Şimdi Ara

Nasil Yapilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTML formatinda tanitim amacli bir cd hazirlamam gerekiyor. Bunun icin de sayfalarda "Adres Cubugu, Menu Cubugu, Standart Dugmeler, vs" gorunsun istemiyorum. Ilgili bir kac ornek inceledim kodlarda farkli gordugum kisimlari denedim ama ne yazik ki istedigim sonucu elde edemedim.

Acaba istedigim olay icin herhangi bir tag, css veya js mevcut mudur yoksa oturup kendim mi birseyler yapmak zorundayim.

Saygilar.

• ben bir menüde alttaki tagı kullanmıştım. javascript kullanarak yapabilirsin.

<i><a HREF="javascript:void(chat = window.open('chat.asp', 'chat', 'resizable=0,width=530,height=370,toolbar=0,screenX=250,screenY=150'));chat.focus();">Chat</a></i>
  • Selamlar

gurol verdigin scripti anlamayadim. biraz daha detayli bilgi verirsen sevinirim.
  • 1-2 gün bekLersen ben sana harika bir örnek gönderirim. Hemde hiç karşıLaşmadığın türde..

SewgiLerimLe !! ..
  • anladım ben dediğini ama şu anda örnek yok elimde o konuyla ilgili
    java scriptleri araştır
    no scrollbars, resizable=0 fln yaz javascript veren sitelerde
    hatta bi fikrim daha var:=)
    adult sitelere ir biraz onlarda full ekran başlıksız kenarlıksız herşeysiz sadece bi sayfa açılıyodu tam sana göre:)) ordaki kodlara bak... nerden biliosun die sormayın ben girmiom arkadaşlar şeyedio:P
  • SLM ARKADAŞ....
    BELKİ BU İŞİNE YARAR....
    <A HREF="#" onClick="window.open('tikla.htm','_blank', 'width=500,height=500,scroolbars')">TIKLA
    </a>

BOYUTLARI KENDİN AYARLAYABİLİRSİN....
    KOLAY GELSİN....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0-100 kalkisi nasil yapilir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.