Şimdi Ara

Nasıl Yapılır? : 8800GT VMod (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diabelica, öncelikle tebrikler, güzel sonuçlar elde etmişsiniz. Yalnız bu OVP mod Vmod dan çok daha riskli sanırım. Fakat bir o kadar da gerekli, çünkü 1.3v tan sonra kart saçmalıyor. Yabancı forumlarda 1.35v deneyen olmuş su soğutma ile ama sonuç yine hüsran. Ve kimse 864mhz den yukarısına çıkamamış. Sanırım bu OVP mod sonrası biraz daha yukarılara çıkabilir.

Tabi herşeyden önce su soğutma gpu bloğunun gelmesi lazım, çünkü uzay montaj test ederken kartın soğutucusu anakart üzerine yaslanıyordu. Şimdi sistemi kasaya monte edince soğutucu aşağıya doğru sarktı ve gpu nun üzerinden ayrıldı sanırım. Boştayken 67 derece sıcaklık elde ediyorum. amddma arkadaşımızın da bir bakması lazım tabii, gözüne kestirirse bu OVP modu, hemen deneriz.

• Diabelica seni buralarda yeniden görmek güzel..Yeni yeni kasmaya vakit bulduğum 2900pro 06 skor..Biraz tokuşturalım çekmecede bişiler var :)

Nasıl Yapılır? : 8800GT VMod
  • Feno senin soğutman sağlamdır 2900 için voltaj modu bulunan bioslar var..Buraya bir bak istersen ben riske girip hava soğutma 850 lik olanı denedim sorun çıkmadı hiç..:D

http://forum.donanimhaber.com/m_18969707/mpage_1/key_2900xt//tm.htm#18969707

http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/68765979/2900xt_Bios.rar.html

880MHz Core, 950MHz Memory, 1.25v 3D Voltage
    950MHz Core, 980MHz Memory, 1.35v 3D Voltage
    1050MHz Core, 960MHz Memory, 1.35v 3D Voltage
    1100MHz Core, 980MHz Memory, 1.35v 3D Voltage
    1150MHz Core, 950MHz Memory, 1.2v 3D Voltage
    1180MHz Core, 950MHz Memory, 1.2v 3D Voltage

Standart soğutma kullanan arkadaşlara sadece ilk biosu 880Mhz coru önerebilirim.Oda test almak için.Fan devrini fulleyip testlerden başarı ile çıkabilirsiniz.

Gelelim benim sonuçlara.14956 PUAN

880 mhz core 950 mhz memory 1,25v 3d voltage olan biosu kurup ramleri biraz daha çekip 1000 mhz ye aldım.

Buda linkihttp://service.futuremark.com/compare?3dm06=3714466

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabelica -- 11 Aralık 2007; 20:19:39 >

• Sağol emre..Hex editör ile org. biosu kendim editledim.Modlu biosa gerenk yok biz modlarızGerçi ati tool ile voltajlar rahatlıkla oynanabiliyor..kompresör destekli su soğutma var ben yaklaşık 5-6 yıldır 7/24 kullanırım bilebn bilir:) test için sıvı sıxcaklığını +5lere indirdim çokfazla kasmadım yani..
  • Herkese selamlar saygılar,,

Ozan, eğer alet edavat toplamaya uğraşmam diyorsan benim gibi, @erginates 'e bir rica et , sanıyorum yardımcı olacaktır. Zira bana yardımcı olmuştu, yani o üç ayaklı voltaj arttırıcılardan karta lehimlemişti, çokta güzel olmuştu, voltaj okuma yerleri bile vardı (:

Ergin hocam, bir kez de buradan teşekkürlerimi ileteyim, sağolun Ergin hocam, ellerinize sağlık.
  • amddma yaşıyor mu hala yahu

elime geçemeyen gt den ötürü vmod olayı da yalan oldu , oysa trimmer lerimde yanıbaşımda duruodu
  • Bir iki tanede resim ben ekleyeyim yaptığım mod ile ilgili.

Buda sistemimin genel görüntüsü..

• quote:

Orjinalden alıntı: Diabelica

Bir iki tanede resim ben ekleyeyim yaptığım mod ile ilgili.

Buda sistemimin genel görüntüsü..

valla super

bende g92 gts bekliyorum

ama su andaki orjinal driver ile aldigi sonular fis

eger boyle devam ederse buyutulmus fanli gt lerden alicam 1 tane

artik bizi misafir edersin deil mi diabelica hocam (gerci istanbuldamiydin bilmiyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: hey

amddma yaşıyor mu hala yahu

elime geçemeyen gt den ötürü vmod olayı da yalan oldu , oysa trimmer lerimde yanıbaşımda duruodu

İzmit' e taşındı. Yeşil sahalardan uzak kaldı biraz Ama yaşıyor, haftasonu bizzat gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Herkese selamlar saygılar,,

Ozan, eğer alet edavat toplamaya uğraşmam diyorsan benim gibi, @erginates 'e bir rica et , sanıyorum yardımcı olacaktır. Zira bana yardımcı olmuştu, yani o üç ayaklı voltaj arttırıcılardan karta lehimlemişti, çokta güzel olmuştu, voltaj okuma yerleri bile vardı (:

Ergin hocam, bir kez de buradan teşekkürlerimi ileteyim, sağolun Ergin hocam, ellerinize sağlık.

Merhaba Bilal,

Teşekkür ederim tavsiyen için. 3 haftadir yurt dışındaydım ilgilenemedim bu işlerle. Yeni yılda denemeler yapmayı planlıyorum. Ergin Hoca müsait olursa bende memnun olurum...

Teşekkürler,

Hicks
  • Keske direnci lehimlemeden baglama yontemi olsa da biz de rahat rahat kartlari yaksak
  • çok karşık ve riskli bi iş... ama tebrikler emeğe saygı..
  • Ya dostum çok güzel de walla 8800gt var elinde daha ne istiyosun yetmiomu Hadi bende 8600 gt var vmod olayı güzel oldu benim için de siz napıcaksınız yahu Ha rekor içinse tutmıyayım ben sizi başarılarınızın devamını dilerim
  • bende artik 9800 gts ye yapacam insallah tabi forumdaki abilerle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.