Nasıl yapılır bilen varmı ?son zamanalarda çok görmeye başladım..Nasıl bir photshop la yapılıyor dikkat çekici ve güzel görünüyor
Tam olarak ne diye geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: dnmzsefa
Tam olarak ne diye geçiyor
Bu tamamen fizik kurallarıyla alakalı. Işığın kırılması ile. Işık farklı yoğunluktaki ortamlardan geçerken kırılır ve yön değiştirir. Mesela ben de bu sıralar yağmur damlaları üzerinden çekilen makro fotoğraflarla ilgileniyordum. Yağmur yağmasını bekliyorum haftasonları ama bir türlü denk gelmedim.
Örnek verecek olursam örümcek ağındaki yağmur damlaları kullanılmış burada.
Bir tek fotoğrafı ters çevirmiş sanırsam ama renk, ışık efektinide beğendim.
Küreye odaklayıp, sonra fotoğrafı ters çeviriyorsunuz. Ps lik bir durum yok .
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
Küreye odaklayıp, sonra fotoğrafı ters çeviriyorsunuz. Ps lik bir durum yok .
arkadaşlar ekte paintle yaptığım bu resmi photshopta yapmak istiyorum ancak işin acı tarafı photoshop u hiç bilmiyorum. yine de yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var mıdır?
entrophyE
kullanıcısına yanıt
birsürü ders vaardı bununla ilgili. Sayfa kenarı kıvırma olarak aratırsanız videolar var.
sayfa kenarı kıvırmayacağım ki. sadece harfin kenarını kıvıracağım
entrophyE
kullanıcısına yanıt
oda aynı şekilde yapıldığı için demiştim.
abi bu küreleri nerden bulabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Vendetta0
ebayda denk gelmisti bana Turkiyeden isterseniz cam hediyelik esya tarzi saticilara bakin derim
Eyvallah hocam bakayım bir ara.
quote:
Orijinalden alıntı: kamil_3545
quote:
ebayda denk gelmisti bana Turkiyeden isterseniz cam hediyelik esya tarzi saticilara bakin derim
ingilizce ne olarak geçiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: oturan adam
quote:
Orijinalden alıntı: kamil_3545
quote:
ingilizce ne olarak geçiyor?
Clear Crystal Ball
quote:
Orijinalden alıntı: entrophy
arkadaşlar ekte paintle yaptığım bu resmi photshopta yapmak istiyorum ancak işin acı tarafı photoshop u hiç bilmiyorum. yine de yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var mıdır?
arkadaşlar selam. bu photoshoptan iyi anlayan biri bana pm atabilir mi. logo yapmasını isteyeceğim. tabi hayrında değil
quote:
arkadaş sen paintte bunu yaptıysan photoshop ta neler yaparsın hayal edemiyorum. bravo..
impalatrİ
kullanıcısına yanıt
gazlama hocam ya :)))
quote:
gazlama hocam ya :)))
Bu küreler nerelerde satılır arkadaşlar bileniniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: fRoweLL
Bu küreler nerelerde satılır arkadaşlar bileniniz var mı?
Alıntıları Göster
İşte böyle yapılıyor. =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme