arkadaşlar eskidende öyleydi oyuna reset geliyordu hop 2 gün sonra bir bakıyorum don olmuşlar herkes thief olmuş daha ben pickpocket kasmak için 15 saat pc başında geçirmeme rağmen.
Ayrıca ben 5000 mermiyi zar zor biriktiriyorum bir bakıyorum adamın 50000-100000 arası mermileri oluyor ?
arkadaşlar nasıl oluyor script falan diyorlarda mermiyi nasıl kazanıyorlar bulan bilen varsa banada verebilir mi öldüm artık her resetten sonra öldürülmekten.
Yıllardır oynuyorlardır ve tüm tekniklerini öğrenmişlerdir.
Ben de bildiğim oyunlarda kimsenin yapamadığı şeyleri kısa sürede yapıp seviye atlıyorum.
Sen bayağı yavaş kasıyorsun galiba :).Ben bir günde hiç bir şey kullanmadan rahatlıkla thief olabiliyorum (24 saat yani).Sonra Script' olayı ise şu ; İki adet (benim bildiğim) script var ve bunlar hile kabul edilmiyor.Getirdiği bazı avantajlar var.Örnek olarak bunlarla mermi kasmak çok kolay.Mermi sayfasına geldiğiniz zaman gerekli kısma alabileceğin mermiyi yazıyor (paran kadar, yada fabrikada kalan kadar yada tam 400) ve sen sadece kodu yazıp alıyorsun böylece daha çok hızlanıp hem ucuza hemde çok mermi alabilirsin.ama yeni versiyonda bunun bir kısıtlaması var.sonra suçlarda en alttaikini (yada kendin ayarlarsın ) araba çalda ise en çok %'desi olanı seçiyor.Sonra e5 yada Oc de olsun seçtiğin zaman en yüksekleri koyuyor yani e5de 50 mermi ve tommygun i direk kendi yazıyor.En büyük kolaylık ve güzelliklerinden biri de kaçakçılık : Kaçakçılık yaparken sen bir kere seçiyorsun o sürekli oraya rakamları yazıyor ve sen yine sadece kodu yazıyorsun.Hapise girince direk çıkıp tekrar rakam yazmak zorunda değilsin sadece bir kere.Sonra en ucuz ve en pahalı eyaletleri kaçakçılık tablosunda işaretliyor.
Bunları kullandıkça biraz zamandan tasarruf birazda hız kazanıyorsun.ama mermi alırken (en önemli özelliği) çok yardımcı oluyor özelliklede 200 $ civarında.
Bu scriptler Omerta Beyond ve Sleepy 'dir.Ama Sleepy de bu versiyonda suç ve kaçakçılık bir hatası var düzeltmesi gerekiyor.Beyond ise her açıdan güzel sadece araba çalda en yüksek rankı seçemiyor.Ha bunların bir güzel yanı ise Mermi ve Para almak için tıkladığın linklere sadece bir kere tıklıyorsun yani ekran açıldığında bir yazı çıkıyor Tamam dersen hepsine otomatik tıklıyor .Ben Beyond tercih ettim senin içinde iyi olucaktır.
birincisi 1 günde thief olunmaz en hızlı kasan bile 2 günde thief olur.ikincisi ilk aileyi kurmak için millet günün 15-20 saatini pc başında geçiriyor.bununda yanında bu işte o kadar usta olan arkadaşlarım vardıki swindler hesaplarında 70k mermileri vardı ben lc de 70k yaptığımda seviniyorum artık siz düşünün..kardeşim gelelim senin soruna onlar android gibi kasıyorlar normal insan yapamaz xD boşver sen aheste aheste kas relax xDxD onlar dünyayı kurtarsın xD
t1omerta yazarsan bro bölümüne direk empty suitken piciottoya geçersin yani bir kereye mahsus iyi rank geliyo 2 saniyede picoto oluyo yani oyundan piciottodan başlıyor birde mermi kasmak için reklamlar var ordan kazanablirsn
Tavsiyem omertayı arkadaşsız oynamaman çünkü pek zevki olmuyor tek başına hem sen biraz acemisin sanırım.Bu oyunda başarılı olmak için ressetten sonra 1 hafta 3-4 saat uyuman lazım.Ama uyuduğunda bile bir arkadaşın senin accı kasıyor olmalı.Böyle yaparsan garanti ilk 10 a girersin.
Arkadaşlar olayı açıklamış zaten bence en mantıklısı ve zevklisi serial killer ' lık 1 hafta kasıyorsun adamların eceli oluyorsun zamanında ne korkarlardı benden arkadaşlarla az aile yıkmadık :D bu yaz kurtarma sınavları yüzünden kasamadım inşallah önümüzdeki haziran döneceğim sleepy + beyond bide premium gibi bişi var onları al mozillayı yükle hayattan irtibatını kes başka yolu yok rank kasmanın mermi içinde geceleri kimsenin olmadığı şehirlere giderdim ben sabaha kadar baya ucuz mermi toplardım bir gecede 2 k mermi falan yapardık daha fazla genelde cıkardı
peki bu oto rankı nerden ındırebılırız ve nasıl kullanıcaz bı acıklarmısınz acaba
kımsede cvp yokmu arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme