Şimdi Ara

nasılız arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seagate 80 gb sata hdd aldım makinaya takıyorum makina görüyor ama xp yüklerken hdd yok diyor sebeb ne olaki

• harddiskin fat 16 olmasından olabilirmi?
  • setup da ya bisey vardi orda birincisini hdd yapman gerekiyo biraz karistir bulursun
  • sataların driveri varmı nereden bulabilirim
  • walla okonu hakkinda bi bilgim yok am google dan ara istersen driverler hakkinda
  • bak google da hdd 80 GB driver yaz arat var bisiler
  • hdd deki jumper ayarlarını bi bak.hdd in üzerinde gerekli açıklamalar yer alıyor.sanırım o ayarları yaparsan sorunu çözebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sata rad driverını bir floppy kopyalauycaksın..Windows kurulurken en başında raid driverı için f6ya basın diye bir yazı gelecek o an f6ya basacaksınız daha sonra sizden driverı isteyecek ve disketi takıp driveı yülkleyceksiniz..driver anakartla birlikte bir disketle gelmiş olmalı İch5 driver..
  • ankartının cd sinde sata driverları için disket oluşturabilecegin dosyalar var... (eger disket verilmediyse) o da yoksa üretici firmanın sayfasından download edebilirsin ve o dosyaları read.me de oldugu gibi bi diskete kopyalayıp onunla kurulumu başlatsan birde gereken yerde f6 ya bassan yeter... bende MSI I865 Neo-2 var onun gayet rahat buldum
  • ANAKART MODELINI YAZARSAN DAHA IYI OLURDU AMA BUYUK BIR IHTIMALLE ANAKARTIN ASUS P4V800 . ANAKART CD ICERSINDE SATA DISK DRVER DISKETI ICIN HAZIRLANMIS KLASORU DISKETE KOPLAYA KURULUM SIRASINDA ALTAKI YAZILARI TAKIP ET RAID SURUCUSU YUKLEMEK ICIN F6 TUSUNUA BASIN DEDI ANDA BAS VE DISKETTEN YUKLE OZAMAN GORUR OK.
  • Arkadaşım anakartlara göre değişirde Asus anakartlarda BIOS TA sata için ayarları var
    (Sistem kurumları için)anakart kitapçığına bakarsan görürsün.

DOST
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafalife

seagate 80 gb sata hdd aldım makinaya takıyorum makina görüyor ama xp yüklerken hdd yok diyor sebeb ne olaki

Sadece ve sadece yapman gereken sata hd ile gelen disketi takıp sonra cd ile kurulumu başlatacaksın sonra f6 ile sata hd seçip kurulumu gerçekleştir sana s tuşuna basmanı isteyecek orada da 3112 silikon imege i eğer xp ye kuruyorsan xp yi seçecen.disketi bulamazsan mail adresini yazarsan yollayabilirim
  • kurulumun en başında sata hdd için F6 ya basıyorsun dimi?
  • bios update yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique28

kurulumun en başında sata hdd için F6 ya basıyorsun dimi?

Evet kurulumun başında f6 ya basarak disketi taramasını sağlaman gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.