Trafikte adam öldüren AKP'li Kerem Kınık'ın kızı serbest :) Ülkedeki yargıya bak maşallah |
Nasuh Mahruki tutuklandı (2. sayfa)
-
-
Şunu bile utanmadan savunanlar olması acı.
-
Hukukun bir gün herkese lazım olacağını görecek kadar yaşadım ama bazıları bunu ya unutmuşlar ya da yaşları küçük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kenarda dursun.
-
Ohha. Ben bu yazısını görmemiştim.
Yaşan ve nefret fışkırıyor. Umarım en ağır cezayı alır.
-
Soruları bile çaldıracak seviyede bir iktidarda , elektronik seçime güven olmaması gayet normal.Bu sindirme çabaları bir yere kadar gider.
-
Ülke iyice hapishaneye dönüyor, korku ve huzursuzluktan beslenen iktidarla.
-
Nasuh Mahruki 5 gündür tutuklu.
-
17 Ağustos 'da Akut ile kaç kişinin enkazdan kurtulmasını sağlayan adam içeri atılıyor suç ne belli değil.
Cinayet, uyuşturucu kullanmak, taciz, gasp vb. suçlardan zilyon tane suçu olanlar ellerini kollarını sallayarak dışarda geziyor.
ULAN BU ÜLKENİN EVET HİÇBİR ZAMAN EKONOMİSİ ÇOK PARLAK DEĞİLDİ YALAN SÖYLEMEYE GEREK YOK AMA MUTLUYDU BU ÜLKENİN İNSANLARI MUTLU....
SOKAĞA ÇIKIYORUM HERKESİN KAŞLARI ÇATIK, OFİSE GİDİYORUM MİLLET OKUDUĞU HABERLERİN ETKİSİNDE.
YAZIK GERÇEKTEN YAZIK
-
Nasuh Mahruki 6 gündür tutuklu.
-
bir sonariki seçimde chpden yada demden vekil seçilir hapisden çıkartılır.
-
Dilerim bir yakının benzer duruma düşerde , aynı vicdansız temennileri yaparlar.
Hukuk resmen guguk olmuş sonra neden yatırım gelmiyor.
Kendi vatandaşlarımız kaçıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X