< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nasuh Mahruki tutuklandı
-
-
Huzur bırakmadılar ...
-
Avrupa'da hukukun Türkye'den daha kötü olduğu ülke de varmış. Hangisi acaba... Malta Cumhuriyeti mi, yoksa Arnavutluk mu?
-
Halen şu ülkemiz demokrasi, özgürlüklerde dünyanın bilmem kaçıncı sırasında, diplerde palavrasını yutanlar var. Tabi bunlar sorgulamayan malum kesim.
Buna dair güzel bir yazı vardı ama şimdi bulamadım.
O listeleri yapan sallamacı kuruluşlar, bir kısımı fedoncular vs.vs.
Bu listelere göre Türkiye her gün meydanlarda bilmem kaç tane kafa kesilen ülkelerin de altında.
İsteyen palavralara inansın.
Herkes kendisine yarayan özgürlük ve demokrasi peşinde.
En son Gazze olayında gördük çok çağdaş denilen ülkelerin duruşunu.
Veya ülkemizde muhafazakarlara yapılan zulümlerde laikçi yobazların ses yükselttiğini duydunuz mu ?
Ama tabi bağımsız yargı yok, özgürlük yok vs.vs.
Yerseniz.
-
Everest'e çıkan ilk Türk olmasının ötesinde 17 Ağustos Gölcük Depreminde sayısız hayat kurtarmıştır. Bu por favor'un da Türklük alerjisi var. Por Favor küçüktür mide bulandırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 20 Kasım 2024; 14:58:48 > -
Müslüman zulmü son gaz devam ediyor siz daha uyuyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymak" kanun maddesi bu!
Benim asıl merak ettiğim ya yanıltıcı bilgi olmadığını ispatlarsa ne olacağı..?
Bana ne ile suçlandığıma dair soru sorulur ise savunmamı bu doğrultuda yapabilirim.....
Bu cümle herşeyi gayet net açıklıyor. Artık neyle suçlandığınızı bile söylemiyorlar, gelen talimatla içeri alıyorlar herhalde...
-
afganistandan geriye gittik akp ye oy atanların yüzü gülüyosa sorun yok adamlar kendi çocugunu düşünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Kasım 2024; 18:1:46 > -
Depremde çadır satan adam dışarda, kızı aynı şekilde adam öldürdü dışarda binlerce insanın kurtulurmasına vesile odan adamı tutukladılar. Türkiye'nin kısa bir özeti.
-
yarın deprem olunca da kerem kınık gelip kurtarır sizi enkazın altından :D anca allah allah diye dua okursunuz "bu bizim kaderimiz! izmir'deki insanlar azdığı için deprem oluyor!" falan dersiniz. ama size müstehak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Kasım 2024; 19:27:15 > -
Yarın millet, bu süslümanların hareketlerinden sıkıldığında ve iktidar değiştiğinde, laikliğe, Cumhuriyete, Atatürk'e laf ettiklerinde bir bir tutuklandıklarında oturup ağlamasınlar. Zira ayarınız bozduğu kantar günler onları da tartar.
-
Suç uyduruluyor lütfen bekleyin...
Kara para aklayanları serbest bırak, suçsuz günahsız insanları hapse at. Oh ne güzel dünya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 20 Kasım 2024; 22:13:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Afetlerde önümüz tikaniyor aciklamsindan sonra yillarca iceri atilmamasi ilginçti..
Kendine muhalif olanları tutuklatmasıyla, öldürmesiyle meşhur. Avrupa ülkelerinin tamamı ile kavgalı bir diktatör. Muhtemelen bu ülkedir.
ındependent türkçeBelarus lideri Lukaşenko: Ben bir diktatörüm, demokrasiyi anlamakta zorlanıyorumhttps://www.indyturk.com/node/465771/d%c3%bcnya/belarus-lideri-luka%c5%9fenko-ben-bir-diktat%c3%b6r%c3%bcm-demokrasiyi-anlamakta-zorlan%c4%b1yorum -
Bu iktidar döneminde üniversite soruları ve çoğu verimiz çalındı.Olmadı diyebilen varsa gelsin.
Ve bu ortamda seçimde bu iktidara güvenebilen var mı ? ben güvenmiyorum ve bu adamın sindirilmek istenmesi de şüphelerimi arttırıyor.
-
Adam elektronik seçim sistemi sıkıntılı dikkat edin çalınmasın diyor
Ne kadar zorlarına gitti ise hemen tutukluyorlar
Niye bu kadar tepki gösterdiler hayret değil mi
Türkiye'nin %70 adalete inanmıyor artık Türkiye'de bunun içinde AKP seçmenide var CHP de diğerleride
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 21 Kasım 2024; 10:40:28 >
Boşversene... Herkes yediği haltı bilir ama ortalığı karıştırmak için böyle söyler. Sizler de inanırsınız malum.
Everest'e çıkan ilk Türk olmasının ötesinde 17 Ağustos Gölcük Depreminde sayısız hayat kurtarmıştır. Bu por favor'un da Türklük alerjisi var. Por Favor küçüktür mide bulandırır. |
Bana ne ile suçlandığıma dair soru sorulur ise savunmamı bu doğrultuda yapabilirim..... Bu cümle herşeyi gayet net açıklıyor. Artık neyle suçlandığınızı bile söylemiyorlar, gelen talimatla içeri alıyorlar herhalde... |
Depremde çadır satan adam dışarda, kızı aynı şekilde adam öldürdü dışarda binlerce insanın kurtulurmasına vesile odan adamı tutukladılar. Türkiye'nin kısa bir özeti. |
Huzur bırakmadılar ... |
Avrupa'da hukukun Türkye'den daha kötü olduğu ülke de varmış. Hangisi acaba... Malta Cumhuriyeti mi, yoksa Arnavutluk mu? |
Trafikte adam öldüren AKP'li Kerem Kınık'ın kızı serbest :) Ülkedeki yargıya bak maşallah |
Şunu bile utanmadan savunanlar olması acı. |
Halen şu ülkemiz demokrasi, özgürlüklerde dünyanın bilmem kaçıncı sırasında, diplerde palavrasını yutanlar var. Tabi bunlar sorgulamayan malum kesim. Buna dair güzel bir yazı vardı ama şimdi bulamadım. O listeleri yapan sallamacı kuruluşlar, bir kısımı fedoncular vs.vs. Bu listelere göre Türkiye her gün meydanlarda bilmem kaç tane kafa kesilen ülkelerin de altında. İsteyen palavralara inansın. Herkes kendisine yarayan özgürlük ve demokrasi peşinde. En son Gazze olayında gördük çok çağdaş denilen ülkelerin duruşunu. Veya ülkemizde muhafazakarlara yapılan zulümlerde laikçi yobazların ses yükselttiğini duydunuz mu ? Ama tabi bağımsız yargı yok, özgürlük yok vs.vs. Yerseniz. |
|
Benzer içerikler
- başkent inşaat şikayet
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- tei eskişehir maaş
- azraile tokat atan şeyh
- belden aşağı mesajlar
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- iphone zam gelecek mi
- disney plus üyelik iptali
- chery icar v23 türkiye fiyatı
- youtube premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X