Şimdi Ara

Nation Transfer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Nation Transfer yapacaktim ama bulamadim kaLktimi Acaba? Saygilar..

• kalknadı sanırsam ama adamlar izinsiz yapıo :D
  • Bende göremedim..
  • bi sonraki patch e kadar kalkmış bende yapıcaktım... bekliycez bakalım
  • kapalı şu an nation transfer 1 aydır mı ne kapalı
  • izinsiz hergün yapıyoruz mage çekio ben kesiom mage çekio ben kesiom güzel iş aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingyankee

izinsiz hergün yapıyoruz mage çekio ben kesiom mage çekio ben kesiom güzel iş aslında

np transfer demio. ırk deiştircek arkadaş nation transfer. humansa orc olcak hesabı
  • Charlar'ın Bug'a Girip National Transform Işleminin Tamamlanamadığı Gerekçesiyle Geçici Bir Süreliğine IRK TRANSFER'i Kapatılmıştır.. Ilerleyen Zamanlarda Sorunlar Halledilip Tekrardan Açılacaktır..
  • bı surelıgıne kaldırıldı cunku natıon oldugunz ırka gectıgınzde hıc bı gorevınz acılmadıgında o olayı duzeltme amaclı bı surelıgınce kapatılmıs dıe duydum ama tam emın deılım
  • quote:

izinsiz hergün yapıyoruz mage çekio ben kesiom mage çekio ben kesiom güzel iş aslında

adam np transfer demio bea nation transfer dio karus sa humana gecicek humansa karusa

• quote:

adama bak belkide okumadan girdi konuya nation yazıyo aa bende yapıyom falan dedi heralde
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.