Şimdi Ara

Nation Transfer Scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb, 2000 Knight Cash karşılığında Olympia dışında başka bir serverda Nation Transfer Scroll kağıdı aldım. Ancak invertoma gelmedi veya invertoya geliyor mu? Siteden login olduğum zmn Mykol da;

Knight Cash
    You have [ 115 ] Knight Cash Points.
    Please purchase knight cash in Game.

Nation Transfer Status
    Status: Reviewing ....

Bunun tam olarak anlamı nedir? Yaklaşık 12 saat önce aldım. Bundan sonrası için ne yapmalıyım, onay mı beklemem gerekiyor, bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkSoldier -- 26 Mayıs 2006; 5:23:54 >

• invtorye birsey gelmez 2k cash ını cekerler
    sende clanda isen cıkacaksın bugda isen gecince cıkarsın
    seni atacaklar yapacak birseyin yok bekliyeceksin
    hakkını yemezler yane :P

olympia yı bırakman ii olmuş doğru yolu bulmuşsun :P
  • o scroll u aldığın zaman siteye süresini unuttum veya acc'a 3-4 saat girmiceksin clandaysan cıkcaksın clan bug warsan my koldan adminlerle iletişime gireceksin kardeş..
  • ya nation transfer scroll orctan humana humandan orca donmek için deilmi? ole deilse gecerim valla edenaya :D
  • sürekli siteye gir ve bak.... mykol linkinde en altta nation transfer status denen bi yer var.. oraya bak sürekli... orda bir link açıldıgı zaman önce klandan sonra oyundan cık... daha sonra sitede cıkan linke tıkla gerisini yaparsın.... sitede işlerin bitince oyuna gir.. skillerin sıfırlanmıs olarak orcsan human humansan orc a dönmüş bulursun kendini...

Ben Dün yaptımda :D
  • nasıl yani bu scroll server deistirmek icinmi yoqsa ırk deistirmek icinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrianOConner

nasıl yani bu scroll server deistirmek icinmi yoqsa ırk deistirmek icinmi

ırk değiştiriyorsun sadece
  • Nation Transfer Scroll Irk değiştirme amaçlıdır.Server değiştirebilseydin bütün 70 lvl lar edana serverına geçerdi veyada sadece 1 server da bütün 70 lvl lar toplanırdı ve oyunun anlamı kalmazdı.Yani server değiştirme scroll u asla çıkmaz boş yere beklemeyin.Nation=ırk ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Nation Transfer Scroll Irk değiştirme amaçlıdır.Server değiştirebilseydin bütün 70 lvl lar edana serverına geçerdi veyada sadece 1 server da bütün 70 lvl lar toplanırdı ve oyunun anlamı kalmazdı.Yani server değiştirme scroll u asla çıkmaz boş yere beklemeyin.Nation=ırk ...

+1

ama yakında onun da scrollu cıkar

zaten cıvıdı iyice oyun ben zaten bıraktım

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Nation Transfer Scroll Irk değiştirme amaçlıdır.Server değiştirebilseydin bütün 70 lvl lar edana serverına geçerdi veyada sadece 1 server da bütün 70 lvl lar toplanırdı ve oyunun anlamı kalmazdı.Yani server değiştirme scroll u asla çıkmaz boş yere beklemeyin.Nation=ırk ...

çıksa iyi olur :p
    düşünsenize heryer 70level kaynıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.