Şimdi Ara

National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
17.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci sayı ne zaman çıktı arkadaşlar ben bulamadım. Bu arada enteresandır, bende çalışmayan cd başka bilgisayarda çalıştı, herhalde bir program eksik ama ne olacak bilmiyorum.
  • kardeş cd'yi bulsak alacaktık zaten. millet 2.yi alıyor ben 1. bulamadım. ayrıca alınan cdlerden de bozuk çıkanlar varmış. hayrına biri upload eder mi diye sordum. yoksa 6liradan kaçtığımızdan değil.
  • 2. sayı daha çıkmadı galiba, 1. sayının 2. baskısı çıkmıştı, geçen hafta aldım ben
  • ankara kazan ben kepçe oldum yok dergi ya 6 değil 16 vereyim ama yok. yok mu bi babayiğit bi upload yapacak . teşekkürler
  • bende bulamadım...derginin eski sayıları istetilebiliyor ama yanında cdleri de weriyorlar mı? üstelik çok çetrefilli iş yahu kim uğraşacak onunla :s... link olsa çok makbule geçer
  • biri lütfen yayınlasın arkadaşlar madur olduk bizler burada
  • upload isteyenler hızla artıyor. :) valla ben olsam şimdiye kadar yüklerdim. hatta isterseniz bundan sonra her sayıyı bir arkadaş alsın. sırayla alalım dergileri yükleyelim cdleri :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

upload isteyenler hızla artıyor. :) valla ben olsam şimdiye kadar yüklerdim. hatta isterseniz bundan sonra her sayıyı bir arkadaş alsın. sırayla alalım dergileri yükleyelim cdleri :)

valla arkadaşım ben cdyi alabilseydim çoktan upload yapmıştım. tamam belki korsan oluyor ama şuanda benim gibi cdye ulaşamayan veya geç haberi olmuş olan arkadaşlar var ben bugun ankamallı gezdim dergiyi aradım ve bana eski sayıları gonderdiklerini soylediler. ne olur sanki bir baba yiğit arkadaşımız çıksada cdyi yuklese bukadar fotograf sever insan mağdur olmasa herkez faydalansa olmazmı?
  • ben 1. CD upload adresini vermistim tekrar baska linkten veriyorum linkler burada

http://www.forumkd.com/forum/showthread.php?t=65548
  • quote:

Orjinalden alıntı: _speed_

ben 1. CD upload adresini vermistim tekrar baska linkten veriyorum linkler burada

http://www.forumkd.com/forum/showthread.php?t=65548

sağolasın arkadaşım çok teşekkürler sana emeğin için ne desek azdır. bu gerçekten çok iyi oldu.
  • evet speed çok teşekkürler katkın için.
  • açılmıyor adres kardeş. sunucu bulunamadı diyor.
  • Çok saoL. 2. cd yide 4 gözLe bekLiyoruz
  • spiidi alkışlıorm emeğe saygı...
  • arkadaşlar link açılıyor ben indirdim ve yükledim. sorunsuz çalışıyor. speed arkadaşım emeğin için tekrardan teşekkür ediyorum sana.
  • Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar..
  • Arkadaşlar 1.sayıyı zorla bularak aldım. Ancak içinden üzerinde hiçbirşey olmayan Cursor cd çıktı. Üzerinde hiçbir şey yazmıyor. Doğrusu çok şaşırdım. Cd rom'a taktığımda cd boş görünüyordu. Ne yapmalıyım? Cd'in üzerinde hiçbir sey görmeyince bende cd rom'a takmadan önce asetat kalemiyle cd ye fotoğrafçılık okulu-1 diye yazdım. Ama açtığımda boşt cd.

Cd nin üzerinde birşey yok mu, arkadaşlar? Cd boş cdler gibimiydi üzeri?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu topiğin ilk sayfasını okursan bir arkadaşımızın çektiği resimleri göreceksin. cd orjinal baskılı bir cd. korkarım senin aldığın yerden cd'yi çıkarıp boş cd koymuşlar içine. bence aldığın yere iade et.
  • Arkadaşlar derginin ekim sayısı çıktı haberiniz olsun, bu sefer geç kalmayın.
  • evet ben de indirmeye başladım. teşekkür edeim. link çalışmıyor dediğim galiba o an forumda sorun varmış. teşekkürler tekrar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.