netfotograf. com adresinde forum bolumu var orayi ziyeret edin indirebilirsiniz atta serbest kursu onun altinda olacak
sagolun gercekten yararlı olacak
haberdar ettiğiniz için teşekkürler. artık şuy fotoğrafçılıkla ilgili bilgiyi, tecrübeyi arttırmak lazım yazık olmasın canon a530'uma.
İyi oldu bu, ben dergiyi bulamadım çünkü.
Orjinalden alıntı: Huhukomsu
Orjinalden alıntı: seboist64
Arkadaşlar dergi 6YTL 'yi kesinlikle hakediyor, sadece cd için değil önceden alanlar varsa bilirler bu dergi fotoğraf sanatının üst noktalarından örnekler veriyor, yani eğitimin sadece diyafram, ISO gibi teknik terimlerden çok sözel yeteneğe dayandırılması da gerekir makina ayarlarını yapan herkes resim çekebilir (e o kadar para veriliyor) ama herkes "Resim" çekemez...! Değil mi arkadaşlar?
Keşke resim yerine fotoğraf deseydin.
üzülme bu kadar
arkadarşlar ben dergiyi sivasta bulamadım. ayrıca kimi cdlerde problem varmış. problemsiz cdleri en azından upload edebilirsek alma imkanı olmayan arkadaşlar da faydalanabilr.
Bende nihayet buldum ama CD lere bakmadım, bakalım bari.
Yararlı bir kaynak olacağı kesin. Teşekkürler
teşekkürler sağ olun bu bilgi için
quote:
Orjinalden alıntı: _speed_
netfotograf. com adresinde forum bolumu var orayi ziyeret edin indirebilirsiniz atta serbest kursu onun altinda olacak
tesekkurler...
bu dergiyi bulamadim gitti ..Suan istanbul / cengelkoy'deim ins burada bulurum
Ya CD yi aldık ama bende de hata verdi, başta birkaç program yükledi ama çalıştırmaya gelince hata verdi. Bu arada netfotograf sitesinde de linki göremedim. Dediğiniz yere baktım ama yok, kaldırdılar mı acaba?
o zaman üşenmeyecek birisi yüklesin lütfen :D
bilgi için sagol bende onu almayı düşünüyordum
Yüklemede şöyle bir hata verdi: Çözümünü bilen varmı?
SAOL SÜPER PAYLASIM
arkadaslar eylulun ortasina geldik ben bu dergiyi bulamadim bu ay sonuna kadar da bulamassan bu cd'yi bana kargo ile yollayabilirmi? Sadece 1 tane cd masrafiniz olacak onuda isterseniz yollarim ? CD elinde olmayan arkadaslara bu sekilde bana gelirse bende ulastirabilirim yada boyle birsey yapabilirmiyiz ?
aslında sorunsuz bir cdyi bir arkadaş upload etse ne güzel olur. :D
Derginin 2. baskısı çıkmış....
bence 4 ay sonra bu cdleri tek dergide verecekler.. ben onu bekliyorum :)