Şimdi Ara

National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
17.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir şeye benziyor, almakta yarar var, teşekkürler.
  • Akşam bende uğrayayım bi gazete bayime Hatırlatma için teşekkürler :)
  • evet almak lazım belki bu sayede evde boş boş yatan HP makinemi daha fazla kullanırım. bakalım abiler bizim için neler hazırlamış
  • ilk cd yi aldım, benim gibi bu işten çok anlamayan arkadaşlara çok yararlı bir kaynak olmuş, herkeze almasını öneririm. başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 8 Eylül 2006; 1:42:12 >
  • Ben bulamadım her dergi var ama bu yok
  • fotoğrafçılık ile ilgili pek birşey bilmiyordum. diyafram öncelikli veya enstantene öncelikli ne demek, çekilen fotoğraflara ne tür etkileri var bilmiyordum. Ama bu cd sayesinde oldukça bilgilendim. Bir tanıdığımda panasonic fz-30 var.daha önce bu makina ile doğru dürüst resim çekememiştim. Birşey anlamordum ayarlarından. Ama artık P-A-S-M modlarında ne gibi kareler yakalayabileceğimi öğrendim.
    Benim gibi acemilere şiddetle tavsiye olunur.

NATIONAL GEOGRAPHIC EYLÜL SAYISI

İNTERAKTİF FOTOĞRAF OKULU
    CD 1-2
  • Arkadaşlar dergi 6YTL 'yi kesinlikle hakediyor,
    sadece cd için değil önceden alanlar varsa bilirler bu dergi fotoğraf sanatının üst noktalarından örnekler veriyor, yani eğitimin sadece diyafram, ISO gibi teknik terimlerden çok sözel yeteneğe dayandırılması da gerekir makina ayarlarını yapan herkes fotoğraf çekebilir (e o kadar para veriliyor) ama herkes "Fotoğraf" çekemez...!
    Değil mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 9 Eylül 2006; 13:40:42 >
  • çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Arkadaşlar dergi 6YTL 'yi kesinlikle hakediyor,
    sadece cd için değil önceden alanlar varsa bilirler bu dergi fotoğraf sanatının üst noktalarından örnekler veriyor, yani eğitimin sadece diyafram, ISO gibi teknik terimlerden çok sözel yeteneğe dayandırılması da gerekir makina ayarlarını yapan herkes resim çekebilir (e o kadar para veriliyor) ama herkes "Resim" çekemez...!
    Değil mi arkadaşlar?

Keşke resim yerine fotoğraf deseydin.

İyi niyetli yaklaşım.

• CD Dll hatası veriyor sorunumu çözemedim aynı problemi yaşayan oldu mu yardımcı olabilir mi
  • ben de aldım cd yi... bende de bi hata verdi ama devam edince bi sorun çıkmadı gayet güzel çalışıyo... cd güzel baya ama genelde film le çalışan pro makinelere(slr) yönelik ilk iznelimlerime göre... ama sonuçta mantık aynı diyafram enstantane ayarları dijital için de aynı... simülasyonlar da güzel olmuş oldukça..
  • Bende de başta kurulumları yaparken MPG4ds32.ax dosyasını yeniileyemioz hatası verdi sonra gene sorunsuz devam ettim taki fotoğraf çekmeye başlamak başlığına tıklayana kadar... eror 48 ve sadece "dll hatası" olarak veriyor ismini söylese belki dosyayı bulacam içime oturdu
  • teşekkürler bilgi için ne zamandır böyle birşey arıyordum
  • Evet işe yarar bir kaynağa benziyor. Ancak alanlara sorayım. Benim makinam compact buna rağmen verilen bilgileri uygulamada sorun yaşarmıyım. Yani öyle çok bir ayar yok makinemde genelde otomatik...
  • Hediyeleri güzel 2 yıllık abone olmayı düşünüyorum eylül sayısını aldım gerçekten harika.
  • iki yıllıktaki kitap güzel ya ehi ehi. Acaba onu başka yerde bulabilir miyim kitapçılarda falan? 4 ay alcak olduktan sonra 1 yıl üye de olunur diye düşünmedim değil
  • oyle anlattiniz ki hemen gidip alasim geldi,ama malesef yurt disindakiler icin su upluad olayini bir dusunseniz,hic fena olmaz yani...
  • Bende aldım nihayetinde :) Güzel bir set izlenimini verdi bana ilk CD de. Bizim genel yapımızda okuyarak değilde görsel yönden daha iyi öğrendiğimiz düşünülürse, kesinlikle çok işe yarar :)
  • netfotograf. com adresinde forum bolumu var orayi ziyeret edin indirebilirsiniz atta serbest kursu onun altinda olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _speed_

netfotograf. com adresinde forum bolumu var orayi ziyeret edin indirebilirsiniz atta serbest kursu onun altinda olacak

sağol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.