Şimdi Ara

National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
17.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ckul

bence 4 ay sonra bu cdleri tek dergide verecekler.. ben onu bekliyorum :)

4 cd yi tek dergide vereceklerini sanmam, ama özel sayı falan yaparlarsa olabilir tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Yüklemede şöyle bir hata verdi: Çözümünü bilen varmı?

Benim böyle bir hata değil sadece Dll hatası veriyordu (Dll adını belirtmeden) Başka pcde çalıştırdım oldu. Sende öyle birşey denedin mi peki? Acaba senin pcden dolayı mı diye? Onun dışında çözümünü bilmiyorum malesef.
  • oldukça başarılı.....
  • çok başarılı bir konu
  • Arkadaşlar yazıyı yeni gördüm, hafta sonu aramama rağmen dergiyi bi türlü bulamadım,
    aramızdan biri cd yi upload edebilir mi?
  • bir kerede cd yi upload edebilceim bir site ismi verin (rapid hariç) cd linkini koyayım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 25 Eylül 2006; 6:33:49 >
  • Ben dergiyi buldum. Adamlar uğraşmışlar saklama kutusu felan, çok güzel.
  • Güzelde birde çalışsa
  • Bi zahmet upLoad ediverseniz
  • valla arkadaşlar ben daha yeni bir makina aldım ve bu dergi içinde hemen bayiye koştum ama dergi mergi kalmamış piyasada nerden ve nasıl bulabilirim arkadaşlar bu eğitim cdlerini?
  • Upload edilirse gerçekten dergiye ulaşamayanlar açısından oldukça faydalı olur (yurtdışındakiler...vs)
  • koskoca nt mağzasına dergi gelmiş geldiği gün tükenmiş kız diyo bu kacıncı gelişi ne çok seveni varmış bea...... bende istiyoruuuuuum

• D & R larda vardır birde yolunuz düşerse esenler otogarında gormuştum..(istanbul)
  • ya arkadaşlar ankarayı alt üst ettim yok şu dergi yahu.. yok mu bi arkadaşımız bulamayanlar için biraz vakit ayırıp upload edecek. şu net fotoğraf sitesinde de yok kaldırmışlar galiba . teşekkürler
  • bu kadar zor mu bulunuyor ya beğendikte alt kattaki dergilerin orda görmüştüm aldım hiç zorlanmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZorTLaK

bu kadar zor mu bulunuyor ya beğendikte alt kattaki dergilerin orda görmüştüm aldım hiç zorlanmadım

seni uyanık valla hiç aklıma gelmedi be beğendik mağazası...
    yarın iftardan sonra uğrasam bari. bu arada sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 27 Eylül 2006; 22:56:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: ZorTLaK

bu kadar zor mu bulunuyor ya beğendikte alt kattaki dergilerin orda görmüştüm aldım hiç zorlanmadım

seni uyanık valla hiç aklıma gelmedi be beğendik mağazası...
    yarın iftardan sonra uğrasam bari. bu arada sağol

ama bi hafta önce almıştım. şimdiyi bilemem

• arkadaşlar cdyi uğraşıp biri yüklerse çok makbule geçer.
  • arkadaslar bende aldım ve benim aldığım 2.baskı,anlaşılan oldukça ilgi gördü.

Arkadaşlar uğraşmayın upload muploadla da gidn 6ytl verip alın dergiyi verdiğiniz her kuruşa değiyo hem dergi hem cd...2-3 kaldı şurda kaldıysa tabi
  • bu konu ekimdede devam edecekmi acaba merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.