Şimdi Ara

nationite nanite n2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibari ile nationite nanite n2 siparişimi verdim. Araştırdığım kadarı ile içinde dahili bir amfi mevcut. Ekstradan Fiio e6 türevi bir amfiye ihtiyaç duyarmıyım. Mevcut kulaklıklarım Bose ie 2, Xears 200 pro, Sennheiser cx400-II ve yanında gelecek olan brainwavz beta v2. Fakat gelecek ay sennheiser HD448 tipi kulaklık almak istiyorum. Ekstra bir amfiye ihtiyaç duyarmıyım ? Teşekkürler.

• Bu konuda yardımcı olamıcam ama bir sorum var ... nereden sipariş ettiniz bende alıcamda
  • evet hocam bu cihazı bende merak ediyorum. özellikle sandisk sansa ürünleri ile karşılaştırmasını. aslında elinize geçince bi inceleme yapabilirsenız faydalı olabilir. bide amfi olayı daha çok empedansı yüksek kulaklıklarda işe yarıyormuş sizin kulaklıkların modelini bilmiyorum ama kulakiçi çoğu model için gerekmez. aletin kendi imkanları yeter bence. illa amfi alıcam derseniz fiio e6 falan pek işe yaramaz almışken daha iyisiniz almak lazım e kullandım pek bi olayı yok normal kulaklıklarda. ama yüksek ohm değeri olan kulaklıklar için gerekir amfi. ya da bazı kafaüstü kulaklıklarını rahat besleyebilmek için. ayrıntılı bilgim olmadığı için sen yine de daha sağlam bi kaynaktan araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.