Şimdi Ara

natro mu ihs mi daha hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben vb script kulanıyorum ve ihs de keepallive denen birde bu apc cache denilen özellik yokmuş fakat natroda full muş.. ben ihs den taşınmak istiyorum ama hızım düşmez dimi yardım lütfen ?

başka firmalarda olabilir ??

tek amaç google..gereksiz olsada google kafaya takdım bi kere

• Merhaba;

Narto, IHS gibi firmalar kaliteden çok ün yapmış ve teknik destekleri güçlü firmalardır. İsterseniz bir de biz referans gösterelim size ve kontrol ediniz.

İletişime geçmeniz yeterlidir.

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn: destek@proirc.org
    E-posta: destek@proirc.org
    GSM: 0 506 965 84 25
    Canlı Web Destek:http://www.proirc.org/iletisim.php
    Alper İZGÜDEN

• peki gocam ama ihs nin fiyatı 3 kat fiyat var.

ben şöyle sırayım ozaman

aynı sitemi natro ya taşırsam test sonuçlarım olumlu olumsuz nasıl olabilr ?
  • Merhaba;

Bu konuda kesin birşey söylenemeyecektir. Çünkü, tüm siteler aynı sunucuda barınmamaktadır. Birçok sunucuları olması nedeniyle, kimisi gerçekten çok memnunken, kimisi memnun olmayabilmektedir.

İyi forumlar...
  • ne zr soru sormuşum :)

p4 p3 den hızlıdır

ama natro ihs den hızlımıdır yada tam tersi cevabı yok demek
  • Merhaba;

Evet, sorunuz gerçekten zordur. Çünkü, iki firmada benzer bağlantılara sahiptirler. Türkiye'de 100 mbit/s bağlantı veya yüksek düzeyde havuz bağlantılar kullanılmakta. İkisi de aşağı yukarı aynı değerlerdedir.

Farkları ise, bunu kullanımıdır. Yani, sizin sitenizin bağlandığı sunucu ne kadar çok kendi bağlantısını kullanırsa sitenizin hızı o denli değişecektir.

Ben şimdi IHS hızlı derim, ikisinden de hosting alırsınız, Natro daha hızlı çıkar. Sonrasında ise ben denemek amacıyla hosting alırım 2 tane, IHS daha hızlı çıkar. Anlatabiliyor muyum? Hangi sunucuda barındığınız önemlidir. Yoksa, aralarında bu konuda fark olmayabilir. Bir de, kullandıkları yazılımlar da önemlidir elbette...

Ayrıntılı inceleme gereklidir. Sizin sisteminiz ile kullanılan yazılımların uyumluluğu...

İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

Merhaba;

Evet, sorunuz gerçekten zordur. Çünkü, iki firmada benzer bağlantılara sahiptirler. Türkiye'de 100 mbit/s bağlantı veya yüksek düzeyde havuz bağlantılar kullanılmakta. İkisi de aşağı yukarı aynı değerlerdedir.

Farkları ise, bunu kullanımıdır. Yani, sizin sitenizin bağlandığı sunucu ne kadar çok kendi bağlantısını kullanırsa sitenizin hızı o denli değişecektir.

Ben şimdi IHS hızlı derim, ikisinden de hosting alırsınız, Natro daha hızlı çıkar. Sonrasında ise ben denemek amacıyla hosting alırım 2 tane, IHS daha hızlı çıkar. Anlatabiliyor muyum? Hangi sunucuda barındığınız önemlidir. Yoksa, aralarında bu konuda fark olmayabilir. Bir de, kullandıkları yazılımlar da önemlidir elbette...

Ayrıntılı inceleme gereklidir. Sizin sisteminiz ile kullanılan yazılımların uyumluluğu...

İyi günler...

hangi sunucuda barındırdıgınız önemlidir demişsiniz bu başka bişeymi acaba ? hangi sunucu derken ihs yada notro zaten ? yoksa bunların kendi içinde de mi farklılıkları var var ise nası anlarız hangi sunucudan bize vereceklerini.

bu arada bilginiz varmı natro da keep alive ve xcache desteği varmı o yuzden gecicem ihs de yokta.ihs d hiç bişe yok zaten 1 yıl kulandım destek guzel ama özellik yok herşey limitli ayrıca googlkenin istekledirini karşılamıyor ihs den kesin ayrılacagım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gerçek Olabilir mi ? Myfi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;

Natro ve IHS bünyesinde farklı sunucular bulunmaktadır hosting işleri için. Size hangi sunucudan vereceklerini anlayamazsınız. Hangisi daha boşsa o sunucudan satış yapacaklardır.

Elbette, Natro'ya geçebilirsiniz veya başka bir hosting sağlayıcısına...

Teklifimi tekrar yenilemek istiyorum, iletişime geçmeniz halinde size referans sunabiliriz. Sistemimizde xCache modulü kurulu durumdadır ve yüksek performans sağlanmaktadır.

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn: destek@proirc.org
    E-posta: destek@proirc.org
    GSM: 0 506 965 84 25
    Canlı Web Destek:http://www.proirc.org/iletisim.php
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerburak

ben vb script kulanıyorum ve ihs de keepallive denen birde bu apc cache denilen özellik yokmuş fakat natroda full muş.. ben ihs den taşınmak istiyorum ama hızım düşmez dimi yardım lütfen ?

başka firmalarda olabilir ??

tek amaç google..gereksiz olsada google kafaya takdım bi kere

Korkma hızın düşmez :) Natro'nun sunucuları çok sağlam, hızın yükselir bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerburak

quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

Merhaba;

İyi günler...

hangi sunucuda barındırdıgınız önemlidir demişsiniz bu başka bişeymi acaba ? hangi sunucu derken ihs yada notro zaten ? yoksa bunların kendi içinde de mi farklılıkları var var ise nası anlarız hangi sunucudan bize vereceklerini.

bu arada bilginiz varmı natro da keep alive ve xcache desteği varmı o yuzden gecicem ihs de yokta.ihs d hiç bişe yok zaten 1 yıl kulandım destek guzel ama özellik yok herşey limitli ayrıca googlkenin istekledirini karşılamıyor ihs den kesin ayrılacagım

Scriptiniz php ise linux,asp ise windows hosting almanız yeterli. Sunucu hızı optimizasyon ile ilgilidir ki natro bu işi iyi yapıyor.

• tabi öyle iiyi yapıyorki 6 gündür sitemi acamadılar.sitem a dan z ye bozuk desteğin d si yok.

performans dedikleri sadece akgıt uziernde..sitem ihs ye oranla 200 le giden araba suan 50 le gidiyor diyeyim..zaten geri vericem natrodan Allah herkesi korusun
  • Hocam sitenizin performansında düşme olmaz eğer ihs'den natro'ya taşırsanız. Fakat tabi bu sizin kullanmış olduğunuz yazılıma da bağlı örnek vermek gerekirse siteniz html se bir hayli hızlı olacaktır. Wordpress ise daha normal sonuçlar alacaksınızdır. 2012 yılında yazılmış bir yazı fakat nasıl problem yaşadığınız natro da anlaması güç. Çünkü gerçekten güzel destek ve hizmet veriyorlar natro'dan da memnun değilseniz yapacak bir şey yok bence :D

İHS hakkında 2014 yılınca açılan onlarca şikayet ver firmaları çok bozdu bakalım daha ne kadar bozacaklar ve müşterilerini kaçırmaya devam edecekler. Her kısmında sorunlar çıkıyor artık ödeme kısmında iade kısmında destek kısmında sunucu kısmında. Gerçekten yazık.
  • Katılıyorum. İhs çok bozdu telefonlarada zaman zaman çıkmıyorlar 7/24'den eser yok. E-destek sistemleri de isimtescilin sitesi gibi açılmıyor beyaz ekrana düşüyor. Günde 4-5 kere olunca büyük sorun haline geliyor.

@xml-arif
  • 2018'den yazıyorum. ikisinin arasında kaldım ve İHS'yi seçtim. İHS kesinlikle süper hizmet veriyor ticketlar sabah 6 da atsam bile 10 dk içinde yanıt geliyor adamlar ilgileniyor gerçekten marifet iltifata tabidir. İHS'yi tavsiye ederim. Yabancı firmalara gitmeyin yerlileri tercih edin!
  • şu yazımı okuyup karar vermeni rica ediyorum https://forum.donanimhaber.com/ata-yazilim-aycann-com-projesi-hakkinda--131637423

bahsettiğin her iki firma ile çalıştum şiddetle önermiyorum uzak durun kaçın!!!

her iki firmanın üst düzey yöneticisini tanıyorum çalışma değmezler!

ihs mi? allahım gözüme o firmayı göstermesin!

bir kere satın aldığınız veya yönetimi sizde olan özel olan alan adınız için özel kayıt satın alabiliyormusunuz?ve tescil belgesi ile alan adınızın size ait olduğunu kanıtlayabiliyormusunuz hukuk yanımmızda fakat o bahsettiğin iki firma hiç hukuksal değil!

ama sözde 'hukuk@' eposta adresleri var :)

özel kayıt hayır neymiş bedavaymış :) yerim öyle bedava özell kaydı :)

ya bırakın özel olan alan adınız için özel kayıt satın alamıyorsanız nerede kaldı benim özelliğim! :)

son olarak firmaların a.ş. olmuş ltd. şti. olmuş ne fark eder o zaman gidelim türkiyemin ilk bankasına ltd. şti. olsun

işte bu yüzden türk ticaret tam anlamı ile kurumsal!

natro mu ihs mi daha hızlı natro mu ihs mi daha hızlı

natro mu ihs mi daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AY-EROL -- 6 Mart 2018; 10:22:27 >

• İHS eskiden çok iyi şekilde destek oluyorlardı. Ama şu an şunu söyleyebilirimiki hizmet ve teknik destek sıfır. Adamlara sorun var siteye ulaşamıyorum diyorum.
    Sorununuz yazılımsal deyip topu size atıyor. Adamlara DDoS saldırısı içindeyim diyorum Terminal desteğimiz yok diyor. DDoS saldırılarına karşı yapacak bir şeyleri yok, şu an DDoS uğraşmak zorunda kalıyorum her sorunlada kendim uğraşmak zorunda kalıyorum .
    Çözüm şekilleri sizi sorunla başbaşa bırakmak.
    Benden söylemesi uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracana -- 30 Mart 2018; 2:28:58 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.