< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NAUGHTY DOG YENİ IP | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Bu nesil umarım iki oyun ile kapatırlar.
Keşke birde Uncharted görebilsek çok iyi olur. Bend Studio, Uncharted yaptığı söylenmişti umarım doğrudur ve 2025'de çıkacakmış. Daha önce Sony'nin reklam videosu vardı orada ana karakterin kadın olduğu, elinde meşale sırtında çantası vardı.
-
Bend Studio Yeni IP yaptıklarını açıklamışlardı hocam. Uncharted olacaksa bunu farklı bir firmaya da yaptırıyor olabilir. :)
-
Part III ertelendiğine göre sırada yeni IP var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kieran Culkin (Succession) ve eşi Jazz Charton, Naughty Dog'u ziyaret etmiş.
-
Yeni oyun yapacaklarına hala Artislik peşindeler
-
araya bir uncharted sıkıştırsalar keşke
-
Neil Druckmann, "kendisinde daha fazla büyük oyun kalmadığını düşündüğünü" ve çocuklarıyla vakit geçirmek için kendisini daha "güçsüz" bir rol olarak hayal ettiğini belirtti.
Neil emekli olma yolunda sanırım.
x (formerly twitter)Rino (@RinoTheBouncer) on Xhttps://twitter.com/RinoTheBouncer/status/1762879659992125932?s=20 -
TLOU3, Naughty Dog'un aktif projesi değil.
Naughty Dog'un oyunu yeni bir IP'dir.
Silknigth (@Silknigth) on XtwitterHorizon 3 will take a bit longer to be revealed, and TLOU3 is not Naughty Dog's active project. Naughty Dog's game is a new IP.https://twitter.com/Silknigth/status/1775877932482691543 -
Hikaye.. Naughty Dog
-
Part 3 gelmesin zaten. Seth' in dediği gibi; ağzı bozuk bir lezbonun hikayesi beni ilgilendirmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Nisan 2024; 18:36:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Part 3'de arkaplanda yapılıyor hocam ama onu görebilmemiz Yeni Oyunlarından sonraya bırakılması daha muhtemel. :) Şuan Konsept oturduğu için güzel bir hikaye ile 3'leme son bulduracaklardır. :)
-
Umarım ikinci oyundaki gibi saçma sahneler olmaz :)
Zannetmem hocam Final olacağı için oyuncular ile barışık bir şekilde sonlandıracaklardır. :)
-
Neil Druckmann yeni Naughty Dog oyununun 'Ana Akım Oyun Algısını Yeniden Tanımlayabileceğini' söyledi!
Bugünkü etkinlikle eşzamanlı olarak yayınlanan bir röportajda Druckmann'dan gerçekleştiğini görmek istediği kişisel bir vizyon veya rüya projesi hakkında ayrıntıları paylaşması istendi.
“Birkaç rüya proje üzerinde çalıştığım için şanslıyım ve şu anda belki de şimdiye kadarki en heyecan verici olan yeni bir proje için heyecan duyuyorum” dedi.
“Benim büyüdüğüm zamanların aksine, tüm yaş gruplarını aşan, giderek artan bir oyun beğenisi var. Bu değişim, oyuncular ve oyuncu olmayanlar arasındaki boşluğu dolduracağını umduğum The Last of Us ile televizyona yaptığımız girişimle vurgulandı.
“Dizinin başarısı, oyunların sunduğu zengin ve sürükleyici deneyimleri gözler önüne serdi. Bu görünürlük beni sadece mevcut projemiz için değil, oyunların küresel bir kitleyi cezbetme potansiyeli açısından da heyecanlandırıyor.
“Özellikle The Last of Us'ın başarısının ardından bu yeni oyunun nasıl yankı bulacağını görmek için sabırsızlanıyorum, zira bu oyun ana akım oyun algılarını yeniden tanımlayabilir.”
Kaynak :
www.sony.comAccess Deniedhttps://www.sony.com/en/SonyInfo/creative-entertainment-vision/interview/2.html
-
Yeni proje bayağı sağlam olacak. Her Naughty Dog oyununda olduğu gibi çıta gittikçe daha da yükseliyor :)
Benim güvenim tam ND ekibine. Part 2'de ki Animasyon, Görsel, Işıklandırma, Teknik detay seviyesi günümüz oyunlarında bile daha yakalanamayan şeyler var. Yeni oyunlarında kendi çıtalarını yine kendileri belirleyeceği bir yapım olacağını düşünüyorum. Yine uzun yıllar oyunlarını konuşacağımız. Her yeni detayda yine kaybolacağımız bir şaheser ile karşımıza çıkarlar inşAllah. :)
-
Öyle yaptım, böyle yaptım, şöyle olacak demek yerine artık bir fragman gösterseler. 4 sene olmuş part 2 çıkalı.
İnşAllah hocam aynen katılıyorum.
1 Oyun yapacaklar 10 sene bekliyoruz.. Sanki uzay gemisi yapıyor herifler !!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X