Further Confirmation Naughty Dogs Next Game New AAA IP: |
NAUGHTY DOG YENİ IP | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (9. sayfa)
-
-
Umuyorum stüdyo ikiye bölünmüştür. Bir taraf yeni IP yaparken diğer taraf Part III yapıyordur. Diğer türlü bekle bekle gelmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5 neslini boş geçen parayı remastered ile kıran bir firma . çok bir şey beklememek lazım. bana sanki rockstar ucuz herifler
-
Yeni proje oyun algımızı değiştirecekmiş.
-
HİKAYE !!
-
Şunları da bir patlatsalar da ne var ne yok görsek. Boş mu sıkıyorlar dolu mu anlasak. Alıştılar iyice tek oyun yapıp üstüne yatmaya.
Birden Fazla Tek oyunculu oyunlar geliyor..
Bugün HBO'da oyundan uyarlanan popüler bir program var ve ufukta ikinci sezon var. Ancak yine de Naughty Dog'un tek lideri olan Druckmann şunları söyledi: " Size söz veriyorum, sonsuza kadar 'The Last of Us' stüdyosu olmayacağız ." " Birden fazla tek oyunculu proje " de dahil olmak üzere çok sayıda oyunun üzerinde çalışıldığını söyledi .
x (formerly twitter)Naughty Dog (@Naughty_Dog) on Xhttps://x.com/Naughty_Dog/status/1797350091118043264
-
Geof birşeyler biliyor gibi. Summer Game Fest veya TGA'da duyurusu gelecekmiş gibi. :)
"LA Times ile yapılan bir röportajda @Neil_Druckmann @Naughty_Dog stüdyonun şu anda "çoklu tek oyunculu projeler" üzerinde çalıştığını söylüyor.
Ne olduklarını düşünüyorsun?"
x (formerly twitter)The Game Awards (@thegameawards) on Xhttps://x.com/thegameawards/status/1797366046896410885
-
ps5 dönemi bitecek bunlar hala oyun çıkaracak
-
Rapor: “Yoğun Şiddet” İçeren Yeni PlayStation Aksiyon-Macera Oyununun Potansiyel Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı
Oyun “yoğun şiddet” içerecek.
Yaklaşık iki ay önce Mayıs ayında, film ve oyun içerisinden DanielRPK Patreon hesabında ilgi çekici detaylar paylaştı. Rapor, yaklaşmakta olan bir PlayStation birinci parti oyunu için yapılan ve Sony PlayStation Studios Worldwide'da Oyuncu Seçimi ve Yetenek Kıdemli Müdürü Jamie Bafus'un Oyuncu Seçimi Direktörü olarak listelendiği bir oyuncu seçimi çağrısına odaklanıyordu.
Oyuncu çağrısı özellikle yoğun şiddet ve potansiyel küfür vaat eden bir aksiyon-macera oyunu içindi. Oyunun tam adı gizemini korurken, projenin “Olgunlar için M” derecelendirmesi alabileceği belirtiliyordu. İki rol aranıyordu: tuz ve biber grisi saçlı bir erkek (40-60 yaş arası) ve daha koyu esmer bir kadın (20-60 yaş arası) için saç referans modelleri.
Pek çok kişinin fark etmediği ilginç bir ayrıntı da oyuncu seçimi sayfasındaki ekli resimlerdi. Bu resimler karakterler için bir referans görevi görse de, yüzlerini akıllıca gizlemişlerdi. Bu, saç referansları için standart bir uygulamadır, ancak ilginç olan kısım, karakterlerin kıyafetlerinin de gizlendiğini fark ettiğinizde ortaya çıkıyor. Bu, oyunun temasını gizli tutmak için kasıtlı bir hareket olabilir mi?
Daha yakından incelendiğinde, referans resimler karakterlerle ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkarıyor; örneğin kadının resminde yaşlılığı boynundaki kırışıklıklardan anlaşılıyor. Adamın görüntüsü ise onu gür bir sakal ve kıvırcık saçlarla tasvir ediyor.
Şimdi, bu projenin arkasında hangi stüdyonun olabileceğini merak ediyorsanız, spekülasyon yapmaktan başka bir şey yapamayız. Ancak, ilginç bir bağlantı kurulabilir. Oyuncu seçimi 21 Mayıs'ta yapıldı ve sadece iki gün sonra, beğenilen The Last of Us serisinin Kreatif Direktörü Neil Druckmann, Naughty Dog'un yeni IP'sinin ana akım oyun algılarını nasıl yeniden tanımlayabileceği hakkında bir açıklama yaptı. Naughty Dog'un yoğun ve şiddet içeren oyunlarla ilgili geçmişi göz önüne alındığında, bu oyuncu çağrısı bir sonraki çığır açan projeleriyle bağlantılı olabilir mi? Bunu sadece zaman gösterecek.
Bu duyurulmamış PlayStation aksiyon-macera oyununu derinlemesine araştırıyoruz ve daha fazlasını öğrendiğimizde okuyucularımıza bildireceğiz.
Kaynak : https://mp1st.com/news/report-potential-concept-art-for-new-playstation-action-adventure-game-featuring-intense-violence-surfaces
-
-
Neil Druckmann Twitter'da profilini güncelledi. Duyurulmamış bir oyun geliyor.
-
Yahu yine ağır sövecem sövüyorumda bunlara ulan !! PS5 Çıkalı 5 sene olucak ne yaptınız aga siz ??
Bu kadar Dev bir firma PS5 için ne yaptı ben söyliyim Koca bir HİÇ !!
Kapatın gidinlan dükkanı yalandan yere rüzgar yapmayın sağda solda işe yaramaz boş beleş herifler sizi !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 11 Eylül 2024; 17:11:5 > -
Oyun yapım yılları 5-7 yıl arası sürdüğü için 2025 ve sonrası için çıkış yapacak hocam 1. Parti firmaların oyunları.
PS5 çıkalı 4 Yıl olacak neredeyse Yeni IP'leri 2026'da gelir TLOU3 PS5 neslinin sonuna doğru çıkar 2028 gibi.
Naughty Dog birden fazla proje üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi. Öncelikleri Yeni IP olduğunu düşünüyorum çünkü TLOU dizi ile eş değer gidecek gibi görülüyor.
Eğer ki oyunları bu nesil çıkmaz ise kapatıp gidebilirler hocam. :)
-
Koskoca Kalite Südütyo yıllardır uyuyor.. Hani yeni Uncharted oyunu nerede hocam bırakıp gitsinler ya
-
Yeni Uncharted oyunu hakkında bir şey yok hocam. Geliştiriyoruz veya Uncharted devam oyunu yapıyoruz demediler. Sadece TLOU Part 3'ün Konsept aşamasında olduğunu biliyoruz. Yeni IP yaptıklarını biliyoruz.
Ekstra olarak "Uncharted: Drake's Fortune Remake" gelebileceği hakkında söylentiler var o kadar.
Kısacası ND stüdyosu ne yapıyor Oyunlarını hangi aralıklarda paylaşacaklar bunu 2025 ve sonrası için göreceğiz. Ama Bu nesili tek bir oyun ile kapatmazlar. :)
-
Bakalım izleyip görücez hocam fakat benim artık bu sütüdyo'dan bu nesil için beklentim 0
Ancak yeni bir Uncharted oyunu duyurusu gelirse işte o zaman tamam derim
-
Bu nesili iki oyunla kapatacaklar. Önden yeni IP gelecek 2 sene sonra da TLOU Part III çıkar.
Benim tahminim;
Yeni IP (2026)
TLOU Part III (2028)
Yeni değil diye biliyorum hocam bayadir vardı sanırım bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X