Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
26
Favori
22.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen işleri güçleri milletti kandırmak Aldatmak olmuş bok herifler

• Oyun yapım yılları 5 ila 7 Yıl arası sürdüğü için bu kadar süre zarfı bana normal geliyor artık. :)

2020'de geliştirilmeye başlandıysa 4 Yıllık bir geliştirme söz konusu oluyor.

Daha önce ki Röportaj ve açıklamalarında oyunlarını 2 - 3 yıl öncesinden duyurmayacaklarını söylemişlerdi.

Sanırım oyun duyurulmaya yakın ki Neil Druckmann bunu söylemiş canlı yayında.

- 2020'den beri geliştirme aşamasında

- Sony uygun gördüğü zaman açıklayacaktır

- Kendisi yönetmen.

- Sony işine karışmıyor.

- Dünyaya açıklamak için sabırsızlanıyorum.

- Daha önce, The Last of Us - Part III'ün Naughty Dog'un bir sonraki projesi olmadığı için oyunun muhtemelen yeni bir IP olduğu söylenmişti.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU
    Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUx (formerly twitter)
    Noticias PlayStation (@NotiPlay_) on X
    https://x.com/NotiPlay_/status/1857061390516732041

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Doğru, öyle kalmış da düzelttim. Artık Ps5'e özel değil hiçbir oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Only idi
    Time exc oldu
    Sonraki evrimin ne olacağını çok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog'un yeni IP'si "Timeless Travel" olarak adlandırılabilir. Kod adı da olabilir.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Day 1 PC+PS

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Bunun karşılığında, konsollar exclusive'lere eskisi kadar bağımlı değil hocam.

PS3 zamanlarını düşünüyorum da. Exclusive'leri bitirince katlanmak zor oluyordu. 640p - 25 fps - çamur texture'lar vardı. Hatta Cod'un online'ı 576p'diIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU  Bunun üstüne yükleme süreleri, Blu-ray'den streaming falan. SS ve video kaydetme bile yoktu.

Günümüz konsolları, özel oyun olmadan da çoğu kişiyi götürür. Mesela ben eski PC'ci olmama rağmen, exc'ler PC'ye day one bile gelse, sadece PS'le devam ederim.

Bence Sony'nin politika değişikliği biraz bundan. Yani PC ve handheld'leri, PS'e zarar veremeyecek bir ek pazar olarak görüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Kasım 2024; 17:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Yakında ps pc ayrımı kalmaz muhtemelen oyunlar yeterince satmıyor pc tarafında 400 bin satsa bile firmanın cebi rahatlıyor zaten port işlemleri eskisi gibi zor değil sızıntılarda çıkmıştı ortaya Sony oyunları 4-5 E portluyor 30-40 kazansa kim verir bu parayı ?

Bizim gibi ülkelerde pc satisi artarken Avrupa ve abd tarafında ps nintendo yürür gider muhtemelen pc tarafıda artacaktır online oyuna para vermekten hoşnut olmayan çoğu kişi geçmeye başladı pc alıp yanında konsol tutmak en mantıklısı artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merakla bekliyorum. Hafiften hype başlasın. Şahane bir oyun olacağı aşikâr.

• God of War ve God of War: Ragnarök'ün eski sanat yönetmeni Raf Grassetti Naughty Dog'a katılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Aralık 2024; 18:20:31 >

• En son oyunları Haziran 2020 .
    Üstünden 4.5 yıl gecmis bırak oyunu duyurusu , sikindirik traileri yok. Aha yarın trailer gelse en az bir gecikme ile 2026 yazına çıkar. Oda en iyimser bakışla. Bir oyun için 6.5 yıl. Ben Sony nin yerinde olsam kapardim bu stüdyoyu. Çalışanları da daha seri oyun yapan diğer firmalara dağıtırdım. 5 yıldır siz yumurta vermeyen tavuğu besler misiniz ? Kes gitsin ya. Özellikle o Neil lavu tavugunu.

• Last of Us online oyunu bu gecikmenin esas sebebi. Jim Ryan sağolsun PlayStation markasını geriye götürdü. PS3'e 4 oyun çıkartan ND bu nesilde daha oyun duyurusu bile yapamadı. Üzücü

• 4 sene oldu bu nesil sıfır oyun duyurusu bu jim i ateşe atsak yeridir. Bir tane oyun ile bitirmezler umarım koca nesli. Nesilin sonuna doğru last of us 3 duyurusu gelmeli bu zaman kaybı çok kötü oldu. Ps6 çıkış oyunu olur artık. Ps5 e de çıkar diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

Neil Druckmann'ın verdiği röportajda oyunun duyurusunun şimdiye kadar yapılması gerektiği yönündeydi. Sony bekletiyormuş doğru zamanı gelince duyurusu yapılacak diyor. TGA'da duyurusu gerçekleşir mi bilinmez ama gerçekleşirse güzel olur. Bu nesile 2 oyun bırakacak gibi duruyor. Birisi Yeni IP diğeri TLOU3. ikiside büyük bütçeli olacağı için göz yumulabilir. Keşke Faction'dan vazgeçmeselerdi zamanla oturan bir yapım olurdu diye düşünüyorum.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    İnşallah yeni IP 2026 da çıkar 2025 de oyun beklemiyorum GTA 6 yüzünden, TLOU3 2027 ye yetişmez sanmıyorum, 2028 en iyi ihtimal, ps6 çıkış oyunu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 10 Aralık 2024; 15:40:16 >
  • Aynen hocam büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi bir yol izlenecek gibi duruyor. Nesil sonunda TLOU3 yayınlanması daha olası. Önceden 3 oyun sığdırırlardı şimdi 2'ye düşecek gibi duruyor tabi ND'nin içeride başka bir ekibi farklı bir oyun için çalıştırmaya başlamadılarsa. :)

• Intergalactic: The Heretic Prophet Announcement Trailer

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUNaughty Dogyoutube
    Intergalactic: The Heretic Prophet is the newest franchise in development for the PlayStation 5 console from Naughty Dog, the studio behind acclaimed series like The Last of Us and UNCHARTED. Set thousands of years in the future, Intergalactic puts players into the role of Jordan A. Mun, a dangerous bounty hunter who ends up stranded on Sempiria – a distant planet whose communication with the outside universe went dark hundreds of years ago. Jordan will have to use all her skills and wits if she hopes to be the first person in over 600 years to leave its orbit.
    https://www.youtube.com/watch?si=utQuSYEs2WL-pKXa&v=o7TVPoxwi74&feature=youtu.be
  • Intergalactic: The Heretic Prophet - Announcement Trailer | PS5 Games

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUPlayStationyoutube
    The Heretic Prophet is the newest franchise in development for the PlayStation 5 console from Naughty Dog, the studio behind acclaimed series like The Last of Us and UNCHARTED. Set thousands of years in the future, Intergalactic puts players into the role of Jordan A. Mun, a dangerous bounty hunter who ends up stranded on Sempiria – a distant planet whose communication with the outside universe went dark hundreds of years ago. Jordan will have to use all her skills and wits if she hopes to be the first person in over 600 years to leave its orbit. #ps5 #ps5games #tga2024
    https://www.youtube.com/watch?v=VLGy63pt9vA
  • Uzayda kelle avcılığı, yepyeni IP ve Naughty Dog... Hayvan gibi heyecanlandırdı Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.