Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
27
Favori
22.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir oyun olacak henüz bilemiyoruz. Uzayda geçecek. Bir NAUGHTY DOG oyunu. Efsane olacak. Keşke Gameplay de görebilseydik Ana karakter Abby'nin yanında savaşan "Lev" karakterine benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog'dan yeni bir seri olan Intergalactic: The Heretic Prophet duyuruldu!!

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

The Last of Us, Uncharted ve daha fazlasının arkasındaki stüdyodan yepyeni bir dünyayı keşfedin. 

Geri döndük! Sırada ne olduğunu öğrenmek için sabırsızlanıyordunuz ve nihayet cevap verebildiğim için çok heyecanlıyım: Naughty Dog'un bir sonraki oyunu, şu anda PlayStation 5 konsolu için geliştirilmekte olan Intergalactic: The Heretic Prophet. Bu yepyeni macera üzerinde 2020'den beri çalışıyoruz! Bu oyun şimdiye kadarki en çılgın, en yaratıcı hikayemiz olmaya aday. Henüz izlemediyseniz, duyuru fragmanına göz atın: 

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUPlayStationyoutube
    The Heretic Prophet is the newest franchise in development for the PlayStation 5 console from Naughty Dog, the studio behind acclaimed series like The Last of Us and UNCHARTED. Set thousands of years in the future, Intergalactic puts players into the role of Jordan A. Mun, a dangerous bounty hunter who ends up stranded on Sempiria – a distant planet whose communication with the outside universe went dark hundreds of years ago. Jordan will have to use all her skills and wits if she hopes to be the first person in over 600 years to leave its orbit. #ps5 #ps5games #tga2024
    https://www.youtube.com/watch?v=VLGy63pt9vA

Intergalactic'in yeni kahramanı Jordan A. Mun, dış evrenle iletişimi yüzlerce yıl önce kesilen uzak bir gezegen olan Sempiria'da mahsur kalan tehlikeli bir ödül avcısı. Aslında, gizemli geçmişini çözme umuduyla oraya uçan herkesten bir daha haber alınamamıştır. Jordan, 600 yıldan uzun bir süredir yörüngesini terk eden ilk kişi olmayı umuyorsa, tüm becerilerini ve zekâsını kullanmak zorunda kalacak. 

Bunun ötesinde, hikayeyle ilgili her şeyi gizli tutuyoruz - en azından şimdilik. Size söyleyebileceğimiz tek şey, bu oyunun Naughty Dog'un duygusal, karakter odaklı epik bir yolculuk yaratma geleneğini sürdürdüğüdür. Anlatı hedeflerimize sadece oynanış hedeflerimiz rakip olabilir. Bu, Naughty Dog tarihindeki en derin oyun olacak ve önceki serilerimizden öğrendiklerimizi alıp onları daha önce yaptığımız her şeyin ötesine taşıyacak. 

Jordan, yetenekli Tati Gabrielle tarafından canlandırılıyor ve yıldız bir oyuncu kadrosuna liderlik ediyor (kelime oyunu!). Kartal gözlü oyuncular fragmandaki diğer oyunculardan bazılarını fark edebilirler. Ekibimizi ilerleyen zamanlarda daha fazla açıklayacağız. 

Kozmosa yapacağımız inanılmaz yolculuk için aynı derecede inanılmaz bir film müziğine de ihtiyacımız var. Çalışmalarının büyük hayranları olarak, Intergalactic'in müziklerini yapacak olan Trent Reznor ve Atticus Ross ile işbirliğimizi duyurmaktan heyecan duyuyorum! Çocuklar yemek pişiriyor ve bu fragman oyun için yaptıkları çalışmaların sadece küçük bir örneği. 

Daha fazlası için sabırsızlandığınızı biliyoruz - ve bize güvenin, sizinle daha fazlasını paylaşmak için çok istekliyiz. Ancak şimdilik, başımızı tekrar öne eğip Jordan'ın macerası üzerinde çalışmaya devam etme zamanı. 

Naughty Dog'daki tüm ekip adına, tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz! Desteğiniz, bu harika yeni dünyaları ve karakterleri hayata geçirerek hayalimizdeki oyunlar üzerinde çalışmamızı sağlıyor. Size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz! 

Diğer tarafta görüşmek üzere, 

Blog : https://blog.playstation.com/2024/12/12/announcing-intergalactic-the-heretic-prophet-a-new-franchise-from-naughty-dog/

• Oyunun tövbe estağfurullah ne isminde hayır var ne trailer`da. Her saniyesinden Woke akıyor bir de. Keşke bu işlere hiç girmeselerdi de Uncharted 5 duyursalardı.

• Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi karakter anormal, oyun adı anormal. Woke olmayan normal insanlar tepki göstermedikçe istemediğimiz karakterleri ve senaryoları bize oynatacaklar. Ben bu oyuna 1 kuruş para vermem kendi çapımda protesto ederim.

İntergalaktik lezbiyen sapık prophet oynamak isteyenlere hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismi 14 Şubat 2024 itibari ile Patenti alınmıştı. Demek ki ND'nin IP'si imiş.

https://www.vg247.com/playstation-sony-trademark-intergalactic-the-heretic-prophet

• Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

Yorumlar kapalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Erken yorum yapmamak lazım diycem ama neresinden tutarsan tut elde kalıp, tam bir hayel kırıklığı olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Day 1 alınacak kaçarı yok, Naughty Dog dan ne çıkarsa yerim. woke nuza da başlayacam her halta woke sjw demeyi bırakın artık.

• The Last of Us Part 2' den Lev büyüyüp Uzaya gitmiş hahahah

Aradaki 7 farkı bulun İkiside kadın, ikiside kel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 13 Aralık 2024; 7:51:49 >

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Buna woke sjw demeyeceğiz de neye? diyeceğiz.. Cuckman reyiz döktürmüş yine, sevenleri mutlu olsun.

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

İyi sen oynama

• Yine oyun dünyasını derinden sarsmaya geliyoruz efenim.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Meme

• Bir gameplay yakışırdı, ana karakteri gram sevemedim :(

• Ön yargılı olmayın arkadaşlar. Temayı ben beğendim, Guardians of the Galaxy havası sezdim, Oyununu da 2 kere bitirip platinledim çok güzeldi. O hava var bu oyunda da müzikler, kıyafetler, ortam fln merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Aralık 2024; 11:14:11 >
  • Oynarım da, gram heyecanlanmadım. The Last of Us Part III bekliyorum sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer farklı bir şey geliyor hadi hayırlısı Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

Çıkış tarihi 2027 Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

• Naugty dog a güvenimiz tam çıksın bi görelim.

• Türü ne olacak bu oyunun söylendi mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.