her oyun karakteri güzel olmak zorunda mı? |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (14. sayfa)
-
-
Ana karakter ise evet.. Belli estetik kaygılar gütmek zorunda, bazıları kabul etmek istemesede..
-
Ne alaka?kratos çok mu yakışıklı? Aloy çok mu güzel? Oyun güzel olduktan sonra ana karakterin sindirella olmasına gerek yok
-
En azından baktıkça kusma isteği uyandırmıyorlar. Belli estetik kaygılar diyorum, Kadın bir karakterden bahsediyoruz. Ama senin için sıkıntı yoksa güle oynaya oyna hocam. Ama yerenlere de niye yeriyorsunuz ne var ki? muamelesi yapmayın.
-
Porsche araç ve Adidas ayakkabı. Acaba sadece fragman için mi reklam verdiler yoksa oyun için yapılan bir anlaşma mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açarlar. Güzelim kadını ne hale getirmiş derler.
kesin vardır.
-
Ana karakteri beğenmemek, yakıştırmamak başka ona bakınca kusma isteği duymak bambaşka bir ruh hali. Umarım şifa bulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Aralık 2024; 14:26:55 > -
Çarpıtıyorsun hocam, ithamınız yakışmıyor. umarım siz gözlerinizden şifa bulursunuz iyi forumlar.
-
Yaw beyler bi kendinize gelin lütfen.. Çirkin dediğiniz Ana karakter Kız bu
Şimdi bu Kızın neresi çirkin acaba iyimisiniz siz gidip bi elinizi yüzünüzü yıkayıp öyle gelin bence
-
Troy Baker’ın olmadığı bir yer var mı
-
body shaming in kralını yapıyorsun birde çarpıtıyosun diyorsun buda iyiymiş:) benim gözlerimde sorun yok ana karakter güzel bi karakter olmayabilir ama bakınca kusma isteği gelecek kadar hayatımda sorun yaşamadım. Dediğim gibi ana karakter çok güzel olacak diye bir kaide yok. Sanada iyi forumlar
-
hemen hemeen hepsi oyunu ilk gün alacak:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Aralık 2024; 14:37:30 > -
Buzzcut military tipi hatun bulmuş Neil, mutlu etti. Erkekten daha iyi Xenomorph kovalayan Ripley bugün cast edilse kendini nasıl parçalayacaktı bu troller kim bilir.
Taş gibi yeni ND oyunu hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 13 Aralık 2024; 14:38:24 > -
bunlara göre her kadın karakter lara croft gibi gözükmeli:))
-
Hhüüüürrppp!
-
Aynen hocam birde Neil bu adamı kolay kolay bırakmaz. Birde aralarında iş bazında bir bağlılık var en başından beri. Yıllardır Playstation Ailesi içinde. Her rolün altından kalkacağını düşünüyorum. :)
-
ND Haneye bir IP daha ekledi hayırlı olsun. :)
-
Çok şükür yeni bir ND IP’si duyuruldu. 2026’da çıkar sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X