< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 13 Aralık 2024; 17:26:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (16. sayfa)
-
-
Naughty dog yaparsa her türlü gider Neil druckmann'dan asla şüphem yok trailer buram buram kalite kokuyor
-
Neil druckmann yine Netflix yapımlarıyla kendini tatmin eden kitleye uygun yeni bir sjw kararkter ile karşımızda. sıkılmadı bunalmadı adam
-
Oyun çıkana kadar tartışacak konu da çıktı çok şükür. Herkes kendine göre haklı ,ben de bu durumdan rahatsız olan taraftayım açıkçası. Neil'in yönlendirmesi ile hareket eden bir yer haline geldi maalesef Naughty Dog
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Woke olaylarına girmeden; ana karakterin model ve animasyonları günümüz oyunlarından daha akıcı olduğunu fark ettim (sinematik olduğu için mi bilmiyorum), PS5 de bu akıcılıkta oynayabilecek miyiz acaba?
-
Ne akıcılığı ? Ne gördün ? Benim gördüğüm 4 yıldır boktan bir online oyuna zaman para gömen sonra ise çöpe atan ve lan sizi bosuna mi besliyoruz dendiğinde alele avrle bir iki haftada olusturulmud tamamen sinematik bit vidro gördüm ki gördüğüm beni sinematik olmasına rağmen ( themesi aynı Galaxy of guardian teması hiç bir özgünlüğü yok) hiç memnun etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 13 Aralık 2024; 19:8:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunumda gösterilen Trailer Kendi oyun motorları ile yapılmış. Yeni Nesile yükseltildiğini gösteriyor.
-
x (formerly twitter)Multiplayer 👾 (@Multiplayer_TV) on Xhttps://x.com/Multiplayer_TV/status/1867611882724491622?s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Son durum 30 bin like, 44 bin dislike. Sabah denge vardı makas açılmış.
-
exc oyunlar hep böyle hocam xbox tayfa basıyor dislike 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wukong oynarken doyamamıştım bizim karaktere eksiğini bu oyunla kapatıcam anuthy dog başarır
-
TLOU 2 gibi zirve bir oyun şu sebeple az satıp hakettigi değeri görmemişken ki bence gram sorun yok tlou2 karakterlerinde bu sefer karakteri daha düzgün yapsalardı keşke Xbox tarafida boyle fable karakterine bakın Allah için nerede o lara falan bu gidişle olduğu gibi Asya tarafına koşacak insanlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ondan değil bu, içerikten.
-
içeriğe o kadar çok takılan olduğunu sanmıyorum hocam. ND oyunu sonuçta day1 alıcak herkes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne gördün de dislikeladın ne aptal kitle yav. Cinematic trailerı dislikelamak nasıl bir kafa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 13 Aralık 2024; 20:29:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Jaguar esprisini konuyu bilmeyenler anlamamıştır.
Olay şu; Geçenlerde Jaguar logosunu değiştirdi ve logo değişikliğini şöyle bir video ile duyurdu.
Bunda like/dislike kapatıldı ama yorumlar kapatılmadı. Efsane yorumlar var aşağıda.
Favorim: 'Siz zengin insanlara otomobil satıyorsunuz, Telatabilere değil.'
JaguaryoutubeWe're here to delete ordinary. To go bold. To copy nothing. https://www.jaguar.com/copy-nothinghttps://www.youtube.com/watch?v=rLtFIrqhfng -
Aslında bu konu hakkında çok konuşurum da gerek yok. Çünkü benim için hikaye elbette önemli ama buna şöyle bakmak bence hastalıklı bir şey. Yani neymiş lgbt karakter varmış. Ok olabilir. Aşırı maskülen bir karakter de olabilirdi. Bunlara takılmayın. Sen bugün Netflix'de açıp izliyorsun bir film ve o filmde de bu tarz karakterler olabiliyor. Buna yönetmenin tercihi diye bakman lazım. Sen olsan farklı yapabilirdin ama yönetmen bunu seçmiş. Yapacak bir şey yok. Ayrıca bence en önemli kısım oynanış kısmı. Orasını da çok iyi yapan bir Naughty Dog var. Bana fark etmez. İster aşırı maskülen bir erkek yapsınlar ister tam tersi ben bu oyunu oynarım kardeşim asla ön yargılı değilim. Hikaye önemli evet ama oynanış da önemli bir oyunda, mekanikler de önemli.
-
keşke destekli yazsaydınız. God of war 2018, ragnarok, uncharted, ghost of tsushima, bloodborne sadece aklıma gelenler. Girip bir bakarsanız söylediğiniz ile alakası bile olmadığını görürsünüz. Bu oyunları bizde oynuyoruz. İyi olan oyun iyidir. Tlou 2 ile hikaye ve karakterlerdeki seçimi sebebi ile göze battı ND, aynı tavrı sürdürdüğü için ve insanlar bunu sevmediği için bu şekilde davranıyorlar.
satış rakamlarına bakarsanız gow gibi lokomotif görevini görmediğini görürürsünüz. İlk oyun muazzamdır ama 2 de ciddi hatalı tercihler var. Ghost of tsushima bile tlou 2 den fazla satmışken suçu xbox cılara atmak yerine oyunu sevmemiş ps kullanıcılarını kabul etseniz daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X