5 yıldır yan gelip yatan firma woke sjw ana karakterle 80 lerin muziğini , adidas modasını alıp uzay temalı bi cgi yayınlıyor fanboylar da mest oluyor ahahahaha . bu oyunun çıkması nereden baksan 2026 yı bulur . daha ne geleceği bile belli değil 6 yılda bir oyun ... bu gözleri kör olmuş fanlara çok bile < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 14 Aralık 2024; 1:20:48 > |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (18. sayfa)
-
-
ben de onu anlayamadım. ND yaklaşık 4,5 senedir oyun çıkarmıyor. ee bu oyun da 2-3 seneye falan gelecektir. 7-8 senede bir oyun ND'nin oyun yapma ritmi değildi. (zaten olamaz da) sanıyorum TLOU-2'deki başarısızlıkla alakalı bir durum bu... ama yani kendileri ettiler, kendileri buldular.
bu oyun da uyduruk bir trailer'la bile tepki çekmeyi başardı. yabancı youtuber'lar videolar çekmişler dalga geçiyorlar, trailer'ın video altları yoruma kapatılıyor, dislike yağmuru geliyor. ps fanboyları ise: "aslında oyunda sorun yok, bunları hep xbox'cılar yapıyor" diyorlar. sanki artık ciddi seviyede xbox fanboyu kalmış gibi... :)
ND, Rockstar'dan sonra en değer verdiğim yapım şirketiydi, TLOU-1 ise en sevdiğim oyunlardan birisiydi. ancak bir şeylerin propagandasını yapacağım derken ND yavaş yavaş ölüyor maalesef.
-
ana oyunda da kel olacağına bahse girerim. hani belki karakter özelleştirme olabilir?
bu arada gündem olmak gibi bir derdi olan trailer'ın altını yoruma kapatmaz, insanların eleştirilerinden bu derece tırsmaz.
-
"günümüzde" yazmışsınız ama günümüzde değil eski çağlarda bile bu böyleydi. onun dışında bunları uzun uzun yazmaya hiç gerek yok. tartışmasız olan bariz bir durum zaten.
oyunu ben de oynarım muhtemelen, ND oyunu sonuçta, belli bir kalitede olacaktır. ancak gece ps'ine sarılıp yatan bir kitle var ki, ps markasına ve ürünlerine en ufak bir eleştiriye bile tepki gösterme ihtiyacı hissediyorlar. fanatik derece takım taraftarı olmak gibi bir şey herhalde... akıl, mantık, rasyonel fikir yok, sadece duygular var.
-
Konuyu biraz hayallerimize dökelim beyler boş verin woke mokecileri.
Sizce oyunun bir kısmında Ellie’yi görürmüyüz easter egg gibi veya nasıl easter eggler olmasını istersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ND zaten öldü ağlayanı anca fanboylar.
bu oyun da aşırı saçma bir şey olacak, souls like bir şey deneyecekler ama ellerine yüzlerine bulaştıracaklar . ondan sonra duckmanden de kurtuluruz inş.
-
Beğenmek zorunda değilsin ama ND ‘da senin beğendin tipte karakter yapmak zorunda mı ? Karakterin tipine ne takıldınız ya. Oyun orta çağda geçse hak vereceğimde uzay çağında geçen fütüristik bir oyun. Karakterin görünüşünün farklı olması kadar doğal birşey olamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değil de, adamlar yaptıkları her oyun ile gündem olmayı başarıyorlar. Burada insanların bunu tartışması bile Naughty Dog için etkileşim fırsatı. Belki de bunu istiyorlar. Muhtemel 2027'de çıkacak olan bir oyunu şimdiden duyurmaları bile planlı. Size tartışma çıkarmayacak, klasik bir prototip Holywood ana karekteri gibi bir ana karakterle karşınıza çıksalar insanlar muhtemelen 2 sene bu oyunu hatırlamayacak, unutacak ve konuşmayacaktı. İster beğenin, ister beğenmeyin bu bile Naughty Dog'un başarısı ve cesareti. Çünkü her firma bu cesareti gösteremiyor. Linç yeme cesaretini.
-
TLOU referansları elbette olur ama doğrudan Ellie'yi görmeyiz.
zaten ND bu kafayla giderse bu saatten sonra Ellie'yi bir daha görebileceğimiz tek yer dizi olabilir. Yani Bella Ramsey'i görürüz, bizim Ellie'yi belki de bir daha hiç göremeyiz.
-
konuşulması ayrı ne kadar sattığı ayrı.
last of us 1 ve 2 arasındaki satış rakamları farkına bakarsan dediğimizi daha iyi anlarsın
yoksa bize ne... isterse duckman etek giyip kendisini oyuna koysun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 14 Aralık 2024; 2:6:17 > -
eğer bu doğruysa adam fantezilerini yansıtıyormuş meğer:
https://x.com/Mangalawyer/status/1867424023761879423
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Aralık 2024; 2:5:57 > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160242351
-
Zaten çok satması için bunu yapıyor. Ve çok da satacak. Oyun çıkınca göreceksiniz. :)
-
tamamen hayal kırıklığı olacağına bahse bahse girerim.
-
-
Muhtemelen görduğüm en çirkin karakter olabilir oyunlardaki de bu kadar takılacak olayı bende anlamadım. O %90 herifin last of us 2 den sonra kazandığı nefretle alakalı
Fragmanda linçlenecek ne varda tam olarak? frenlenen, karakter ise zaten akşamdan beri bu konusuluyor bu nasıl fren? Fragmanın hypesız olması vs ise konu yani yeni bir ip de oynanış vs görmeden nasıl hypelanalabilir bir cinematic trailerda oda normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Aralık 2024; 2:30:23 >
woke çirkin karakter şu oyun sony oyunu olmasa topa tutulur umarım bu oyun pcye gelmez .gelirsede modla güzel karakter eklenir bu çöp çirkin karakterle oynaycağımı sanmıyorum
-
PC'ye geldiğinde CJ moduyla oynamayı iple çekiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırakın bu ayakları metacritic notu açıklanıp 94+ aldığı gün hepiniz alacaksınız oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X