Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
26
Favori
22.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

bence ucube olan neil druckmann.

kendini dahi, yenilikçi, devrimci falan zannediyor ama aslında hiçbir halt değil. anlaşılan o ki tlou 2 ile yediği tokatlar yetmemiş.

video yorumlarını kapatmak falan acizlikten başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Aralık 2024; 20:40:39 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

her yeni çıkan sony exc oyunu aynı şekilde hocam istinasız, xbox exc oyunları içinde geçerli bu sony fanları eksi basıyor gerçekler bunlar şaşırmamak lazım. sizin kendinizi suçlu görüp cevap vermenize gerek yok.

örnek mesala astro goty oldu malum kişiler gülüp eğleniyor forumda çekememezlik var yani. sizde yoktur ama olanda fazlasıyla var maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 13 Aralık 2024; 20:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi bende takılmıyorum ama bunca takılan varsa neil biraz geri adım atmalı last of us 2 gibi bir şaheser 10 milyon anca sattı indirimlerle bu inat yüzünden.

https://www.neogaf.com/threads/the-last-of-us-part-2-sold-44-fewer-copies-than-predecessor.1665207

https://www.neogaf.com/threads/the-last-of-us-part-2-sold-44-fewer-copies-than-predecessor.1665207/ion copies

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

TLOU 2'de aslına bakacak olursan bence en büyük hata Lgbt kısmından çok Joel karakterini çok saygısızca katledilmesiydi. Ben asla bu şekilde bir ölüm yapmazdım Joel'e ama yönetmen onu seçti diye de, bu oyuna lanet olsun asla oynamam kafasına da girmem. Bu arada bu dediğim her oyun için geçerli. Şimdi de mesela Witcher 4 için Ciri'nin tipi kaymış, kadın ana karakterli Witcher oyunu mu olur? diye tepki verenler var. O da CD Project Red'in tercihi yapacak bir şey yok. Beğenmeyen oynamasın zaten.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

bazı zihinleri yönlendirmek, algılarını yönetmek çok çok kolay maalesef.

3-5 yerden duydukları şeylere, propagandalara hemen inanıyorlar ve kendilerini yönlendirenlerin kayığına hemen biniyorlar. bu dünya'da güzellik ve dış görünüş demek çok şey demek.

"dış görünüşün ne önemi var?" deyip geçmekle önümüzde dağ gibi duran insanlık tarihi gerçekleri yok olmuyor. bütün insanlar canlı-cansız her şeyde ilk önce dış görünüşe bakıyorlar.

diğer yandan; 2013 yılında joel'in yakışıklı, ellie'nin ise güzel ve çok tatlı bir kız olması elbette ki tesadüf değildi. bugün bu kızın çirkin ve maskülen olarak dizayn edilmesinin asla tesadüf olmaması gibi...

bir plan dahilindeki bu iki seçim de farklı amaçlara hizmet etmek üzere yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Aralık 2024; 20:54:22 >
  • Mesajımda da belirttim. Karakterin konuşurkenki yüz ifadeleri ve animasyonları mevcut oynadığım oyunlara kıyasla daha akıcı olduğunu gördüm. Firmayı sizin kadar iyi bilmiyorum.

• Fragmandaki müzik:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter de çok abes bir durumda yok neden bu kadar abartıldı anlamıyorum. Bounty hunter bir karakter yani kafasını da kazıtabilir ille victoria secret mankeni gibi olacak diye bir şey yok.

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt

benim direk aklıma bu geldi

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Amaç mı hizmet mi orasını bilemem ama günümüzde herkes yakışıklı/güzel olmak için uğraşmıyor mu? niçin spor yapılıyor? niçin kadınlar güzel gözükmek için estetik yaptırıyorlar? artık erkekler bile estetik yapıyor. Çoğu erkek neden kas yapıyor? kendisi için mi? yoksa karşı cins için mi? günümüzde hiç bir erkek, kafası traşlı bir kadınla beraber olmaz. Kadınların zayıflık algısı, erkeklerin büyük meme-koca popo olduğu zaman neden hoşlanıyor? beyinlere işlenmiş. Niçin çalışıyoruz? daha iyi yerlerde oturmak? altımıza daha iyi araba almak? daha iyi yemekler yiyebilmek vb. Herkesin kendine göre bir zevki/hayali var sonuçta.

Neyse uzatmanın da çok manası yok. ND oyunu bu sonuçta oynayacağız. Ama bazı arkadaşlar eleştiriye tamamen kapalı, en ufak eleştiri yapıldığı zaman aşırı tetiklenip laf sokmaya çalışılıyor. Bu gereksiz ergen hareketlerden vazgeçemiyorlar bir türlü, hani sorsak hepsi olgun adam. Bundan sonra eleştiriye açık olmayan adamlar tetiklenip bana yazacaksa hiç yazmasın baştan uyarayım ya da bu eleştirilere kaldıramayan blok atsın geçsin, kimse kimseyi görmek zorunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Aralık 2024; 22:52:7 >

• Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

Adam gibi oyun yapmak varken... Beğenmeyenleri eleştirenler var bir de. Beğenmek zorunda mı?

Bende karaktere pek takılmadım hocam. Hikayesi, kurgusu, Bölüm tasarımları, Atmosferi, Mekanikleri vs. iyi olsun zaten karakter kadınmış, erkekmiş, saçı uzunmuş kısaymış dert olmaması lazım. Ama bunun sebebi sanırım direkt Neil Druckmann'ı sevmeyenler başı çekiyor diye biliyorum. TLOU2'den beri nefretleri üzerine çekti. :))

• Olumlu yönünden bakarsak, erkek karakter yapmamışlar. TLOU dizisinin üçüncü bölümü gibi bir durum da olabilirdiIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

Kadın karakterin en azından bir çekiciliği oluyor. Ayrıca, oyun boyunca kel olacağını sanmıyorum. Fragmanı, gündeme çıkmak için öyle yapmışlardırIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

Yine de oyunu çıktığı gibi oynayacağımı sanmıyorum. Drunkman sıkıntılı bir adam. Tek sorun sjw-woke olayı değil. TLOU2'de hayvanlarla ilgili bazı konular da canımı sıkmıştı. Mesela Ellie bölümündeki malum sahneye, tema ve ana fikrin bir parçası olsa da, gerek yoktu.

TLOU2'yi, diskli versiyonu ucuz bir fiyata inince, PS5'te bitirip satmıştım. Intergalactic'i de indirime girince alırım.

(TLOU2'yi daha sonra, PS5 Pro için Store'dan tekrar aldım. Neticede, çok iyi bir oyundu.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Aralık 2024; 23:52:40 >

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Neil Dürrükmen maalesef asiri lgbtci oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fragman bir xbox oyununa ait olsaydı yaşanabilecek linci düşünmek bile istemiyorum. Ama ps olunca niyeyse insanlar kendilerini bir frenliyor.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

zaten bir kaç görselden fazlası yok. adamların 6 yıl aradan sonra ortaya koyduğu bu .

• bence duckman zamanında kel bi travesti ile ilişki yaşamış high kafayla, halen onun travması mı diyelim acısı mı yoksa zevki mi diyelim içinden atamamış bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 14 Aralık 2024; 1:13:25 >

şu an linçleme modası var hocam bir neden olmasına gerek yok herkes marifetmiş gibi her şeyi linçliyor 😁 oyun çıkıncada en önce bu linçleyenler alıcak 🤣

ön sipariş açıldığı gibi alıcam ben exc ND oyunu daha ne olsun 👌🏻 milletin kötülediğine bakma herkes alıcak 👍🏻

Benim anlamadığım oyun oynarken ne yapıyor millet kadın da kadın diye tutturmuş bazıları 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 14 Aralık 2024; 1:32:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.