Woke öğeleri olmaması, ana karakterin güzel (en azından sempatik) olması DOĞRUDAN oyundan alınan zevki etkileyen şeyler. Örneğin TLOU1 vs 2. (Aşağıda TLOU spoilerı var ona göre) İlk oyunda kızını kaybeden karizmatik bir adamla tatlı bir kızın arasındaki ilişkiyi, birlikte zorlukların üstünden gelmesini ve birbirine bağlanmasını oynuyorsun. Karakterleri seviyorsun, hikayeyi benimsiyorsun ve duygusal bir oyun ortaya çıkıyor, zevk alıyorsun. İkinci oyunun hikayesi ve karakteri hariç oynanışı birinci oyunla hemen hemen tamamen aynı. Ama bu sefer hikayede lezbiyen bir kız, onun erkek arkadaşından hamile kalan biseksüel tipsiz sevgilisi, aralarında ergen ergen muhabbetler. Duyguyu alamıyorsun, karaktere ilk oyun kadar bağlanamıyorsun ve (benim açımdan) ilk oyun kadar zevk alamıyorsun. Formül ortada, sevilecek karakter ve bağlanacak bir hikaye lazım. Ben biseksüel hamile sevgilili lezbiyen ergen kız hikayesine ısınamıyorum. Dina'nın sürekli Yahudi göndermeleri yapması, alttan alttan cinsel propagandalar oyundan soğutuyor. Halbuki baksan ilk oyunla birebir aynı neredeyse oynanış. Kafasını kazıtmış Z kuşağı tarzı hareketler yapan bir karakterle oynamak da aynı hisleri yaratır bende. Küçücük trailerdan bir şey anlaşılmaz, belki karakteri çok seveceğiz ama karakterin güzelliği, güzelliğinden ziyade karakterin ve hikayesinin oyuncuya sempatik gelmesi işte bundan çok önemli. Olay basit güzellik kaygısıymış gibi yüzeysel yorumlar yapmayın. |
Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (15. sayfa)
-
-
Ne saçma tartışmalar bunlar ya hu? Ana karakter çirkin olsa ne olur güzel olsa ne olur? Yok, eşcinsel, yok zenci yok bilmem ne? Bu sadece bir oyun, oynayıp geçeceksiniz. Ana karakter ile mi evleniyoruz, karakter eşcinselse oyunu oynayınca eşcinsele mi dönüşüyoruz? Allah Allah
-
Uzay temasını normalde sevmem ama Naughty Dog yapıyorsa her türlü oynanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben trailer'ı izlediğimde karakterden rahatsız olmadım hiç kafamda woke falan canlanmadı. Woke'çuların uç noktaları ile Woke karşıtlarının uç noktaları aynı kafa. Ben de mesela her filmin, dizinin artık woke içerikli gelmesinden çok rahatsızım çünkü bu durum hikayelerin gerçekçiliğini bozmaya başladı. Texas'ta geçen hikaye yazıyorlar baba afrikalı anne sarışın çocukları eşcinsel falan artık iş saçma sapan bir hal aldı ve rahatsız olmayanı da rahatsız etmeye başladı ama bence bu oyunun karakterinden rahatsız olmak bana biraz uç nokta geldi. Woke zorbalığından dolayı artık insanlar en ufak şeye tepki koyar oldu
-
"Ouvvvvv ne kadar çirkin! oynamayacağım!"
her insan güzeldir.
80 yaşındaki bir kadının eşsiz çizgileri, veya mesela Avustralya yerlilerinin özgün yüz hatları ayrı güzellik ve çeşitlilik.
Neil Druckman ve Naughty Dog'un, Last of Us 2 deki bazı karakterlere gelen tepkilere rağmen, dış görünüş fetişizmi ve kişisel
tercih lincine karşı ısrarlı duruşunu devam ettirmesi takdire şayan
polpüler kültür, hollywood vesaire medya ile zihinlere zerk edilmiş dış görünüş standartlarına hapsolmaması ve kendi fikirlerini sunması çok değerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 13 Aralık 2024; 15:57:34 > -
Kaslı kadından sonra kel kadın güzel !
Neyse Naughty Dog dedin mi akan sular durur oyun kaliteli olacaktır ama şu abuk subuk şeylerden artık vazgeçsin yaramaz köpek.
-
Ben uzay temasına bayılırım. Starfield’a çok fazla eksisi olmasına rağmen severek oynadım. ND’dan uzay temalı bir oyun harika olacak. Uzay aracıyla gezintiye ne kadar izin verecekler acaba ? Starfield’de çok basitti inşallah en az onun kadar yaparlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tipe bakmıyorsak neden güzel hatunlarla beraber olmak istiyoruz? Görüntüye bakmayalım o zaman lüks arabaları görmeyelim doblo yeterli gelir herkese veya apartman da oturmak yerine neden herkesin hayali müstakil?
ND oyunu bu güzel olacaktır ama. Göz var nizam var şimdi. Joel yakışıklı karizmatik beyefendi idi. Ellie ise çok tatlı cici kızdı. Ana karakter beklentim bunlar kadar değerliydi benim için. O yüzden hayal kırıklığı yaşadım.
Sonunda
Fragmanın intro müziğinden bile kaliteli oyun olacağı belli. Insanlarda direkt on yargı oluşmuş beğenen yine çok beğenecektir eminim.
-
Ne alakası var. Ellie azdırıyor muydu? Saçma sapan konuşma.
Oyunu karakterin güzelliğine göre değil , oynanış ve hikayesine göre beğenmek en mantıklısı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kratos brad pitt sanki:)
-
Tlou part 2 hakkındaki yorumunuza istinaden;(the last of us spoiler)
Birinci oyunu büyük bir zevkle, yer yer heyecan korku, üzüntü ve mutluluk başta olmak üzere tüm duyguları yaşayarak bitirdim. Hayatımda bu kadar para verip aldığım nadir oyunlardandır.
2. oyunda ise grafikler ve açık dünya daha iyi olmasına rağmen, bir türlü oyuna ısınamadım, bağ kuramadım. Oysa ki Ellie’nin başına neler geleceğini çok merak ediyordum. Oyunu 7. Saatte bırakmışım, bir daha da girmedim. Bir ara sırf hikayeyi bitirebilmek için oynayacağım.
Dediğiniz gibi oyunla, karakterlerle bağ kurabilmek önemliydi, tlou p2 bunu yapamamış kesinlikle.
-
Bu sizin düşünceniz. Ben zaten oyuna laf yapmadım ama siz sanırım oyuna laf yaptığımı düşünüp tetiklendiniz. Joel, Ellie vb karakterler yaratıp uzun bir süre bünyemizde kalıcı olan karakterler yapmalarını tercih ederdim bu yüzden de hayal kırıklığı yaşadığımı söyledim. Ayrıca oyun boyunca oynayacağım karakteri tabi ki yakışıklı veya güzel olmasını tercih ederim. Bu benim kişisel görüşüm burası forum herkes istediğini belirtmekte özgürdür diye düşünüyorum.
Naughty Dog'un Intergalactic The Heretic Prophet oyunu için şimdiye kadar güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.
Tati Gabrielle (Uncharted, Sabrina)
Kumail Nanjiani (Eternals, Big Sick)
Tony Dalton (Better Call Saul, Hawkeye)
Stephen A Chang (Bosch Legacy, TLOU2 VA)
Ashley Scott? (TLOU VA, Flash)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X