Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kasatka Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
26
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha bilim kurgu uzay temasını ben Santa Monica dan bekliyordum ND den geldi. Santa Monica ne yapıyor acaba halen görmediğimiz çok oyun var.

Bluepoint yeni oyunu
    Santa monica yeni oyunu
    Bend in yeni oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us part 1 ve part 2 severek 2 3 defa bitirdim naugty dog dan kötü bir oyun geleceğini düşünmüyorum çıkış yılı 2027 olması kötü olmuş ps6 da tahminim o tarihlerde çıkar yada en geç 1 sene sonrası

• 2027 de çıkacağı nerede yazıyor? Ben bu oyunu en geç 2026 başı görürüz diyorum. 2020 de başlanmış yapımına.

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt

Daha ilk saniye bende aynı şekilde Santamonica nın oyunu geliyor dedim, ND den ortaçağ fantastik gerçekcilik ağır basan ve karakterlerin duyguları ön planda bir şey bekliyordum. Keşke öyle olsaydı. Santa monica ne yapıyor aga gören duyan var mı Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

2027 de çıkacaksa koca nesil 1 tane oyun çıkarıcaklar ben ona üzülüyorum. Yarı açık dünya olacak büyük ihtimal bari uzun saatler oynanacak bir oyun olsunda bıkmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 13 Aralık 2024; 11:50:2 >
  • ND her türlü iyi oyun yapar da ana karakter leş. Reklamın iyisi kötü olmaz mantığıyla düşünüyorlar bence. Tepki gören şeyler daha fazla dikkat çekip satış yapıyor günümüzde.

• Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

• Erkek görünümlü, erkek vücutlu / kaslı kadın karakterler yetmemis artık saç da fazla gelmiş olacak ki onu da kazıttırmışlar. Allah bilir lezbiyen ya da biseksüel falandır bir de hikayede. Bu yapımcıların amacı nedir acaba neden dayatıyorlar böyle ana karakterleri, kısacası woke'un kitabını yazmış oyun. Yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 13 Aralık 2024; 12:37:57 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var dayı woke ile mass efectteki Jack karakterine benzemiş. Jacke woke diyeni görmedim. Bence savaşçı bir karakterin kafayı kazıtması normal ve mantıklı. Masasının üstünde erkek arkadaşı yada arkadaşları ile fotosu vardı. Zerre dediklerin ile alakası yok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam küfür edicektim ki bu nasıl bir oyun diye bu Müziği duymamla bütün fikrim bir anda değişti Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

• Yalnız uzay aracında Porsche yazıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten üzerimize kamyonla zenci asyalı mı attın ya ND? Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

18b dislike ile hak ettiğini bulmuş trailer.

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Bir önceki mesajda bunu yazacaktım unuttum. Trailerdaki tek iyi şey It's a Sin.

• Intergalactic: The Heretic Prophet | Ayrıntılar

▪️ 250'den fazla geliştirici son 4 yıldır bu oyun üzerinde çalışıyor.

▪️ İşten çıkarmaların ardından Naughty Dog, Neil Druckmann'ın şirketin “bir IP güç merkezi” olarak faaliyet göstermesini sağlayacak bir yeniden yapılanmaya gitti

▪️ 'Crash Bandicoot ile stüdyonun ününü başlatan aksiyon macerasında Naughty Dog'un köklerine geri dönüyor'

▪️ Hikaye, 1986 yılında uzay yolculuğunun önemli ölçüde ilerlediği alternatif bir evrende geçiyor.

▪️ “Yüzlerce yıl önce dış evrenle iletişimi kesilen uzak bir gezegen olan Sempiria'da mahsur kalan tehlikeli bir ödül avcısı” Jordan Mun'u (Tati Gabrielle tarafından canlandırılıyor) oynayın

▪️ “Naughty Dog tarihindeki en derin oynanışa sahip, önceki serilerimizden öğrendiklerimizi alıp daha önce yaptığımız her şeyin ötesine taşıyan” “duygusal, karakter odaklı epik bir yolculuk” olacak

▪️ 1988 yapımı Akira filmi ve 1990'ların Cowboy Bebop dizisi gibi klasik animelerden ilham alıyor.

▪️ Nine Inch Nails sanatçıları Trent Reznor ve Atticus Ross tarafından seslendirilmiştir.

Trailerdaki seçtikleri şarkı bile manidar It's a sin :D

• INTERGALACTIC'in oyuncu kadrosunda (şu ana kadar)

- Tati Gabrielle

- Kumail Nanjiani

- Tony Dalton

- Troy Baker

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

Uyanık Sony çok iyi şarkı seçmiş Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

woke la ne alakası var.Saçını kazıtan lezbiyen mi oluyor.yılın oyunu olur gene net. Naughty dog bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Aralık 2024; 13:51:15 >
  • Sony en sonunda normale dönmeye başlamış. Oyun güzel duruyor. İnşallah fps olmaz.

• Neil druckman bundan sonra oyunu çıkışa yakın zamanda duyuracağız demişti sızmaması için benim tahminim 2025 yılının sonuna doğru çıkar bu oyun zaten 4 yıldır geliştiriliyormuş.

• console-master kullanıcısına yanıt

Karakter keşke Natalie Portman’ın bu haline benzese, kimse ağzını açmaz. Ama mevcut halinin savunulacak yanı yok, Çirkinden öte İğrenç..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.