Şimdi Ara

Nautilus mu Thresh mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nautilusu severim guzel herodur threshte almak istiyorum ama tek hakkim var.support için hangisini onerirsiniz.

Free de nautilusu görene kadar aklimda yoktu ama aklimi çeldi.
    Öte yandan da thresh supportlarin efsanesidir ..

Baya ikilemde kaldim yardimci olun ey ahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nautilusu tanırım pırlanta gibi çocuktur.

• Up

Up kelimesinin neyini artiliyonuz la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 9 Haziran 2015; 0:54:05 >
  • Thresh e alismak zor geliyor BENCE naut daha etkili

• Kesinlikle thresh. Bi kere Hava Yolları var

• thresh bir yaşam tarzıdır
  • Tabi ki thresh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makarna mı pilav mı

• Nautilus tabii ki de. Dereceli de tresh girsen, cogu kisi en azindan karsisinda nasil oynamayi biliyodur. Nauti pek bilindigini sanmiyorum. Elona bagli aslinda. Gumus-bronz san nauti al. Ayrica senden once tresh alirlarsa acikta kalabilirsin. Nauti al daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

Nautilus tabii ki de. Dereceli de tresh girsen, cogu kisi en azindan karsisinda nasil oynamayi biliyodur. Nauti pek bilindigini sanmiyorum. Elona bagli aslinda. Gumus-bronz san nauti al. Ayrica senden once tresh alirlarsa acikta kalabilirsin. Nauti al daha iyi

Silver 1 2 civari elom.nautilusun nerdeyse her skili cc.pasifi bile cc.aklimi celiyor.ve herkes dedigin gibi threshi biliyor.

Sanirim nautilus alcam.eminim yanima gelen adcler fenere tiklamayi bilmeyenlerden olacaktir :D

Ha bu arada mainim support felan değil ustalasmak gibi bir derdim de yok olurda kalirsa diye aliyorum.jannadan felan sıkıldım.o yuzden nautilus daha kolay ve etkilidir kisa vadede diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

quote:

Nautilus tabii ki de. Dereceli de tresh girsen, cogu kisi en azindan karsisinda nasil oynamayi biliyodur. Nauti pek bilindigini sanmiyorum. Elona bagli aslinda. Gumus-bronz san nauti al. Ayrica senden once tresh alirlarsa acikta kalabilirsin. Nauti al daha iyi

Silver 1 2 civari elom.nautilusun nerdeyse her skili cc.pasifi bile cc.aklimi celiyor.ve herkes dedigin gibi threshi biliyor.

Sanirim nautilus alcam.eminim yanima gelen adcler fenere tiklamayi bilmeyenlerden olacaktir :D

Ha bu arada mainim support felan değil ustalasmak gibi bir derdim de yok olurda kalirsa diye aliyorum.jannadan felan sıkıldım.o yuzden nautilus daha kolay ve etkilidir kisa vadede diye düşünüyorum

Anlamıştım zaten. Çok böyle alternatif sup istiyosan bard oyna. Kolaydır zaten. Q'sunu tutturabiliyorsan iyi bardsin, tutturamiyorsan kotu bardsin. Tutturmak kolay zaten. Ultiyi kotu atarsan çok küfür yiyebilirsin, çok da tesekkur de alabilirsin. Mesela ben bi kere igne deligi kadar yerden ulti tutturmustum kendi aramla, beş kişiye, chat yarilmişti benimde 20-30 can filan vardi. Mesela şöyle bi olay da olmustu. Gecen ulti kullandim, ulti atan kataya, adam zhonya bastı
    Yani kisaca, tresh alma. Ben bi kere kötü gunumdeydim. İlk 10-15 dakka bak belki de 20 dk q tutturamadim
    Ya adam scriptti, ya benim elimin ayari bozulmustu. Bence nauti al. Genelde o eloda countera filan bakilmaz, adam direk vayne alabilir yani. Ama ben senin yerinde olsam, morg da ogrenmeye calisirim. Cogu heronun counteri yani. O da iyidir

• Nautilus su an metanın göbeğinde ama ben thresh öneririm nedeni hakkında net bir şey söyleyemem mekaniği çok fazla yapabileceklerini siniri yok önemli olan senin hangisini oynarken sikilmayacagin ben nauti oynarken hantalligi yüzünden sıkılıyorum

• Thresh biraz daha pratik ister ama AD rünlerile girip o menzille adcyi yarı cana indirme keyfi başka, Naut çok daha kolay TF de at ultiyi ADC ye gerisini o düşünsün, Thresh alan cc atarken e skili ile nautla tek hedefe yönelmek zorundasın

• quote:

quote:

quote:

Anlamıştım zaten. Çok böyle alternatif sup istiyosan bard oyna. Kolaydır zaten. Q'sunu tutturabiliyorsan iyi bardsin, tutturamiyorsan kotu bardsin. Tutturmak kolay zaten. Ultiyi kotu atarsan çok küfür yiyebilirsin, çok da tesekkur de alabilirsin. Mesela ben bi kere igne deligi kadar yerden ulti tutturmustum kendi aramla, beş kişiye, chat yarilmişti benimde 20-30 can filan vardi. Mesela şöyle bi olay da olmustu. Gecen ulti kullandim, ulti atan kataya, adam zhonya bastı
    Yani kisaca, tresh alma. Ben bi kere kötü gunumdeydim. İlk 10-15 dakka bak belki de 20 dk q tutturamadim
    Ya adam scriptti, ya benim elimin ayari bozulmustu. Bence nauti al. Genelde o eloda countera filan bakilmaz, adam direk vayne alabilir yani. Ama ben senin yerinde olsam, morg da ogrenmeye calisirim. Cogu heronun counteri yani. O da iyidir

Morgana genelde banlaniyor o yuzden alamiyorum zaten cokta zor bi hero değil ama yorumlar kafami celdiriyor.mausu threshe satin ala goturuyorum sonra geri çekiyorum :D

Bu eloda çok vayne kalista oynayan oyuncu(!)var o yüzden threshle baya zorlanirim gibi geliyor.nautilus iyidir.jungleda da oynarim.

Hatta lplde adam top lane nautilus yapmıştı :D

Son kararim nautilus

Edit:thresh mekaniklerini çözmek felan da pek caydirici gelmiyor bana zaten 7 8 oyunda 1 support kaliyor onda da nautilus alir tekli hedefe kitlenirim yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 9 Haziran 2015; 0:12:03 >

• Tebrikler nauti iyi bi secim. Adc en azindan last hiti biliyosa kolayca yükselirsin

• Thresh su oyundaki gelmis gecmis en harika sampiyondur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

Thresh su oyundaki gelmis gecmis en harika sampiyondur.

Yav yapmayın söyle yorumlar sabah nautilusu alırım diye kapattim bilgisayari ..zaten iradem zayif bu konuda.bi yandan lolun en populer support şampiyonunun hesabimda olmasini istiyorum bir yandan da gerçekten nautilusu istiyorum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

Thresh su oyundaki gelmis gecmis en harika sampiyondur.

Yav yapmayın söyle yorumlar sabah nautilusu alırım diye kapattim bilgisayari ..zaten iradem zayif bu konuda.bi yandan lolun en populer support şampiyonunun hesabimda olmasini istiyorum bir yandan da gerçekten nautilusu istiyorum :D

Bro naut begendiysen al bence ama su varki thresh ayri bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.