Uzun bekleyişimin son günlerindeyim. 24 nisanda National Geographic abonesi olan ben kişisi bu hafta içinde sonunda Navia 1020 sine kavuşacak. Ankara'da Eryaman'dan Ümitköy'e giderken ATAKULE'yi gören (bir diğer sefer da Ayaş'a gidiyordum çevirmede polisi baya bir güldürmüştüm) biri olarak eminim çok işime yarayacak.
(yol kaybetme anıları abartılmamıştır)
yanlış bilmiyorsam arkadaşıma dün öğlen dergi gelmiş ancak daha henüz benim elime ulaşmadı. Muhtemelen sizin de derginiz bir kaç güne kadar gelir. Benim naviam geçen ay Yurtiçi kargoyla gelmişti eğer yakınlarınızda şirket varsa onları arayabilirsiniz
Navia kullanicilarina kisa bir sorum var..
Tr haritasi tek bir dosya halinde mi? oyle ise dosyanin ek adi (soyadi) ne? buyuklugu Kac Mb?
quote:
Orjinalden alıntı: sas_sas
Navia kullanicilarina kisa bir sorum var..
Tr haritasi tek bir dosya halinde mi? oyle ise dosyanin ek adi (soyadi) ne? buyuklugu Kac Mb?
Sayın Hocam.. Cihazımız 1-2 güne kadar gelecek.. fakat sitesine üye olup yeni haritasını indirdim. Şu anda Navia v2 adıyla geçen Türkiye haritası 49.7Mb. İçeriğinde 1 den fazla dosya var. data dosyaları olarak ta TUR.d0, TUR.d1 *.d3,*.4,*.d13,*.d14 gibi uzantılara sahip...
Bu cihaz ve yazılım Ankara içinde problem yaratıyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: hakiki.chewbacca
Arkadaşlar,
Uzun bekleyişimin son günlerindeyim. 24 nisanda National Geographic abonesi olan ben kişisi bu hafta içinde sonunda Navia 1020 sine kavuşacak. Ankara'da Eryaman'dan Ümitköy'e giderken ATAKULE'yi gören (bir diğer sefer da Ayaş'a gidiyordum çevirmede polisi baya bir güldürmüştüm) biri olarak eminim çok işime yarayacak.
(yol kaybetme anıları abartılmamıştır)
Kardeş tebrik ediyorum seni nasıl gördün Atakuleyi bu kadar alakasız olabilir:) Cihazı bende bekliyorum.Bu hafta içi gelmesi lazım. Ankara'da nasılmış görelim.
yaw saat 11 oldu daha gelmedi kargocu falan ne zaman bitecek bu hasret
Bugün geleceğini sanmam.... çok istedin ya kesin sen son sana getirirler:)
Arkadaşlar bende biraz önce telefon açtım. Kurye ile gönderilmek üzere İstanbul'dan çıkmış. Teslimatı bekliyoruz. Gerçi Ankara'da hakiki.chewbacca gibi bir kaybolma yaşamadık ama yaşamıyacağım anlamına da gelmez di mi??
Arkadaşlar, ben de biraz önce NG abonelik formunu doldurdum. Önümüzdeki ayın başında inşallah bir Navia kullanıcısı olarak aranıza katılacağım. Umarım bu alet sayesinde istediğim yerlere kolaylıkla ulaşabilirim. :)
1.5 aylık bekleyiş sona erdi saat 10.00 itibari ile gps cihazıma kavuşmuş bulunuyorum bakalım daha şarjda deneyecem birazdan. yanlız bişey dikkatimi çekti kutudan elektrik prizi için şarj cihazı çıktı ne var bunda demeyin çünkü kutu içeriğinde normalde yok. yorumlarda da bu konu için baya bi kişi yakınmıştı hatta .İlginç bakalım sizde çıkacak mı
kardeş hangi semttesin? Sabah sabah ilk sana geldi heralde Ankara'da...:) Priz olayıda iyi olmuş helal olsun adamlara...dikkat ediyorlar söylediklerimize...
valla ben taa ostim in ilerisinde ivedik organize deyim ama bura sanayi oldugu için kargo çok oluyor ya o yüzden hızlı dağıtıyorlar heralde. priz olayına da bende bayaa şaşırdım valla helal olsun
iveikmi valla en uç yeri ankara'nın çok şanslısın:) ben Ümitköydeyim bakalım sıra bize gelirmi...
Ben de ANKARA/Yenimahalledeyim. Hala bekliyorum..Ben de bir ben sanıyordum böyle heyecanla bekliyen..Yalnız olmamak güzel..Navia 05.05.2008 de harita güncellemiş.Acaba bize gelenlerde hangisi yüklü? 220 şarja ben de sevindim..
Benimki de geldi sonunda :-) İstanbul / Etiler
bende kampanya dahilinde almıstım.priz meselesini fuarda ve yazısmalarımızda defalarca dile getirdik.onerilerimizi dikkate alıp yeni kutulara dahil ettiler.buarada birde tasıma cantası gibi bir sey daha belirtmiştim artık buda sonra olur umarım.bu arada tesekkurler tekrar serhad bey....yeni katılan arkadaslarada hayırlı olsun.
Cihazlarına kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun.. Yolları açık olsun.. Darısı başımıza. şarj ünitesi çok iyi olmuş. Cihazlarını alan arkadaşlar cihazlarda hangi harita versiyonu yüklü olduğunu yazarlarsa sevinirim..
Merhaba,
Evet bu NS-1020 için bir yenilik. Özellikle sahadan gelen yoğun talepler üzerine elektrik prizi için şarj cihazını kutu içerisine dahil ettik.
İlk öneri Chemucell arkadaşımızdan gelmişti, sırada daha yenilikler olacak..
İyi akşamlar
Navia Destek Ekibi / Nesimi Çiçek
iyi sabahlar .. Nesimi bey daha once belirttigim uzere cihazın ilk acıldıgında rotadan sapma oluyordu.harita yuklemesini tekrar yaparak orunu giderdim.yaptıgım yanlıs sd karta direkt kopyala yapıstırdı.daha sonra senkronizasyon programını kullanarak yaptıgımda sorun cozulmus oldu. iyi calısmalar.