Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
3
Favori
99.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ankara06ank

ARKADAŞLAR BEN NAVIGO 4.3� Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı BU CİHAZI ALICAM.... BU CİHAZDA NAVİGASYON HARİCİNDE MÜZİK DİNLEMEK FELAN DİYOR... BEN CİHAZIN CIKIŞINI ARABANIN HOPARLÖRÜNE BAĞLASAM.... CİHAZI AYNI ZAMANDA MP3 ÇALAR OLARAKTA KULLANA BİLİRMİYİM... SES KALİTESİ NORMAL TEYP LER KADAR OLURMU..... CEVAPLARSANIZ ÇOK TŞK EDERİM

CİHAZIN SATIŞ SİTESİDE BU
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnavigo1

navigo, navia, navigo, navia, navigo, navia... bilmem anlatabildim mi...

• Burası Navia konu başlığı :) Navigoyla ilgili soru sorman garip olmuş. Keşke başka bir konu başlığı açsaydın :)

quote:

ARKADAŞLAR BEN NAVIGO 4.3� Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı BU CİHAZI ALICAM.... BU CİHAZDA NAVİGASYON HARİCİNDE MÜZİK DİNLEMEK FELAN DİYOR... BEN CİHAZIN CIKIŞINI ARABANIN HOPARLÖRÜNE BAĞLASAM.... CİHAZI AYNI ZAMANDA MP3 ÇALAR OLARAKTA KULLANA BİLİRMİYİM... SES KALİTESİ NORMAL TEYP LER KADAR OLURMU..... CEVAPLARSANIZ ÇOK TŞK EDERİM

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnavigo1

• quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

navigo, navia, navigo, navia, navigo, navia... bilmem anlatabildim mi...

ben anlamadım :( reklam kokan hareketler mi diyosun? :)

• Olabilir neden olmasın :)

Bu arada Navia buradan cebit fuar bileti dağıtıyordu. Hiç alan oldu mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Olabilir neden olmasın :)

Ben istemiştim adresimi telefonumu aldılar heralde gönderirler burda yüzyüze bakıyoruz ayıp olur göndermezlerse :)
    hem fuara daha var ya gelir diye düşünüyorum...
  • quote:

olmasın yav neden oluyo :) burası reklam yeri değil ki reklam vermek isteyen azcık parasına kıysın forum üst kısımlarında reklam alanları var oraları kullansın. hem forumumuz kazansın, hem de reklam veren kazansın. sonuçta insanlar reklam yapmakta özgürdür ama unutmayınız ki nasıl belediye her yere afiş yapıştırmaya izin vermiyor sadece panoların kullanılmasına izin veriyorsa, forumda da öyle kafanıza göre reklam yapmak sokak ortasına afiş yapıştırıp etrafı kirletmekten öteye gitmez...
  • quote:

iletişim bilgisi istemişlerdi, adres vs gönderdik... bakalım ne zaman gelecek... ayrıca böyle bi hizmet için siz zahmet etmeyin ben gelirim demiştim ama kendileri gönderecekmiş, öyle istediler... kendilerine tekrar teşekkürler :)
  • Ben de imkanım olsa bend egelmek isterdim ancak antalyada oturduğumdan gelemiyorum. Ama acaba yine de bilet istesem mi ? :D Antalya ya gönderirler mi acaba ? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

Ben de imkanım olsa bend egelmek isterdim ancak antalyada oturduğumdan gelemiyorum. Ama acaba yine de bilet istesem mi ? :D Antalya ya gönderirler mi acaba ? :D

4 yıldır istanbulda oturmasam da fuara geldim :) bu sene istanbulda oturmaktayım, yine gidicem...

geçen sene çok kötüydü bence fuar, bu sene düzgün bir şey olması dileğiyle...
  • Malesef benim antalya dan kalkıp cebit için istanbula gidecek durumum yok ama siz bana anlatırsınız zaten ne oldu ne bitti fuarda. Hatta resim falan da çekin. Özellikle navigasyonla ilgili çektiğiniz resimleri bekliyorum :)

quote:

quote:

Ben de imkanım olsa bend egelmek isterdim ancak antalyada oturduğumdan gelemiyorum. Ama acaba yine de bilet istesem mi ? :D Antalya ya gönderirler mi acaba ? :D

4 yıldır istanbulda oturmasam da fuara geldim :) bu sene istanbulda oturmaktayım, yine gidicem...

• quote:

Malesef benim antalya dan kalkıp cebit için istanbula gidecek durumum yok ama siz bana anlatırsınız zaten ne oldu ne bitti fuarda. Hatta resim falan da çekin. Özellikle navigasyonla ilgili çektiğiniz resimleri bekliyorum :)

quote:

quote:

tabiki benim yaptığımın mesleğimle ilgisi var(software developer + e-e müh.) :) şakayla karışık söylemiştim... ayrıca merak etmeyin her sene olduğu gibi bu sene de forumdan bir çok insan gidip fotoğraf, deneyim, inceleme gönderecektir... hele bu sene navigasyoncular kendini gösterecek gibi...

not: zeka katsayılarımızla ilgili ve diğer lüzumsuz mesajlar hakkında şikayet oluşturulmuştur.

• ARKADAŞLAR NAVİA NS 1020 CİHAZIM VAR VE GPS BAĞLANTISI YAPAMIYOR GPS AYARLARINDA STATUS GPS OFF YAZIYOR NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmrc05

ARKADAŞLAR NAVİA NS 1020 CİHAZIM VAR VE GPS BAĞLANTISI YAPAMIYOR GPS AYARLARINDA STATUS GPS OFF YAZIYOR NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

harita ekranındayken sağ üstten GPS durum ekranına girin sonra ayar yazan düğmeye basın orda GPS açık mı kapalı mı kontrol edin, kapalı ise üstüne bir kere tıklarsanız açık konuma geçecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

ARKADAŞLAR NAVİA NS 1020 CİHAZIM VAR VE GPS BAĞLANTISI YAPAMIYOR GPS AYARLARINDA STATUS GPS OFF YAZIYOR NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

harita ekranındayken sağ üstten GPS durum ekranına girin sonra ayar yazan düğmeye basın orda GPS açık mı kapalı mı kontrol edin, kapalı ise üstüne bir kere tıklarsanız açık konuma geçecektir.

Teşekkürler Hiperkene...

GPS i açık konumuna aldıktan sonra ortalama 3 dakika sonra cihazın GPS bağlantısını sağlaması gerekiyor. Eğer sorun devam ederse cihazla ilgili bir sorun oluşmuş olabilir...
  • TEŞEKKÜRLER CEVAPLRINIZ İÇİN ÇOK DENEDİM DEDİKLERİNİZİ AMA BİR SONUÇ ALAMADIM BİRDE COM-7 VERİ TABANI YAZAN YERLER VAR ONLARDAN BİR AYAR YAPILABİLİRMİ GERÇİ ONLAR ÇALIŞMIYOR AMA
    EKRANDA UYDU İŞARETİNİN ÜSTÜNDE ÇARPI İŞARETİ VAR NORMALDE AÇINA KIRMIZI RENKLİ OLUR SONRA MAVİ YADA YEŞİLE DÖNERDİ DEĞİLMİ
  • quote:

TEŞEKKÜRLER CEVAPLRINIZ İÇİN ÇOK DENEDİM DEDİKLERİNİZİ AMA BİR SONUÇ ALAMADIM BİRDE COM-7 VERİ TABANI YAZAN YERLER VAR ONLARDAN BİR AYAR YAPILABİLİRMİ GERÇİ ONLAR ÇALIŞMIYOR AMA
    EKRANDA UYDU İŞARETİNİN ÜSTÜNDE ÇARPI İŞARETİ VAR NORMALDE AÇINA KIRMIZI RENKLİ OLUR SONRA MAVİ YADA YEŞİLE DÖNERDİ DEĞİLMİ

Cihazın GPS alıcısında bir sorun oluşmuş gibi görünüyor... Cihazı kontrol için teknik servisimize göndermenizi rica edeceğim...
  • Nöbetçi Navia danda destek aldın :) Bence direkt teknik servise gönder cihazını. Navia nın teknik servisinin çok hızlı cevap verdiğine dair yazılar okudum burada.

quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

TEŞEKKÜRLER CEVAPLRINIZ İÇİN ÇOK DENEDİM DEDİKLERİNİZİ AMA BİR SONUÇ ALAMADIM BİRDE COM-7 VERİ TABANI YAZAN YERLER VAR ONLARDAN BİR AYAR YAPILABİLİRMİ GERÇİ ONLAR ÇALIŞMIYOR AMA

Cihazın GPS alıcısında bir sorun oluşmuş gibi görünüyor... Cihazı kontrol için teknik servisimize göndermenizi rica edeceğim...

• quote:

hocam cihazı düşürme şaşırma oldu mu? yada yazılıma müdahale falan ettin mi, hani başka program falan yüklemek istemişsindir, olabilir yani hepimiz kurcalıyoruz bu aygıtları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

hocam cihazı düşürme şaşırma oldu mu? yada yazılıma müdahale falan ettin mi, hani başka program falan yüklemek istemişsindir, olabilir yani hepimiz kurcalıyoruz bu aygıtları?

çok güzel sorular sormuşsun ben de olsam bu platformda bunlara cevap vermem :) kullanıcı hatası olsa bile söylenmez :) hele ki burda nöbetçi navia nın karşısında :)

• quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

çok güzel sorular sormuşsun ben de olsam bu platformda bunlara cevap vermem :) kullanıcı hatası olsa bile söylenmez :) hele ki burda nöbetçi navia nın karşısında :)

bence yanlış düşünüyorsunuz, birincisi nerden bilecekler ki onun olduğunu :)
    ikinci ve daha ciddi olarak söylemek gerekirse navia teknik desteği gayet anlayışlı ve yardımcı olmaya istekli, her ne olursa olsun kullanıcıyı yarı yolda bırakmayacaklardır ancak sonuçta bu bir ürün ve belli bir garanti şartnamesi var, hiçkimse çıkıp da vah vah cihazını mı bozdun gel hemen yenisini verelim demez haklı olarak..

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.