Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
3
Favori
99.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Merhaba arkadaşlar bugün bende navians1020 sahibi oldum, hemen bir sorum olucak sizlere; naviaya mp3 veya resim yüklemek için sd kartın içinde ayrı bir klasörmü açıyoruz yoksa bir klasörün içinemi atıyoruz mp3 ve resimleri, resimler jpg formatında her boyutu destekliyorumu ( 1024 x 768 ).

Merhaba,

Navia cihazına yüklemek istediğin resim, müzik ve videoları SD kartın altına kopyalaman gerekiyor. Her hangi bir klasörün içerisine ya da bir klasör halinde atarsan cihaz dosyaları görmeyecektir.

Navia içerisine atacağın resimleri, cihaz otomatik küçültme yaparak gösterir. Çok büyük çözünürlükte bir resim dosyası atarsan eğer küçültme işlemi uzun süreceğinden resim geç görüntülenecektir ve bazende tam olarak küçültemeyecektir. Belirtmiş olduğun 1024x768 çözünürlükte normal şartlarda herhang bir sorun yaşamaman gerekiyor...

İlgine teşekkürler...

İyi geceler...

tamamdır Nöbetçi_Navia çok sağol

• merhaba arkadaşlar tatil için bodruma gitmek istiyorum, yanıma navia da alacağım ama burdan bodruma giden, ya da bodrumda kullanan varsa burada yorumlarını paylaşırsa çok süper olur. şimdiden çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

merhaba arkadaşlar tatil için bodruma gitmek istiyorum, yanıma navia da alacağım ama burdan bodruma giden, ya da bodrumda kullanan varsa burada yorumlarını paylaşırsa çok süper olur. şimdiden çok teşekkür ederim..

Merhaba datdiri,
    Ben geçen hafta bodrumdaydım, otobüsle gittiğim için navigasyon cihazını açmak yerine uyudum :) Bodrumun içinde ve çevresinde kullanma imkanı bulabildim sadece...Neresine gideceksin bilmiyorum ama ben halikarnas, bardakçı koyu, göltürkbükü, gündoğan ve yalıkavakta kullandım cihazı hiç sorun yaşamadım, haritada ufak eksiklikler vardı ama genel olarak istediğim yerlere gittim geldim. Bodruma arabayla gideceksen nasıl gittiğini falan burda anlatırsın artık :)
  • datdiri ve hiperkene, bodruma gitmedim ama izmire gittim belki işinize yarar, izmire kadar sorunsuz götürdü, zaten bildiğim yoldu ama yine de açtım aygıtı %95 benim her zaman gittiğim rotadan gitti, izmirin içinde de dolaşırken sorun yaşamadım, sanırım izmirde poiler biraz zayıf yakınımdaki birkaç eczaneyi haritada göremedim mesela, ama yol tarifi falan çok başarılıydı, daha çok alsancak ve poligon tarafında işlerim vardı...

umarım yardımcı olmuştur, yakında afyona gideceğim orda da deneyip yazarım...
  • Dert ettiğiniz bir iki tane eczane poisi midir ? :) Sonuçta bu poiler her gün güncellenmiyor . O yüzden bazı yerlerin harita içerisinde gözükmemesini doğal karşılamak gerekir :)

quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

datdiri ve hiperkene, bodruma gitmedim ama izmire gittim belki işinize yarar, izmire kadar sorunsuz götürdü, zaten bildiğim yoldu ama yine de açtım aygıtı %95 benim her zaman gittiğim rotadan gitti, izmirin içinde de dolaşırken sorun yaşamadım, sanırım izmirde poiler biraz zayıf yakınımdaki birkaç eczaneyi haritada göremedim mesela, ama yol tarifi falan çok başarılıydı, daha çok alsancak ve poligon tarafında işlerim vardı...

• quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Dert ettiğiniz bir iki tane eczane poisi midir ? :) Sonuçta bu poiler her gün güncellenmiyor . O yüzden bazı yerlerin harita içerisinde gözükmemesini doğal karşılamak gerekir :)

quote:

datdiri ve hiperkene, bodruma gitmedim ama izmire gittim belki işinize yarar, izmire kadar sorunsuz götürdü, zaten bildiğim yoldu ama yine de açtım aygıtı %95 benim her zaman gittiğim rotadan gitti, izmirin içinde de dolaşırken sorun yaşamadım, sanırım izmirde poiler biraz zayıf yakınımdaki birkaç eczaneyi haritada göremedim mesela, ama yol tarifi falan çok başarılıydı, daha çok alsancak ve poligon tarafında işlerim vardı...

ben de katılıyorum 2 tane eksik, 2 tane fazla dert değil önemli olan istediğiniz adrese gidebilmek, bunu da fazlası ile başarabildiğini düşünüyorum.
    hem her köşe başındaki noktayı ekleseler poilerden harita görünmez yine kendi işlevini yapamaz :) o yüzden bence böyle iyi :D

• Hiperkene ve XMLB

benim derdim köşedeki eczane değil yanlış anlaşılmasın, ben de biliyorum milyonlarca noktayı sürekli güncel tutmanın imkansız olduğunu, benim için de gerekli olan yolu doğru göstersin yeter, bu konuda sıkıntım yok. zaten çok gerekli bir yer olunca kendim de ekleyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

merhaba arkadaşlar tatil için bodruma gitmek istiyorum, yanıma navia da alacağım ama burdan bodruma giden, ya da bodrumda kullanan varsa burada yorumlarını paylaşırsa çok süper olur. şimdiden çok teşekkür ederim..

Merhaba datdiri,
    Ben geçen hafta bodrumdaydım, otobüsle gittiğim için navigasyon cihazını açmak yerine uyudum :) Bodrumun içinde ve çevresinde kullanma imkanı bulabildim sadece...Neresine gideceksin bilmiyorum ama ben halikarnas, bardakçı koyu, göltürkbükü, gündoğan ve yalıkavakta kullandım cihazı hiç sorun yaşamadım, haritada ufak eksiklikler vardı ama genel olarak istediğim yerlere gittim geldim. Bodruma arabayla gideceksen nasıl gittiğini falan burda anlatırsın artık :)

teşekkür ederim, birşey daha sorayım o zaman, bodrumun içinde yaya olarak elde taşısam aygıtı sorun olur mu? yani yine de işlevini yapar değil mi? arabaların alınmadığı kısımlarda aygıtı arabada bırakıp da kaybolmak istemiyorum :) bodruma gitmişken gezmek de lazım değil mi :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Merhaba datdiri,

teşekkür ederim, birşey daha sorayım o zaman, bodrumun içinde yaya olarak elde taşısam aygıtı sorun olur mu? yani yine de işlevini yapar değil mi? arabaların alınmadığı kısımlarda aygıtı arabada bırakıp da kaybolmak istemiyorum :) bodruma gitmişken gezmek de lazım değil mi :)

gezgin>rota seçenekleri ordaki otomobil kısmını yaya' ya çevirirsen elde kullanıma uygun olur, o zaman sokak aralarını hatta merdiven falan varsa onları da gösteriyo. rahat rahat gezersin, barlar sokğında falan ramazan ramazan ;)

• Ben de yaya olarak kullandım antalya'da. Heralde arabası olmayıp navigasyon cihazı alal ilk kişi benim burda.
    Gerçi yine sağda solda lazım oluyor. Neyse konudan sapmayayım, Yaya olarakta gayet güzel çalışıyor. Ben merdivenleri gösterdiğinde baya şaşırmıştım aslında.
  • Bu yaya seçeneğini araba kullanırken açık bırakırsanız acaip problem oluyor. Haliyle yaya yollarını tarif etmeye çalışıyor. Sizde uyuz oluyosunuz, nası yani falan şeklinde. Arabada kullanırken bu seçeneğin açık olmamasına dikkat etmek baya önemli.
  • Teşekkür ederim hiperkene, ramazan dolayısı ile barlar sokağı haricinde gezmeyi düşünüyorum bodrumda :)
    ben daha yaya modu olduğunu bilmiyordum ki arabayla giderken açık mı kapalı mı kontrol edeyim :)
  • quote:

Hiperkene ve XMLB

benim derdim köşedeki eczane değil yanlış anlaşılmasın, ben de biliyorum milyonlarca noktayı sürekli güncel tutmanın imkansız olduğunu, benim için de gerekli olan yolu doğru göstersin yeter, bu konuda sıkıntım yok. zaten çok gerekli bir yer olunca kendim de ekleyebiliyorum.

bu arada konusu açılmışken navia için yakınlarda herhangi bir güncelleme düşünülüyor mu?
  • quote:

quote:

Hiperkene ve XMLB

bu arada konusu açılmışken navia için yakınlarda herhangi bir güncelleme düşünülüyor mu?

Cebit 08 de Navia standımızı ziyaret edecek kullanıcılar, Navia da yapılacak olan tüm güncelleştirmeler ve yeni çözümler hakkında bilgi alabilecek...

Tabii fuardan sonra tüm kullanıcılarımızı bilgilendireceğiz...

PM den mesaj atan tüm DH üyelerine Fuar Davetiyesi göndermekteyiz. Zamanınız olur ise sizide görmek isteriz fuarda...

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

quote:

quote:

Hiperkene ve XMLB

Cebit 08 de Navia standımızı ziyaret edecek kullanıcılar, Navia da yapılacak olan tüm güncelleştirmeler ve yeni çözümler hakkında bilgi alabilecek...

Tabii fuardan sonra tüm kullanıcılarımızı bilgilendireceğiz...

PM den mesaj atan tüm DH üyelerine Fuar Davetiyesi göndermekteyiz. Zamanınız olur ise sizide görmek isteriz fuarda...

Teşekkürler...

Teşekkür ederim size PM attım, standınızı mutlaka ziyeret etmeye çalışacağım, yanlız yazdıklarınızdan birşey takıldı gözüme "yeni çözümler" yazmışsınız acaba bundan "yeni ürünler" anlamını çıkarabilir miyiz?

• quote:

Teşekkür ederim size PM attım, standınızı mutlaka ziyeret etmeye çalışacağım, yanlız yazdıklarınızdan birşey takıldı gözüme "yeni çözümler" yazmışsınız acaba bundan "yeni ürünler" anlamını çıkarabilir miyiz?

Fuarda yüksek ihtimalle yeni ürünler tanıtılacaktır. Zaten diğer türlü Navia mevcut ürünlerini tanıtacaksa, fuarda çok sönük kalacaklardır. Zira diğer markalar yeni ürünler çıkaracaklardır. TomTom Türkiye pazarına giriyor. TomTom'un da fuara katılacağını tahmin ediyorum. Bu yüzden Navia da zannederim yeni ürün tanıtacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalArchitect

quote:

Fuarda yüksek ihtimalle yeni ürünler tanıtılacaktır. Zaten diğer türlü Navia mevcut ürünlerini tanıtacaksa, fuarda çok sönük kalacaklardır. Zira diğer markalar yeni ürünler çıkaracaklardır. TomTom Türkiye pazarına giriyor. TomTom'un da fuara katılacağını tahmin ediyorum. Bu yüzden Navia da zannederim yeni ürün tanıtacaktır.

Zaten forumdaki yazılarda cebitle ilgili yorumları geçmekte. fuara çok önem verdikleri belli. Burdan çıkaracağımız sonuç "yeniliklerle karşımıza çıkacak olmaları" olabilir

• Ya fuara yeni ürün getirmiyceklerse niye fuara geliyolar ? Bence kesin yeni ürün vardır. Bana yine NS-1020 göstereceklerse nerde kaldı fuarın anlamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

Ya fuara yeni ürün getirmiyceklerse niye fuara geliyolar ? Bence kesin yeni ürün vardır. Bana yine NS-1020 göstereceklerse nerde kaldı fuarın anlamı.

ben de aynı fikirdeyim de ondan sordum, fuar demek yenilik demek sonuçta..ben her sene mutlaka giderim cebit fuarına bi de autoshow fuarına yeni teknolojiler göreyim görgüm bilgim artsın diye :)
    yeni iphone çıkcakmış gibi merak ettim şimdi ne çıkcak acaba :)
  • ARKADAŞLAR BEN NAVIGO 4.3” Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı BU CİHAZI ALICAM.... BU CİHAZDA NAVİGASYON HARİCİNDE MÜZİK DİNLEMEK FELAN DİYOR... BEN CİHAZIN CIKIŞINI ARABANIN HOPARLÖRÜNE BAĞLASAM.... CİHAZI AYNI ZAMANDA MP3 ÇALAR OLARAKTA KULLANA BİLİRMİYİM... SES KALİTESİ NORMAL TEYP LER KADAR OLURMU..... CEVAPLARSANIZ ÇOK TŞK EDERİM

CİHAZIN SATIŞ SİTESİDE BU
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnavigo1
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.