Şimdi Ara

NAVİEXTRAS 2013,3 GÜNCELLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı , bedelsiz olarak , Aras Kargo ile tarafımıza gönderin , tekrar bakalım... sonuçta garanti kapsamındaki cihaza destek vermek , sorununu gidermek ve müşterimizin kullanımına problemsiz sunmak görevimiz..

Emin olun komik olmuyoruz :) Görevimizi her şeye rağmen yapmaya çalışıyoruz..

Bu arada ben yukarıda da yazmıştım , konu dağıtmaya çalışsanız da , müşterilerimiz sanırım amacınızın ne olduğunu anlamışlar ki özelden teşekkür mesajları geliyor... Siz daha büyük resimler koyarak , farklı konulara girerek gündem değiştirmeye çalışabilirsiniz , bu daha faydalı olacaktır...

Kolay Gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestre

Cihazı , bedelsiz olarak , Aras Kargo ile tarafımıza gönderin , tekrar bakalım... sonuçta garanti kapsamındaki cihaza destek vermek , sorununu gidermek ve müşterimizin kullanımına problemsiz sunmak görevimiz..

Emin olun komik olmuyoruz :) Görevimizi her şeye rağmen yapmaya çalışıyoruz..

Bu arada ben yukarıda da yazmıştım , konu dağıtmaya çalışsanız da , müşterilerimiz sanırım amacınızın ne olduğunu anlamışlar ki özelden teşekkür mesajları geliyor... Siz daha büyük resimler koyarak , farklı konulara girerek gündem değiştirmeye çalışabilirsiniz , bu daha faydalı olacaktır...

Kolay Gelsin...

Konu neden dağılsın ki konu navitech 2015Q1 harita güncelleyeme me değil mi? Ben bu konu hakkında görsel ekledim. Emin ol bu konu hakkında bana da 17 teşekkür pm 4 mail geldi. Saygılar. Cihaz geçen hafta serfisteydi zaten size merkez tamir fişini de ekledim şimdi yollasam ne değişecek? Yurt dışına güncelleme alamayan lisans grubunu yollayın lisans süresini uzatın zaten düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman elinizdeki cihazı var olan şekliyle kullanacaksınız.. Sonuçta müşterimiz olarak biz cihazınız sıkıntılı geldiyse , tarafımıza gönderin , kontrolünü yapalım , gerekli işlemi yapalım ve size sorununu giderip , gönderelim dedikten sonra , takdir sizindir...

Size kolay gelsin , sevgili imkansız...
  • quote:

O zaman elinizdeki cihazı var olan şekliyle kullanacaksınız.. Sonuçta müşterimiz olarak biz cihazınız sıkıntılı geldiyse , tarafımıza gönderin , kontrolünü yapalım , gerekli işlemi yapalım ve size sorununu giderip , gönderelim dedikten sonra , takdir sizindir...

Size kolay gelsin , sevgili imkansız...

Bakın sorun çözümünü yazdım siz bu lisans grubunun lisansını uzatın zaten toolbox ile güncelleme gelir size de koşay gelsin

• Harita problemiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor , en kısa zamanda sorunlarımız giderilecektir. Maalesef konu dışı , gereksiz , karalamaya yönelik , provakasyon amaçlı yazılar yazan bir kişiye sahip olduğumuz bu forumumuz da , ara ara bu şekilde güncelleme yaparak , konu dışına çıkmama ve konuyu güncel tutarak çözüme ulaştırma amacındayız.. Kısa zaman içerisinde harita güncelleme sorunu ortadan kalkacak ve bilgilendirileceksiniz.

Saygılarımla
  • Bakın sayın Tolga savaş bana hitaben yazdığınız mesajlara cevap alırsınız. Ortada sorun var sorun harita güncellemesi çözümü güncelleme alamayan lisans gurubunun ücretsiz güncelleme süresi uzatılacak bunda provakasyon olmadığını herkez anladı. Kolay gelsin sevgili Tolga Savaş

• Güncelleme sorunu yaşayan ve forumda dile getiren Bülent Bey , öncelikle cihazınızı bize gönderdiğiniz ve sorunun daha hızlı çözümünde yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Cihazınız isteğiniz doğrultusunda bugün kargo ile tarafınıza 2014/10 haritasıyla gönderilmiştir. Diğer iki müşterimiz ve sizin güncelleme sorununuz IGO tarafında çözümlenmiş , şu anda naviextras üzerinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Pazartesi günü naviextras üzerinden güncelleme yapabileceğiniz bilgisi geldi IGO tarafından , konuyla ilgili pazartesi bende kontrol edip tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağım.

Sabrınız ve güveniniz için teşekkürler !

Kolay Gelsin
  • Sevgili İmkansız ,

Benim diye gönderdiğiniz cihaz , kayıtlarımızda Satılmış Hırçın adına kayıtlı , manidar :)

Sistemimizde cihazın hafızasının silinerek tarafımıza gönderildiği , teslim alındığı gün telefon geldiği ve acilen sistemin ve haritanın atılıp geri istendiği bilgisi yazılmıştır. Konuyla ilgili o günün telefon kaydının da buradan yayınlanacağı bilgisini vermek isterim. Bu noktada göndermiş olduğunuz gün 2015/03 haritasında update problemi olduğundan , cihaza sistemi sıfırdan yüklenmiş ve haritası güncellenebilen en son versiyon'a güncellenmiş ve acil geri istediğiniz için geri gönderilmiştir.

Güzel haber şudur ki , sizde cihazınızı önümüzdeki hafta naviextras üzerinden güncelleyip , güncel şekilde kullanabileceksiniz.

Kolay Gelsin

NAVİEXTRAS 2013,3 GÜNCELLEME
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Sevgili İmkansız ,

Benim diye gönderdiğiniz cihaz , kayıtlarımızda Satılmış Hırçın adına kayıtlı , manidar :)

Sistemimizde cihazın hafızasının silinerek tarafımıza gönderildiği , teslim alındığı gün telefon geldiği ve acilen sistemin ve haritanın atılıp geri istendiği bilgisi yazılmıştır. Konuyla ilgili o günün telefon kaydının da buradan yayınlanacağı bilgisini vermek isterim. Bu noktada göndermiş olduğunuz gün 2015/03 haritasında update problemi olduğundan , cihaza sistemi sıfırdan yüklenmiş ve haritası güncellenebilen en son versiyon'a güncellenmiş ve acil geri istediğiniz için geri gönderilmiştir.

Güzel haber şudur ki , sizde cihazınızı önümüzdeki hafta naviextras üzerinden güncelleyip , güncel şekilde kullanabileceksiniz.

Kolay Gelsin

Sevgili mestre .
    Kimin adına kayıtlanmasının kargoya kimin vermiş olmasının ne önemi, var???Murat Abatlı diye yollasam yapmayacakmıydın?En fazla para talep ederdin...Ben bu cihazın Kargoya verilip servise yollanması için yanımda çalışan personelimi akşam işten çıkınca kargoya vermesi için yolladım ve kargo ücretini de verdim hak geçmesin diye Eleman kendi adına yollamış kargoyu ben firma olarak aras kargo ile çalışmıyorum....Şimdi her şeyi bir kenara bıraktın bunu polisiye bir olayı çözmüş gibi yazmışsın çok gülüyorum İstediğin görüşme kaydını yayınlaya bilirsin sayın Tolga Savaş...Fakaaat unutmaki telefon görüşmesine başlanmadan bu görüşmenin kaydedildiğini bildirmeden konuşmaları kaydetmek ve bunu yayınlamak suçtur.Sen bu görüşmeyi yayınla ben de seni /firmanı ibreti alem için buradaki çıktılarla birlite mahkemeye vereceğim.Ha görüşme kaydındaki konuşmalardan çekindiğimden değil senin karşındaki insanı bir şeyden anlamayan cahil yerine koyduğun için

Sözünü yeme ve bu görüşme kaydını yayınla

Sevgili Tolga Savaş;

Benim için güncellense de olur güncellenmesede:) o cihazı kullanmaya emin ol sıra gelmiyor bile.Ayrıca güncellenmese de İllada bu cihazı güncelleyeceğim diye inat edersem de bende şöyle bir program var Elimmdeki lisanslı bir cihazın uuıd nosunu cihaza gömer,günceller kullanırım sorun değil.Bu program sende belki de yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 27 Mayıs 2015; 13:26:26 >

• Bu kadar açıklama yapmanıza gerek yoktu, cihazınız gelmiş , acil geri gönderilmesi istenmiş , geri gönderilmiş , güncellemede problem olduğu için en son güncelleme atılmamış , sorun çözüldüğü ve güncellemeyi IGO tarafının önümüzdeki hafta naviextras üzerinden vereceği ve akabinde servisimize güncelleme için gönderdiğiniz cihazı sizin de güncelleyebileceğinizi yazdım sadece :)))

Bu arada madem NASA'nın dahi sahip olmadığı inanılmaz programlarınız var , bize göndermeyip cihazınızı kendinizde yapabilirdiniz , buradan niçin konu açıldığında bu kadar serzenişte bulunup , ortalığı karıştırıp , karalama yaptınız...

Dilediğiniz yere dilediğiniz belgelerle başvurup dilediğiniz kişi yada kurumları mahkemeye verme hakkına sahipsiniz, bizimde avukatlarımız iddialarınız karşılığında gereğini yapacaktır.. Rahat olun..

Bize cihazınızı gönderip , eksik şekilde fişler yayınlayıp , başkalarının üzerinden başkalarına telefon ettirip , sadece art niyet ile ortalığı karıştırmak amaçlı yapmış olduğunuz aksiyonun , neden ve aslında nasıl olduğu ortaya çıkarılınca sinirlenip sayfalar dolusu yazı ve resimle , sadece forumdaki bilginin görülmemesi amacıyla yapmış olduğunuz provakatif çalışmalar karşılıksız kalmayacaktır.

Kolay Gelsin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güncelleme sorunu yaşayan ve forumda dile getiren Bülent Bey , öncelikle cihazınızı bize gönderdiğiniz ve sorunun daha hızlı çözümünde yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Cihazınız isteğiniz doğrultusunda bugün kargo ile tarafınıza 2014/10 haritasıyla gönderilmiştir. Diğer iki müşterimiz ve sizin güncelleme sorununuz IGO tarafında çözümlenmiş , şu anda naviextras üzerinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Pazartesi günü naviextras üzerinden güncelleme yapabileceğiniz bilgisi geldi IGO tarafından , konuyla ilgili pazartesi bende kontrol edip tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağım.

Kolay Gelsin
  • quote:

Bu kadar açıklama yapmanıza gerek yoktu . , cihazınız gelmiş , acil geri gönderilmesi istenmiş , geri gönderilmiş , güncellemede problem olduğu için en son güncelleme atılmamış , sorun çözüldüğü ve güncellemeyi IGO tarafının önümüzdeki hafta naviextras üzerinden vereceği ve akabinde servisimize güncelleme için gönderdiğiniz cihazı sizin de güncelleyebileceğinizi yazdım sadece :)))

Bu arada madem NASA'nın dahi sahip olmadığı inanılmaz programlarınız var , bize göndermeyip cihazınızı kendinizde yapabilirdiniz , buradan niçin konu açıldığında bu kadar serzenişte bulunup , ortalığı karıştırıp , karalama yaptınız...

Dilediğiniz yere dilediğiniz belgelerle başvurup dilediğiniz kişi yada kurumları mahkemeye verme hakkına sahipsiniz , sevgili Murat Abatlı , bizimde avukatlarımız iddialarınız karşılığında gereğini yapacaktır.. Rahat olun..

Bize cihazınızı gönderip , eksik şekilde fişler yayınlayıp , başkalarının üzerinden başkalarına telefon ettirip , sadece art niyet ile ortalığı karıştırmak amaçlı yapmış olduğunuz aksiyonun , neden ve aslında nasıl olduğu ortaya çıkarılınca sinirlenip sayfalar dolusu yazı ve resimle , sadece forumdaki bilginin görülmemesi amacıyla yapmış olduğunuz provakatif çalışmalar karşılıksız kalmayacaktır.

Kolay Gelsin

Yayınlasananıza telefon görüşmelerini.
    Ayrıca konunun ilk mesajından sonra oku bakalım bir karalama yazısı göster!!! Konu sahibi yazmış cihazı 2013 te almış cihaz bir yıl önce uydu bağlantısı yapmış ben sadece bunu sordum siz oooo havalara çıktınız. Ben konulara yazarken siz den izin mi alacağım. Sen madem bir laf ettin arkasında dur o telefon görüşmesini yayınla yada birdaha yapamayacağın şeyler yamamalısın.
    Toolbox ta yayınlansın güncellememi yaparım asıl olaylari provake edip hatanızı kapatmaya çalışıyorsunuz tıpkı 664 mhz diyesatılıp 522 mhz çıkan cihazlarda olduğu gibi
    Ekleme: başkasına arattırmadım telefonla bizzat ben aradım.madem telefon görüşmeleri kayıtlı arayan numara da bellidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 27 Mayıs 2015; 13:28:16 >

• quote:

Güncelleme sorunu yaşayan ve forumda dile getiren Bülent Bey , öncelikle cihazınızı bize gönderdiğiniz ve sorunun daha hızlı çözümünde yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Cihazınız isteğiniz doğrultusunda bugün kargo ile tarafınıza 2014/10 haritasıyla gönderilmiştir. Diğer iki müşterimiz ve sizin güncelleme sorununuz IGO tarafında çözümlenmiş , şu anda naviextras üzerinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Pazartesi günü naviextras üzerinden güncelleme yapabileceğiniz bilgisi geldi IGO tarafından , konuyla ilgili pazartesi bende kontrol edip tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağım.

Kolay Gelsin

o diğer 2 müşteriden biri benim konuda gelişme var mı diye baktım bayağı

yazışmalar olmuş. neyse sorun çözüldü denilmiş. pazartesi toolbox"a girip yeniden deneyeceğim

2015 q1 harita yüklenince foruma bilgi veririm.

Kolay Gelsin
  • Sevgili İmkansız ;

Cuma günü yazdığımız üzere , bakınız aşağıdadır

"Güncelleme sorunu yaşayan ve forumda dile getiren Bülent Bey , öncelikle cihazınızı bize gönderdiğiniz ve sorunun daha hızlı çözümünde yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Cihazınız isteğiniz doğrultusunda bugün kargo ile tarafınıza 2014/10 haritasıyla gönderilmiştir. Diğer iki müşterimiz ve sizin güncelleme sorununuz IGO tarafında çözümlenmiş , şu anda naviextras üzerinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Pazartesi günü naviextras üzerinden güncelleme yapabileceğiniz bilgisi geldi IGO tarafından , konuyla ilgili pazartesi bende kontrol edip tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağım. "

Ama tabi bazı kötü niyetli arkadaşlarımız sayesinde , bu yazdıklarımız maalesef sümen altı ediliyor ve dolayısıyla siz değerli müşterilerimiz son durum hakkında bilgi sahibi olamıyorsunuz.

Konu ile ilgili yukarıda yazdığım üzere , bugün karşı taraftan son durum ile ilgili bilgi bekliyorum , bilgi gelir gelmez siz değerli müşterilerimiz ile güncel durumu paylaşacağım.

Kolay Gelsin

• Güncelleme Sorunu Yaşayan Sevgili Müşterilerimiz ,

Buradan belirtmiş olduğunuz güncelleme sorunu ile ilgili çalışmalar IGO tarafında devam etmektedir. Konuyla ilgili şimdi tekrar sorgulama yaparak bilgi aldık , bu gece naviextras tarafında yer alan güncelleme probleminin ortadan kaldırılacağı bilgilendirmesini aldık , üzerinde çalışmaya devam ediyorlar. Konuyla ilgili yarın sabah kontrollerimizi yaparak tarafınız ile güncel bilgiyi tekrar paylaşacağız.

Saygılarımla
  • Öncelikle
    İlginiz için teşekkür ederim.
    Ayrıca Navitech serviste ilgilerinden dolayı Şahin ve Recep bey e de çok teşekkür ederim.
    Bu an itibariyle 2015 3 güncellemesini yaptım.
    Harita ,Sürücü uyarıları.poi 150420 olarak güncellendi. (Güncellemeleri hangi tarihe kadar yapabilirim fatura tarihi 13 mayıs 2013 )

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentdilbaz -- 26 Mayıs 2015; 14:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

Öncelikle
    İlginiz için teşekkür ederim.
    Ayrıca Navitech serviste ilgilerinden dolayı Şahin ve Recep bey e de çok teşekkür ederim.
    Bu an itibariyle 2015 3 güncellemesini yaptım.
    Harita ,Sürücü uyarıları.poi 150420 olarak güncellendi. (Güncellemeleri hangi tarihe kadar yapabilirim fatura tarihi 13 mayıs 2013 )

Saygılar.

Hayırlı olsun.:)
    Cihazı kullandığın sürece ücretsiz harita güncellemesi alabilmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 26 Mayıs 2015; 16:43:46 >
  • Bu gün itibariyle Navitech QXV cihazıma 2015.03 haritayı başarıyla yükledim sorun giderilmiş.İlgililere ve emeği geçenlere Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 28 Mayıs 2015; 11:29:03 >

• elimde bir arkadaştan aldığım ve uzun bir süredir kullanmadığını söylediği Navitech QX_F402 cihaz var. Arkadaşım gerekli güncellemeleri yapıp Bayramda araç ile italya ya gitme planımız olduğundan cihazı bana verdi. Kendisi 2012 senesinde ingiltere de bu cihazı kullandığını söyledi. Ancak haritalar kısmında ben İtalya haritası bulamıyorum. Kendisi bana avrupa haritası var dedi çünkü.
    Acaba cihazı o zaman yeni aldığından belirli bir süre avrupa haritaları mevcut iken belirli süreden sonra sadece türkiye haritası mı kalıyor?

Konuya da çok hakim değilim. Acaba bununla ilgili bir ayar mı yapmam gerekiyor veya naviextra dan haritamı satın almam gerekiyor. Tam olarak ne yapacağımı da bilemiyorum. Cihazın başına birşey getirmeyelim durduk yere. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.