elimde bir arkadaştan aldığım ve uzun bir süredir kullanmadığını söylediği Navitech QX_F402 cihaz var. Arkadaşım gerekli güncellemeleri yapıp Bayramda araç ile italya ya gitme planımız olduğundan cihazı bana verdi. Kendisi 2012 senesinde ingiltere de bu cihazı kullandığını söyledi. Ancak haritalar kısmında ben İtalya haritası bulamıyorum. Kendisi bana avrupa haritası var dedi çünkü. Acaba cihazı o zaman yeni aldığından belirli bir süre avrupa haritaları mevcut iken belirli süreden sonra sadece türkiye haritası mı kalıyor?
Konuya da çok hakim değilim. Acaba bununla ilgili bir ayar mı yapmam gerekiyor veya naviextra dan haritamı satın almam gerekiyor. Tam olarak ne yapacağımı da bilemiyorum. Cihazın başına birşey getirmeyelim durduk yere. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Belki satın almamış kiralamıştır haritaları süresi dolduğu için silinmiş olabilir.
naviextra dan 11 dolara satın aldım. çalışma prensibi italya ya vardığımda gps ile yerimi belirleyip hedef yazdığım yere yol tarifi verecek diye umuyorum. Çünkü daha önce hiç kullanmadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme