Şimdi Ara

Navigasyon cihazı alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navigasyon cihazı almak istiyorum biraz araştırayım dedim fiyat ve özellik açısından en mantıklısı NEXT YE-G 5015 1000 Mhz. Navigasyon Cihazı gibi geldi. Ama babam bunların radarları göstereni felan varmış onlardan bul diye söyledi böyle bişey varmı varsa bu düşündüğüm cihazda bu özellik varmı yardım lütfen.

• Next 5'' Piri Reis Android Navigasyon Cihazı şimdide bunu gördüm sizce hangisi ve bunda radar ömür boyu ücretsiz güncelleme varmı?
  • Cihazlar radarları göstermez yani tespit etmez.Siz cihaza bir nokta eklerseniz o noktaya yaklaşırken cihaz sizi uyarır.Navigasyon kullanıcı topluluklarının gördükleri radar noktalarını paylaşıp igo yazılımlı cihazlar için dosya olarak paylaşıyorlar.Bunu google "K_MURAT speedcam yazarsanız" ulaşabilirsiniz.Bahsettiğiniz cihaza bu dosyayı koyduğunuzda dosyaya işli olan noktalara yaklaştığınızda uyarı alırsınız...
  • yugilog kullanıcısına yanıt
    Radar tespit eden cihaz diye bir ey yok yanlış bilgilendirmişler. Sadece internet üzerinde bazı forumlarda navigasyon kullanıcıları yollarda gördükleri mobil araç radarları ve sabit radarları koordinat vererek rapor ediyorlar. navigasyon cihazlarıda sizi o radarlra belli bir mesafe kalırken uyarıyor o kadar.
    Bu teknoloji hiç bir işe yaramadığı gibi insanıda çileden çıkartıyor şimdiden bilginiz olsun. Ankaradan İzmire gidene kadar rahat 20-25 yerde ötüp durdu. Hepsindede yavaşladım. Sabit 3-5 hız kamerası hariç diğerlerinin hepsi yanlış rapor edilmişti.

Kalite ve stabilite ön plandaysa GARMIN modellerine bakın, NEXT ürünlerini kalite ön plandaysa tavsiye etmem.
    Yok eğer ucuzluk önemliyse o zaman Next ve diğer yerlilere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugilog

Next 5'' Piri Reis Android Navigasyon Cihazı şimdide bunu gördüm sizce hangisi ve bunda radar ömür boyu ücretsiz güncelleme varmı?

Admin arkadaş gerekeni yazmış bahsettiğiniz cihazi kullanıyorum dosyayı daha önceden biliyordum turke**** dan indirebiliyorsunuz indirdiğiniz yerde hem dosyayı nasıl cihaza atacağınız hemide cihaz ve yazılımla alakalı açıklamalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Next 5'' Piri Reis Android Navigasyon Cihazı şimdide bunu gördüm sizce hangisi ve bunda radar ömür boyu ücretsiz güncelleme varmı?

Aslında bende öncelikle herkese tablet tavsiye ediyorum. Hatta 7" GPS li tabletleri tavsiye ediyorum. Ama bazı arkadaşlar Android4.0 işletim sistemini bile yeterli derecede stabil bulmuyorlar.
    Sadece navigasyon amaçlı alacaksanız GARMIN candır. Kalitedir. Ama biraz tuzludur diğerlerine göre. Ömürlüktür. Çinde ürettirilen yerli markalar gibi yok pili öldü, yok yazılım açmıyor, yok data kayboldu gibi sıkıntılar yaşatmaz.
    Yok ben Android tabanlı Wifi li cihaz alacağım dersenizde 5" çok küçük kalır. Bari 7" alında internette gezecekseniz doya doya gezin. 500 TL üzerine çıkabilirseniz GPS li Samsung 7" modelleride olabilir. 200-400 TL arasında bir kaç ekonomik GPS tablet modelide var. Fiyat/performans olarak yerli markalardan çok daha iyiler. İçerisindeki lisanslı yazılımları beğenmezseniz Android marketten 50-60 TL ye bir navigasyon yazılımı daha alsanız bile yerli markalardan yine ucuza gelir.

Radar olayında ise arkadaşların tavsiye ettiği K_Murat dosyası dahil olmak üzere 3 farklı siteden 2013 güncel Speedcam dosyası indirip denedim. Hepside TIRT
    Sıkıntı şu: 4-5 yıldır hız kameraları ve mobil polis radarlarının bulunduğu yerler bildirilmiş. Eh bu araçlar sonuçta hareketli. Bir polis aracının 4 yıl önce tuzak attığı yer de 2 yıl önceki yeride bu yılki yeride ayrı ayrı işaretlenmiş. Yani veriler güncelliğini yitirmiş. Sadece son 1 yıllık radarları işleseler problem yok. Ama öyle değil işte. Bir sürü yerde uyarı veriyor ve çoğunda da polis aracı yok. Çünkü adam orayı 4 yıl önce kullanmış, şimdi farklı yerlere tezgah açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemALACA81 -- 21 Ağustos 2013; 11:51:25 >

• garminin Garmin NÜVİ 50 5.0'' Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncelleme) bu modeli nasıl diğer söylediğim moderllere kıyasla dokunmatiği olsun hızı olsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.google.com/search?q=garmin+sun&client=tablet-unknown&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mX8UUr_zH8bDswbfsoCoBg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1024&bih=768
    quote:

garminin Garmin NÜVİ 50 5.0'' Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncelleme) bu modeli nasıl diğer söylediğim moderllere kıyasla dokunmatiği olsun hızı olsun?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34364886&p=35#79916999. Garmin için konunu. Son mesajını okuyabilirsiniz.
    Ayrıca güneşten çok etkileniyor olmalıki sadece garmin cihazlarına siper üretmiş

https://www.google.com/search?q=garmin+sun&client=tablet-unknown&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mX8UUr_zH8bDswbfsoCoBg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1024&bih=768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 21 Ağustos 2013; 11:54:25 >

• 150-250 tl arası iyi bi cihaz önerebilir misiniz navigasyonun yanında diğer özelliklerde olursa sevinirim
  • yugilog kullanıcısına yanıt
    Nüvi50 eski ürün. Nüvi 2407 modeli inceleyiniz. Ömürlük cihaz. Alışması her cihaz gibi biraz zaman alır. Ama yerlilerdeki gibi "yazılım çöktü, güncellerken data gitti, cam vantuzu sıcakta eridi, 2 yıl sonra pili öldü" demezsiniz.
    Sadece navigasyon işini en iyi yapan cihazlardan biridir. IGO Primo yazılımlı cihazlar gibi müzik vb. çalma desteği yoktur. Hız kamerası dosyası atılabilir. Benden bu kadar... Gerisi size kalmış.
  • quote:

150-250 tl arası iyi bi cihaz önerebilir misiniz navigasyonun yanında diğer özelliklerde olursa sevinirim

Next 5015 hepsiburada.com da 179 tl ye satılıyor. Donanım olarak atlas altı 1000 mhz işlemci 256 mb ram primo 2.4 daha iyisi can sağlığı:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

quote:

150-250 tl arası iyi bi cihaz önerebilir misiniz navigasyonun yanında diğer özelliklerde olursa sevinirim

Next 5015 hepsiburada.com da 179 tl ye satılıyor. Donanım olarak atlas altı 1000 mhz işlemci 256 mb ram primo 2.4 daha iyisi can sağlığı:-)

bu cihaz garmine göre nasıl olur tbs özelliği varmıdır?
  • quote:

quote:

quote:

Tbs aparatı satın alirsanız uyumlu. Sanırım 5055 olan modelde bu tbs aparatı kutudan çıkıyor. Ayrıca garmin alırken usb kanlosunu bile ayrica satın almak lazımmış
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79372684

• quote:

quote:

quote:

Mağazada felan cihazı test ederseniz zaten 1000 mhz hızı görünce hayran olursunuz. Cihaz işlemciden dolyı baya hızlı. Daha önce next 4625 kullanmıştım

• teşekkürler o zaman ben bu cihazı alayım yardımlarınız için teşekkürler
  • şimdi baktımda tbs aparatıda ucuz bir şey değilmiş 80 tl de onun fiyatı var
  • quote:

teşekkürler o zaman ben bu cihazı alayım yardımlarınız için teşekkürler

İsabetli karar hayırlı olsun. Evet tbs aparatı pahalı ve bulundügum yerde ihtiyaç olmadığından bende 5015 tercih ettim şimdilik hanımla ortak kullanıyoruz ileriki günlerde bir adet daha alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.