Şimdi Ara

navigasyon cihazı alcağım..yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPSTURK'un yeni modelini denemelisiniz.. igo8 ve basarsoft var..
    sanirim formu biraz daha derin okumalisiniz.. ya da sanirim GPSTURK'culer daha iyi tanitim yapmalilar..

alim.

alim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yankee99

bugün forumdaki navigasyon konusundaki cihazlarla ilgili bütün topicleri sabahtan beri okuudum :D vardığım sonuç yazılım: igo8 ile harita:başarsoft birleşiminin iyi olduğu ama bu ikisinin birarada olduğu cihaz yok(az önce next die bi cihaz çıkcakmış onun bu ikiliye sahip olcağını okudum forumda.)

hala kararsızım ne alacağım konusunda :)
  • ben o mesajımı yazdığımda forumda gpsturk haberi yoktu.Bugün okudum o konuyu.Yalnız fiyat 600ytl civarı epey yüksek bir miktar olduğunu söylemeliyim logic gear diye bir marka için
    buna 600ytl verilceğine hp ipaq316+igo8+ başarsoft var çift çekirdekli işlemcisi var, güvenilir bilindik bir markası var fiyatı ise 724ytl...Aradaki farkın 124ytl den fazla olması gerekir kişisel düşüncem tabiki

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

GPSTURK'un yeni modelini denemelisiniz.. igo8 ve basarsoft var..
    sanirim formu biraz daha derin okumalisiniz.. ya da sanirim GPSTURK'culer daha iyi tanitim yapmalilar..

alim.

alim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yankee99

bugün forumdaki navigasyon konusundaki cihazlarla ilgili bütün topicleri sabahtan beri okuudum :D vardığım sonuç yazılım: igo8 ile harita:başarsoft birleşiminin iyi olduğu ama bu ikisinin birarada olduğu cihaz yok(az önce next die bi cihaz çıkcakmış onun bu ikiliye sahip olcağını okudum forumda.)

hala kararsızım ne alacağım konusunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 12 Ağustos 2008; 23:55:09 >

• MUSTEK'IN ILK GELEN MODELİNİ DENEDİM TANITAK KİŞİ BİLE ADRES BULAMIYORDU :)
    quote:

Orjinalden alıntı: riveral

Mustek GP135 cihazını deneyen var mı acaba?

GPSTURK'UN IGO8 LI CIHAZI COK IYI
    HIZI, HARITASI, ARAYUZU, KALITESI..
    FİYATIDA ÜST DÜZEY CİHAZ İSTEYENLERE GÖRE MAKUL.. (ŞAHSİ GÖRÜŞÜM)
    ALTERNATİF IGO8 LI HP 316.. ARADA BİR KAFAYI YESEDE GÜZEL CİHAZ..

http://www.navigasyon.net/gpsturk+logicgear+xl4431b_navigasyon_sistemi-58.html
    http://www.navigasyon.net/hp+ipaq+316_navigasyon_sistemi-51.html

• quote:

forumda ilgili başlık var... benim mesajlara bakarsan inceledim baya bi... özet: bende biraz çekim sorunu yaşadık, onun dışında alet çok güzel bence... sade, pili güzel gidiyo, igoya zaten laf yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

forumda ilgili başlık var... benim mesajlara bakarsan inceledim baya bi... özet: bende biraz çekim sorunu yaşadık, onun dışında alet çok güzel bence... sade, pili güzel gidiyo, igoya zaten laf yok :)

harita kimin ve hangi tarihli data?
  • başarsoft'un 2007.07 versyonlu haritası... ama 2008.07 çıktığında ücretsiz dedi turuncu isimli dağıtıcı firma...
  • Reis Grupta web sitesine Başar yazmış ama haritaları tele atlas cıkmıştı..
  • bu aleti bir haftaya yakın süre kullandım da inceleme yazdım :) yoksa kesin değil derim ama gayet net bir şekilde başarsoft 2007.07 harita vardı...
  • O zaman Tamam :)

Ara yüz yine Destinator dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubeyde

O zaman Tamam :)

Ara yüz yine Destinator dimi?

"my guide" skin ile igo2006...

EDIT: "my Goal" skin ile... myguide adı aklımda kalmış diğer cihazlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 13 Ağustos 2008; 11:54:05 >
  • Nası yani?? hangi cihazda bu skin var?? myguide zaten kendi urunu ile var piyasada ..

Ben daha once paylasmıstım myguidelandıgımı, ve hem yazılımı hem de cihazın hızlı reaksiyonu acısından cok memnun kaldıgımı..myguidelar simdi epey bi teknoloji magazasında satılıyor.. zaten en cok odul alan modeli de bu Turkiyeye getirdigi model..

dagıtıcı firmasını da tanımıyorum ama daha once de soylemistim, markanın bizzat kendisi burda, gorusulebilinir..onlar da update konusunda bazı stratejilere sahipler, daha tutarlı da geldi bana acıklamalarından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bejekeli

Nası yani?? hangi cihazda bu skin var?? myguide zaten kendi urunu ile var piyasada ..

Ben daha once paylasmıstım myguidelandıgımı, ve hem yazılımı hem de cihazın hızlı reaksiyonu acısından cok memnun kaldıgımı..myguidelar simdi epey bi teknoloji magazasında satılıyor.. zaten en cok odul alan modeli de bu Turkiyeye getirdigi model..

dagıtıcı firmasını da tanımıyorum ama daha once de soylemistim, markanın bizzat kendisi burda, gorusulebilinir..onlar da update konusunda bazı stratejilere sahipler, daha tutarlı da geldi bana acıklamalarından..

pardon düzelttim ismi... mygoal arayüz ile igo...
  • mustek 135 i 200 ytl ye bulunca bende deneyeyim dedim, hem de lisanslı igo ve başarsoft kullanıcısı olurum diye düşündüm. Ancak mygoal arayüzlü igo ya igo nun hiçbir desteği yok. Başarsoftunda 07 2007 haritasına desteği yok. Dün elime geçen cihazı gps ini bile test etmeden bugün geri gönderiyorum. Lisanslı igo ve başarsoft kullanıcısı olma planımda başka bahara kaldı yazıkki..
  • burda herkes kendi kullandıgını anlatıyor
    piyasada en iyisi şimdi nedir onu soleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczacm

burda herkes kendi kullandıgını anlatıyor

Kullanmadan siz başkası iyi diyebilirmisiniz ? İlk defa Navigasyon cihazı alıpta o cihazı öven yazıları pek dikkate almayınız,dikkate alacağınız farklı cihazlar kullanmış olanların fikirleridir.Ancak genede tavsiyem yurt içi ve yurt dışında incelemeleri takip etmeniz.

Sonuçta her cihazın birbirlerine karşı üstünlükleri olabilir,yada herşeyi olan bir cihaz olabilir pahalıdır.Siz bu cihazı ne için alıyorsunuz ona karar verin,amaç sadece navigasyon ise sirf3 chip seti olan her markayı yazılım ve haritasına dikkat ederek alabilirsiniz.

Kolay gelsin

• Eh bu foruma katılanların navi cihaz dükkanı yada fabrikası olmayınca haliyle kendi sahip olup kullandığımız cihazları anlatıyoruz, sizin yapabileceğiniz anlatılanların içerisinden size uygun olanı değerlendirip seçmek.

quote:

Orjinalden alıntı: eczacm

burda herkes kendi kullandıgını anlatıyor
  • bari hangi yazılım türkiye için daha iyi onu söyleyin (sadece istanbul için değil ama); başarsoft, navturk, igo?? ayrıca forumdan anladığım kadarıyla yazılım ve harita farklı şeylermiş. Haa bi dakka şimdi jeton düştü benim: igo 8+ başarsoft dediğiniz igo yazılımı + başarsoft'un haritası mı oluyor? Peki o zaman navturk'ün haritası nedir? teleatlas mı?
  • blaupunkt lucca mp 3.3 adli bir cihazi var o nasil acaba bileniniz var mi?
  • Bir Bosch kuruluşu olan ve Avrupa’da araç navigasyonu konusunda lider olan Blaupunkt, bu konudaki uzmanlığını taşınabilir cihazlar alanına taşıyor ve yeni navigasyon ürünlerini Türkiye pazarına sunuyor. Yeni Lucca 3.3’te Türkiye genelinde 42 yerleşim biriminin ayrıntılı haritaları ve tüm şehirlerarası karayolları, 20 Doğu Avrupa ülkesinin ayrıntılı haritaları ve Batı Avrupa’daki ana karayolları cihaz hafızasına yüklüdür.

Lucca 3.3, üzerinde bulunan GPS (Global Positioning System) alıcısı ve yüklenmiş olan harita sayesinde herhangi bir ön ayar veya programlama gerektirmeksizin kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Taşınabilir olması sayesinde bir araçtan diğerine anında geçirilebilir, yaya modu sayesinde kullanıcısını araç dışındayken de yönlendirmeye devam edebilir. 3,5 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli LCD ekranı üzerinden rahatlıkla kontrol edilebilen Lucca 3.3, yol tarifi sırasında isteğe gore 2 ya da 3 boyutlu grafiklerle olduğu gibi, kolay anlaşılır Türkçe sesli yönlendirmeleriyle Blaupunkt’un navigasyon konusundaki becerilerini kullanıcısına sunuyor.

TravelPilot Lucca 3.3 sayesinde rota yönlendirme açık olsa bile, hafıza kartı üzerine yüklemiş olduğunuz MP3/WMA/OGG formatındaki sevdiğiniz müzikleri dinleyebilir veya JPEG/BMP/GIF formatındaki resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Lucca 3.3’ü kullanarak isteğe bağlı olarak paralı yollar, otoyollar, feribotlar, tercih edilebileceği gibi bunlardan kaçınılması da istenebilir; Türkiye genelinde 140.000’den fazla özel hedef noktası (sağlık kuruluşları, benzin istasyonları, restaurantlar, oteller, alışveriş merkezleri, havaalanları vb.) ekran üzerinde görülebilir, özel hedefler menüsünden en yakın çevredeki veya herhangi bir yerdeki hedeflere yönlendirme istenebilir; önceden girilmiş olan bir adrese, “eve götür” fonksiyonu sayesinde tek tuş ile rota belirleyebilir; isterseniz tanımlayacağınız ara hedeflerle gideceğiniz yere bir kaç adımda gidebilirsiniz. Aracınızın çakmak soketinden şarj edebileceğiniz Lucca 3.3’ü 3 saatlik pil ömrü sayesinde sık sık şarj etmek zorunda kalmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

TravelPilot Lucca 3.3

Hedef Girişi
    Adres / Bina Numarası
    Cadde / Sokak Adı
    Posta kodu
    Kavşak
    Özel Hedefler
    Haritaya hedef girişi

Güzergah Yönlendirmesi
    Haritalar 2 ve 3 Boyutlu Görüntülenebilir
    Sesli yönlendirme D/F/B/NL/GB/DK/N/S/FI/I/ES/P/GR/TR/PL/PO/CZ/HU
    Menüler D/F/B/NL/GB/DK/N/S/FI/I/ES/P/TR/PL/PO/CZ/H
    Sokak ve karayolu numarası anonsu
    Oklu gösterim
    Harita gösterimi
    Otomatik kavşak odaklaması

Güzergah hesaplaması
    Kısa/hızlı güzergah
    Otoyol / feribot / ücretli yollardan kaçınma
    Birden fazla hedef içeren güzergah

Hedef hafızası (boş hafıza alanına bağlıdır)
    Hafızada tutulabilen hedef sayısı > 30
    Hafızada tutulabilen adres sayısı > 100

Harita gösterimi
    Şehir adı
    Cadde / sokak adı
    Türkiye'de 140.000 üzerinde özel hedef noktası
    Genişletilmiş kavşak gösterimi

Platform
    Centrality GPS – Atlas 2 Dual Core İşlemci (ARM9 µP @ 300 MHz ve DSP İşlemci @ 200 MHz)
    512 MB Dahili Flash Bellek
    2.3" dokunmatik TFT ekran
    MMC/SD hafıza kartı desteği
    SD Hafıza Kartından MP3/WMA/OGG formatında müzik desteği
    JPEG/BMP/GIF formatında resim dosyası desteği

Diğer
    Özel hedefler: akaryakıt istasyonları, otopark, otel, restaurant, alışveriş merkezi, vb.
    Güzergah bilgisi menüsü
    Demo programı
    Çalışma sıcaklığı -20 °C ile +60 °C arası
    Muhafaza sıcaklığı -30 °C ile +70 °C arası
    Pil ömrü 3 saat
    12-24 V
    3.5 mm kulaklık girişi
    Vantuzlu cam tutacağı
    Çakmak şarjı 12-24 V
    Yedek harita DVD'si, hızlı başlangıç kılavuzu, kullanma kılavuzu
    Ağırlık 190g
    Boyutlar (BxExY) 115 x 80 x 25 mm

nasil bir cihaz? bir market indirim yapmis 200 ytl ye veriyor alsam mi acaba

• 2.3" ekranmı ? Nedir bu cep telefonu falanmı ? Gerçi cep telefonları bile 2.5''
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.