navigasyon gps cihazı almayı düşünüyorum arkadaşlar ama ekranı biraz büyük ve her haritayı yüklemek mümkün olsun varmı bildiginiz böyle bi cihaz teşekkürler.
Tek kritik nokta hangi harita datasi ile birlikte alacaksin..
Tr haritasi ile birlike satilanina henuz raslamadim.
Avrupanin nerede ise tamamini kapliyan haritasi ile birlikte satilani var.
Tr haritasini (Basarsoft un 2007.10 datasi) da ayrica satin alip yukleyebilirsin.
Sonradan aldigin lisansli haritalari da kurmak mumkun.
Eger sorun yasarsan Aleti Hack de edebilir ve IGO veya MIO gibi Navsoftlardan birini yukleyip diledigin harita datasini da dahil edebilirsin.
Gerisi Netden kendi yapacagin arastirmaya kalmis.
Kolaygelsin.
Merhaba,
www.remco.com.tr adresine girip modellerimize bakabilirsiniz.... GPS6027B modeli 4,3" büyük ve aynı zamanda YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ bir modeldir... Bluetooth aracılığıyla cihazı araç kiti olarak da kullanabilirsiniz... Cihazda 200,000 bin kayıtlı noktasıyla NAVTURK 81 il datası bulunmaktadır...
www.remco.com.tr adresine girip modellerimize bakabilirsiniz.... GPS6027B modeli 4,3" büyük ve aynı zamanda YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ bir modeldir... Bluetooth aracılığıyla cihazı araç kiti olarak da kullanabilirsiniz... Cihazda 200,000 bin kayıtlı noktasıyla NAVTURK 81 il datası bulunmaktadır...
Doğrudur efendim, REMCO navigasyon cihazlarının datası 81 ili sokak detaylarıyla birlikte kapsamaktadır...
Saygılarımla, Mustafa DORUM
merhaba, zahmet olmazsa Niğde için bir sokak detayının screenshot ını buraya ekleyebilir misiniz? bu işte bir terslik var ama hayırlısı. yatsıyı beklemek lazım esasen...
quote:
Orjinalden alıntı: remcocomtr
Doğrudur efendim, REMCO navigasyon cihazlarının datası 81 ili sokak detaylarıyla birlikte kapsamaktadır...
Saygılarımla, Mustafa DORUM
C520 şuan Türkiye de satışda ve içinde Basarsoft un 2007.10 haritası mevcut.
C520 çok güzel bir cihaz haritası Garmin e göre çok daha anlaşılır ve güzeldir tavsiye ederim tabi bu işler paraya bakar daha fazla paran varsa 2mp kameralı ,video oynatabillen, fotoğraf çeken, tüm Avrupa haritasının yüklü olduğu C720 al derim. Yok sadece yolumu buluyum beni istediğim yere götürsün diyosan C220 al derim