Şimdi Ara

...::: NAVIGASYON SİSTEMLERİ HAKKINDA :::... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
15.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Navtürk e itibar edilmemlidir. Alınmış olan navtürk gps cihazları lisansınızın tarihi geçti diye msg verip çalışmıyor. Çünkü her 6 ayda bir güncelleme için bu uyanık şirkete para vermek zorunda kalıyorsunuz. We bunu cihazı alırken size lanse etmiyorlar...Dünyanın hiçbir yerinde gps para ile değil. Eger haritanızı güncellemek isterseniz kurumdaki yeni harita için para veriyorsunuz ama hizmet bedava yani güncelleme yapmak istemezsenizde elinizdeki cihazı full kullanabilmelisiniz..Türkiyedeki telekciliğine güvenen şirket ne yazıkki yanılıyor ,,birçok yurt dışı firma da artık piyasaya girdi ve hala giriyor.(navking.com bir örnek) Navtürk tüketiciye cok büyük ayıp yapmıştır. Kendilerinin ticaret anlayışı buysa türk halık cezalarını umarım cihazlarını almayarak verecektir. Yasal yollardanda kendileri su tarihten intibaren de tüketici haklarına şikayet edilmiştir. Bilgilerinize

• Yazılım kilitlenmesi artık olmuyor. Benim başıma 3 kez geldi, birinde firmaya ikincisinde şikayetvar.com'a yazdım. Bayilere uğradığınızda size yeni harita yüklü hafıza kartını veriyorlar eskisini alıyorlar. Bu sayede haritalar ve yazılım arayüzü güncelleniyor ve bu işlem ücretsiz. Zaten ücretsiz olduğu için ve kullanıcıları güncelleme yapmaları için teşvik etmek adına bunu yaptıklarını söylediler. Güncellemeler ücretsizken kimsenin eski sürümü kalmasın diye böyle bir yol izlemişler doğru ya da yanlış. Şu an kilitlenme yok, sorunsuz kullanıyorum çünkü ücretsiz güncelleme tarihi doldu. Normalde 2007 başından itibaren güncellemeler ücretli hale dönmüş olmalı ama burada isteyen para verip günceller isteyen para vermez eski haritaları kullanır, burada bir kısıtlama yok yanlış bilgi vermeyin lütfen.
  • Navtürk'üm hafıza kartını nasıl olduysa kaybetmiştim. Nav Bileşim Sistemleri firmasıyla görüşerek Çarşamba günü yeni kart siparişi verdim, içine 2007 haritalarını ve yeni yazılımı da yüklemişler. Üstelik kart dahil 20 lira.

Yazılım çok daha fazla geliştirilmiş, artık ekrana kalem yerine parmakla da basmak oldukça kolay çünkü butonlar büyümüş. Yollar daha geniş, cadde isimleri daha okunaklı ve artık tek yönler, geliş gidiş yollar harita üzerinden anlaşılabiliyor.

Ben çok beğendim, üstelik 20 liraya zaten hafıza kartı satılırken yazılımın da güncelleştirilmesi son derece iyi, adeta yazılım güncellemeye hiç para vermedim. Eğer hala Navtürk'ünüzün yazılımını güncellemediyseniz mutlaka yaptırın. 6 ayda bir 20 lira hiç bir şey değil.
  • Güncel

• Merhabalar.. Navigasyon cihazları ve kullanılan sistemler konusunda yeterli bilgim yok onun için size sormak istedim..

Araca resimdeki cihazdan almayı düşünüyorum ancak navigasyonunu kullanabilmem için bir harita yüklemekten bahsediliyor..

1.Bu cihaza bahsettiğiniz tom tom u yada farklı haritaları yükleyebiliyor muyuz? yükleme için ne yapmamız gerekiyor?

2.Cihazdan tv ve dvd izlemek için bir adaptör gibi ek aparattan bahsediliyor.. tv ve dvd için ne gerektiğini açıklayabilir misiniz..?

Anlayacağınız navigasyon cihazları hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

...::: NAVIGASYON SİSTEMLERİ HAKKINDA :::...

• quote:

Orjinalden alıntı: vcpr

Merhabalar.. Navigasyon cihazları ve kullanılan sistemler konusunda yeterli bilgim yok onun için size sormak istedim..

Araca resimdeki cihazdan almayı düşünüyorum ancak navigasyonunu kullanabilmem için bir harita yüklemekten bahsediliyor..

1.Bu cihaza bahsettiğiniz tom tom u yada farklı haritaları yükleyebiliyor muyuz? yükleme için ne yapmamız gerekiyor?

2.Cihazdan tv ve dvd izlemek için bir adaptör gibi ek aparattan bahsediliyor.. tv ve dvd için ne gerektiğini açıklayabilir misiniz..?

Anlayacağınız navigasyon cihazları hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Acaba Aracınız nedir öncelikle bunu öğrenelim , tv için TV TUNER yani alıcı almak yeterli . DVD için DVD Player ( Dvd Oynatıcı ) kullanmanız aşikar. Harita paketleri de aldığınız markaya göre değişir. Türkiyede harita yükleme şimdilik sınırlı markalarda mevcut.

• buda benimki iki yildir falan kullaniyorum

su an icinde almanya, benelux ve fransa yuklu ve avrupanin tum ana yollari

ama su siralar yeni versiyon harita alsam iyi olacak
    yenisi cikmis
    yenisinde otomatik radar fotograf makinalarinin yerini soyluor
    benim bulundugum sehirde asagi yukari hepsini biliyorum ama hollandada problem oluyor radarlar acayip cok orada ve hiz limitleri bir yolda cok kere degisiyor bir bakiyorsun 120 bir olmus 80
    aslinda gps uyariyor dikkat et diye hizi asinca ama iste radarlari soylese iyi olur

• Selam arkadaslar,ben yurtdısından SONY marka Navıgasyon aletı getırdım,36 avrupa ülkesı var, ıcınde Türkıye harıtası yok, nereden yükletebılırım? Bılgısı olan varmı? Cok acil. İstanbul dayım su an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzak11 -- 31 Temmuz 2007; 18:01:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Merhabalar.. Navigasyon cihazları ve kullanılan sistemler konusunda yeterli bilgim yok onun için size sormak istedim..

Acaba Aracınız nedir öncelikle bunu öğrenelim , tv için TV TUNER yani alıcı almak yeterli . DVD için DVD Player ( Dvd Oynatıcı ) kullanmanız aşikar. Harita paketleri de aldığınız markaya göre değişir. Türkiyede harita yükleme şimdilik sınırlı markalarda mevcut.

O araç Passat.

VW'in orjinal navigasyon cihazı için cd veya dvd opsiyonu Türkiyede mevcutmu?
    Konunun başında belirttiğin Navturk veya diğer rakipleri şu an universal harita cd'ler üretmeye başladılarmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

quote:

O araç Passat.

VW'in orjinal navigasyon cihazı için cd veya dvd opsiyonu Türkiyede mevcutmu?
    Konunun başında belirttiğin Navturk veya diğer rakipleri şu an universal harita cd'ler üretmeye başladılarmı?

Bizde touareg var ve hala o bahsettiğim cd leri piyasa sürmediler. Ama bu zaman zarfında bir çok navigasyon sistemi ( marka ve lisans ) satışa başladı. Navturkun tekelınde olan bu durum birçok marka ve model oalrak alternatıflerı ıle artık sektör haline geldi takip ettiğim kadarı ile .

Bu cd ler daha gelmedi takibindeyim gelince ilk yolliyacaklardı zaten , Ayrıca konuda birşeye açıklık kavuşturalım NAVTURK devamlı hata yada uyarı vermıyor yenı harıta için artık guncelleme işlemini kendınız ınternet ustunden cok rahat yapabılıyorsunuz.

Örneğin benim eski nesli ( Mio Digiwalker C136) cihazıma şuanda güncel satılan NAVTURK 2007 YAZILIMINI kurdum. Tek eksiği Sirfstar 3 ve Entegre GPS Verici buna rağmen anten kapalı vitesin orda 4 uydu çekiyor buda bana yetiyor, Yeniler çok daha fazla çekiyor hali ile.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiler.[/B]

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirpathfinder arkadaşlar bu nasıl bişeydir alsam mı almasam mı özellikleri fiyatına göre çok iyi gözüküyo..navtürk2007 yüklü ve 1 sene yazılım güncellemesi hediye..bi yorum yapsanız da karar versek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 1 Ağustos 2007; 13:20:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirpathfinder arkadaşlar bu nasıl bişeydir alsam mı almasam mı özellikleri fiyatına göre çok iyi gözüküyo..navtürk2007 yüklü ve 1 sene yazılım güncellemesi hediye..bi yorum yapsanız da karar versek..

Hiç Tereddüt bile etme ! Arkadaşıma aldık 1 haftadır kullanıyor inanılmaz bir cihaz. Yetenekleri boyundan büyük. Video oynatıyor , Fotoğraflara bakılıyor müzik dinleniyor . Üstelik GPS anteni entegre yani içinde ve SİRFSTAR 3 Teknolojisi kullanıyor bu sayede evin içinde bile arkadaşım 9 uyduya kadar çıkabılıyor. NAVTURK 2007 Yazılımı yüklü olarak geliyor, çok çok ufak bir cihaz gözüktüğü kadar bıyuk çirkin ve hantal değil . Üzeinde düğme yok tamamen dokunmatik.

Pişman olmazsınız yanlız hepsiburadaya bu konuda gıcığım arkadaşım 1 hafta evvel 45o YTL ye aldı şimdi fiyat uçmuş.

Saygılarımla

• aylardır kullanıyorum, navitech marka olanından, navigasyon başlı başına çok büyük nimet hele benim gibi istanbulu sonradan ogrenenler için, yalnız sabretmek cihazın sozunu dinlemek ve guvenmek lazım, bildiğiniz yol her zaman en kısa en doğru yol olmayabiliyo, navigasyon çok daha iyisini buluyo :)
  • çok saol bilgi için en kısa sürede aliim bari
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirpathfinder arkadaşlar bu nasıl bişeydir alsam mı almasam mı özellikleri fiyatına göre çok iyi gözüküyo..navtürk2007 yüklü ve 1 sene yazılım güncellemesi hediye..bi yorum yapsanız da karar versek..

Hiç Tereddüt bile etme ! Arkadaşıma aldık 1 haftadır kullanıyor inanılmaz bir cihaz. Yetenekleri boyundan büyük. Video oynatıyor , Fotoğraflara bakılıyor müzik dinleniyor . Üstelik GPS anteni entegre yani içinde ve SİRFSTAR 3 Teknolojisi kullanıyor bu sayede evin içinde bile arkadaşım 9 uyduya kadar çıkabılıyor. NAVTURK 2007 Yazılımı yüklü olarak geliyor, çok çok ufak bir cihaz gözüktüğü kadar bıyuk çirkin ve hantal değil . Üzeinde düğme yok tamamen dokunmatik.

Pişman olmazsınız yanlız hepsiburadaya bu konuda gıcığım arkadaşım 1 hafta evvel 45o YTL ye aldı şimdi fiyat uçmuş.

Saygılarımla

• dün benim arabaya xetec dtm 650 model navigasyonlu dvd geniş ekran teyp taktırdım navigasyon navturk tabanlı ve çalışır durumda geniş ekranda navigasyon daha güzel oldu önceden navturk mio vardı ekran küçücük bişi belli olmuyordu.
  • www.navigasyontr.com
    www.navigasyontr.com
    www.navigasyontr.com
    www.navigasyontr.com
    www.navigasyontr.com
    www.navigasyontr.com

ilgili site arkadaslar buradan urunu taksıtle bıle alabılıyorsunuz..

• Selamlar,
    Bende uzun zamandır Xetec Dtm 620 veya 650 bakıyorum. Cihazın kullanımı konusundaki görüşlerini bizimle paylasırsan sevinirim.
    Cihazı sıfır mı aldın?
    Fiyat ?
    Nette İkinci el satılan cıhazlar ıcın NAVTURK calısmıyor seklınde gorusler var
    Navigasyon için GPS anteni kutudan mı cıktı yoksa tum antenler olabılıyo mu?
    Tv performansı nasıl?
    Sanırım 650 modelınde bluetooth arac kıtı de var?

Tesekkurler
  • Selamlar,
    Bende uzun zamandır Xetec Dtm 620 veya 650 bakıyorum. Cihazın kullanımı konusundaki görüşlerini bizimle paylasırsan sevinirim.
    Cihazı sıfır mı aldın?
    Fiyat ?
    Nette İkinci el satılan cıhazlar ıcın NAVTURK calısmıyor seklınde gorusler var
    Navigasyon için GPS anteni kutudan mı cıktı yoksa tum antenler olabılıyo mu?
    Tv performansı nasıl?
    Sanırım 650 modelınde bluetooth arac kıtı de var?

Tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

dün benim arabaya xetec dtm 650 model navigasyonlu dvd geniş ekran teyp taktırdım navigasyon navturk tabanlı ve çalışır durumda geniş ekranda navigasyon daha güzel oldu önceden navturk mio vardı ekran küçücük bişi belli olmuyordu.
  • Butun konuyu okudum nereydeyse anladigim bir cd olayinin cikip cikmadigi :)
    a6 3.0 tdi kullanicisiyiz nvi tusuna basinca not loaded diye uyari cikiyor ekranda..sanirim biseyler yuklemek gerekiyor yanlis anlamadiysam
    yanlis mi anlamisim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.