Şimdi Ara

...::: NAVIGASYON SİSTEMLERİ HAKKINDA :::... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
15.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Birazcık araştırsan forumun heryerinde yazılarım var.

Navturk Kullanıyorum 1 Senedir. Son Versıyon ıle 7~9 GPS Çekiyor ve gayet iyi hatta mükemmel bir sayı. Haritayıda genişlettiler ben 900 Küsüre Taksıtle almıstım. Suanda 750 Civarında satılıyor Navturk. Bılmeyenler cogunlukta oldugu için . Gayet altyapı var sadece orman yollarında bol ağaçlı tali yollarda cekmeme durumu yapıyor yoksa rota hesaplayıcısı bıle km ıle mılımı mılımıne uyuyor.

Navturk Hakkında sormak ıstedıklerın varsa cevaplayıp yardım edebılırım.

ama oncewww.navturk.com a gırıp bır göz atwww.hepsiburada.com a girip fiyat incelemesi yap uyarsa gel sana yardım ederim .

Sevgiler

izmir kipada 550 ytl ye satılıyor navtürk

• geçen ekranı küçük demiştim navturk için
    baya büyükmüş aslında
    ayrıca 599 ytl idi benim gördüğüm
  • Navturkun ekranı gayet buyuktur. Güneşte parlama yapmaz ve gayet canlı renklere sahiptir. Ayrıca Windows CE işletim sistemine sahip bir Bilgisayardır. Ama Kodları açık olmadıgından Pocket PC muamelesı yapamıyoruz. Msn yuklemek gibi.

Dostum Genellıkle Pahalı arac modellerınde On konsolda Lcd olması o aracın navı lı oldugunu gostermez Navı ayrı bır opsiyondur ve ek bır para karşılıgı alınır. Navi yurtdısında avrupa ve dünya ülkelerinde çok çok uzun zamanlardır kullanılan bir standarttır. fakat ulkemıze yenı yenı gelmeye baslamıstır.Bu yuzdende uzun zamandan beri opsiyoneldir. Galerılerı saymıyorum bız kullanamasakta onlar aracı full satmak ugruna aracı navı lı getırıyor.

Volkswagen e tabıkı getırılır . Modelıne baglı Golf tede vardır Passattada ama ulkemıze getırırken sorun cıkabılır cunku bu araclar bmw mercedes gıbı kişiye özel getirilmez. Türkiye mümessilinin ısmarladıgı araclar getırılır. Ve bu araclarda navı yoktur. Ama Volkswagen de Suan Pheton ve Touaregde navı secebılıyoruz. Bızde Touareg var navi li...

Bmw 530 vardı bizde örneğin. Lcd ekran vardı ama navi özelliği yoktu TV ozellıgıde yoktu. ama ekran vardı oysa suan kullandıgımız touareg de tv de var navi de..

Ayrıca Navturk Hepsiburadada 637ytl ye satılmaktadır.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371052&productid=telnavtrk

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 3 Aralık 2006; 1:50:26 >

• Özdamar kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.
    Benim aldığım kitin içinden sadece bilgisayar çıktı. Anten ve ara kabloyu ayrıca almam gerekiyor ve öğrendiğime göre bağlantısı biraz zahmetli. (bagaja konacağından koltukların fln sökülmesi gerkiyor montaj için. Ama piskopata bağlayıp monte ederim gibigeliyor. İçinden çıkamazsam servise giderim. Tek düşünce o kadar emekten sonra cihazın çalışıp çalışmayacağı. zaten yanında cd geldi ama great britain yazıyor üstünde ingiltere için. İnşallah çıkacak cd yi takınca tr de çalışır. Başka yerlerden aldığım habere göre tom tom ve navman gibi bazı şirketlerin TR yi kapsayan harita cd leri olduğunu duydum ama onların da benim toyota sistemine uyup uymayacağı mauamma.
    Her neyse e-bay den kargo olayına gelince aldığın ürünler 2kg dan hafifse ve değeri 100 euro nun altındayasa sorunsuz olarak adresine ulaşıyor. 2kg den ağırsa gümrüğe takılır içindeki nesneye göre gümrük vergisi öder veya ödemezsiniz. En kötü ihtimalle %10 vergi ile yırtarsınız. Ama her türlü ürününüz elinize sorunsuz olarak ulaşır.

• quote:

Navturkun ekranı gayet buyuktur. Güneşte parlama yapmaz ve gayet canlı renklere sahiptir. Ayrıca Windows CE işletim sistemine sahip bir Bilgisayardır. Ama Kodları açık olmadıgından Pocket PC muamelesı yapamıyoruz. Msn yuklemek gibi.

Dostum Genellıkle Pahalı arac modellerınde On konsolda Lcd olması o aracın navı lı oldugunu gostermez Navı ayrı bır opsiyondur ve ek bır para karşılıgı alınır. Navi yurtdısında avrupa ve dünya ülkelerinde çok çok uzun zamanlardır kullanılan bir standarttır. fakat ulkemıze yenı yenı gelmeye baslamıstır.Bu yuzdende uzun zamandan beri opsiyoneldir. Galerılerı saymıyorum bız kullanamasakta onlar aracı full satmak ugruna aracı navı lı getırıyor.

Volkswagen e tabıkı getırılır . Modelıne baglı Golf tede vardır Passattada ama ulkemıze getırırken sorun cıkabılır cunku bu araclar bmw mercedes gıbı kişiye özel getirilmez. Türkiye mümessilinin ısmarladıgı araclar getırılır. Ve bu araclarda navı yoktur. Ama Volkswagen de Suan Pheton ve Touaregde navı secebılıyoruz. Bızde Touareg var navi li...

Bmw 530 vardı bizde örneğin. Lcd ekran vardı ama navi özelliği yoktu TV ozellıgıde yoktu. ama ekran vardı oysa suan kullandıgımız touareg de tv de var navi de..

Ayrıca Navturk Hepsiburadada 637ytl ye satılmaktadır.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371052&productid=telnavtrk

Sevgiler

Bilgiler için teşekkür ederim Ozdamar.

• @keane_ dostum birşey değil umarım açıklayıcı olmuştur.

@ecar limondostum Dediğin doğru Tom Tom Adlı ürün gelmesine çok az kaldı ama hangi şirket kullanıcak bılmıyorum ve tabıkı onunda cd sının cıkacagını duyduysan tabıkıde oda çalışacaktır. Zaten bu cd olayının amacı Navi li CD isteyen araç sistemleri için. Ama tom tom geldiğinde ne kadar türkiye olur bılınmez burda bakılacak yerler dar ağaçlık yollar , denızın ortasında dahı cekmesı gıbı bır suru ınce detay var.

Bende bırkac fırma duydum gelecek dıye hay hay gelsınler benım ıcın ısterse 90 firma gelsin bana en cok harıtayı en ıyı kapsamayı verenı tercıh ederım ben Navturkumu 900 Kusure almıştım Hediye olarak babama bende kullanıyorum ayrı.

Oldukca guzel ozellıklerı olan ve cok ılgınc bır cihaz. Bluetooth destegı yok bırtek. Aynı telefon gıbı MMC kartını tak mp3 dınle . Dokunmatık ekranı gayet rahat butonlar buyuk yapılmış adres yazma dısında parmagınız oraya buraya yanlıslıkla basma yapmıyor.

Farklı bır konu varmı acaba ..

• bi bilen vardır diye soruyorum inşvardır...
    bizde sportage var, full donanım, dvd oynatıcı falan dahil, vede navigasyon tuşu var ekranda, ama basınca resim yok diyo, halbuki sportage ın donanımlarında navigasyon yazıyor.babama söyledim servise gidince soracak, ama bi bilen varsa baştan bi bilgi versin lütfen, nie olmuyo bu navigasyon işi bizim araçta
  • su tv dvd navi li monitorler var yaa!
    onlardan alsam benim arabaya acep navi kullanabilmem icin ne yapmam lazim?
  • Daha Önce Açıkladım dostum . Topiği düzgün okursan bulabılırsın . Ama anlayacagın sekılde acıklayayım. Navı tusu olabılır o tusun olması araçta navi oldugunu gostermez. Eğer araçta navi varsa dahi bu topicte bahsı gecen turkıye cd sınden edınmenız gerekecek. Yakında satışa çıkacak cd lerden alıp kullanabıleceksınız. Tabi Eğer Navi Varsa aracınızda.

Sevgiler
  • Cilikka ugurum bak o navilerden alabılırsın ama gps alıcısı varmı onların ıcınde bılmıyorum. Eger varsa dahı yıne bu bahsedılen cd lerden alman gerekecek. En Temizi sende Taksitle bir Navturk alabılırsın. Farklı bır soru varmı ?

Sevgiler
  • quote:

Cilikka ugurum bak o navilerden alabılırsın ama gps alıcısı varmı onların ıcınde bılmıyorum. Eger varsa dahı yıne bu bahsedılen cd lerden alman gerekecek. En Temizi sende Taksitle bir Navturk alabılırsın. Farklı bır soru varmı ?

Sevgiler

navturk nasil bise? monitoru varmi? ben alacagim monitore baglatabilirmiyim navturk u?
  • Navturk Dokunmatık Ekranlı GPS Alıcılı Yol Kılavuzu yani Navigasyon. Sadece Alıyosun Camına yada ıstedıgın yere takıyosun. Gayet memnunum .

...::: NAVIGASYON SİSTEMLERİ HAKKINDA :::...

www.navturk.com

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=371052&productid=telnavtrk

• iii de ozdamar
    bu navturkle almak istedigim monitor gibi dvd di mp3 izleyip dinleyebiliyormuyum?
  • ozdamar@
    hocam teşekkürler, o zaman bakımda bi sordurtiim, varsa neden kullanamayalım, reklamlarda falan sorento ile birlikte nav ve navtürk deniyo ama yok bizde
  • indash nav daha bi sorento x-force larda var... başka araçta varmı hatırlamırum...
  • Onemli değil dikmenibo.

Chino dostum dogrudur. Fakat Sorento X-Force da Yazılım yuklu gelıyor CD yok. Yanı herhalde bayi Yada türkiyede yükleniyor. Cunku arac sahıplerıne bır cd takdım edılmıyor.

• Bence Gps için 2007'yi muhakkak bekleyin.
    Bu konunun asıl forumu aşağıda aklınıza gelen her türlü sorunun cevapları ve ücretsiz haritalar

http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/tm.htm
  • Asıl topiğede bakılabılır tabı .
    Soruları yanıtlamaya hazırım yınede
  • Navtürk'ün menülerini merak edenler aşağıdaki videoyu izleyebilirler, her şeyiyle aynı:

http://www.youtube.com/watch?v=oADk1Ey2kZc
  • quote:

Asıl topiğede bakılabılır tabı .
    Soruları yanıtlamaya hazırım yınede

Hocam tvli navigasyonlu araçlarda tv nasıl çekiyor.Yani heryerde sorunsuz bir şekilde çekiyor mU??Görüntüde herhangi bir parazitlenme oluyormu.Cevaplandırırsan sevinirim.Hatta eğer mümkünse touareg ten bi kaç foto çekersen çok çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.