Sorento'nun üzerindeki cihazda TR haritaları CF kart ile yüklüdür. Kapağı açmak için bastığınız tuşa uzun basarsanız CF kartı taktığınız yeri görürsünüz.
arkadaslar ben belcikada yasiyorum ve polo arabam var navigasyon kullaniyorum ama orijinal degil yani cama takilan turden mio digiwalker marka memnunum genel olarak orijinal almadim cunku (esas anlatmak istedigim bu) 1250 € para istiyorlar yeni alirken fiatin uzerine ama isin kotusu orijinal gps vw normal teyp ten biraz daha genis bir ekrani var ama harita olarak gostermiyor sadece saga don sola don diye sesli ve sag sol ok gosteriyor buda doner kavsaklarda ve bes yol agzi olan yerlerde problem olabiliyor ama ust moellerde toureg pheton ve bazi passat larda arkadaslarin dedigi gibi buuk ekran var bu da 2500 € ilave bir ek ucret oluyor ben mio u 300 € almistim ve problem yok ama en iyi marka tom tom turkiyeye geldigi zaman mutlaka goz atin guel alet
baska kullanim ile sormak istediginiz seyler varsa surekli kullanan biri olarak yanitlayabilirim
arkadaşlar dwdsi yılbaşında çıkacak demişsiniz ancak ben bulamadım bi bilginiz varsa paylaşırsanız sewinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: Awacs
Sorento'nun üzerindeki cihazda TR haritaları CF kart ile yüklüdür. Kapağı açmak için bastığınız tuşa uzun basarsanız CF kartı taktığınız yeri görürsünüz.
Sorento'larda Xetec ana ünite ve GPS anteni dışında navigasyon için araca monte edilmiş başka bir cihaz var mı? Yoksa CF card üzerindeki harita sadece ana ünite olan Xetec tarafından mı kullanılıyor.
ya bu konuya yazmışsınız ancak takip etmiyorsunnuz nasıl iş ya bu?
Cveap soruda verilmiş zaten, Evet tüm sistem bu kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: bal974
quote:
Orjinalden alıntı: Awacs
Sorento'larda Xetec ana ünite ve GPS anteni dışında navigasyon için araca monte edilmiş başka bir cihaz var mı? Yoksa CF card üzerindeki harita sadece ana ünite olan Xetec tarafından mı kullanılıyor.
Navturk u Mio Digiwalker cihazi ile aldim. Icine baska yazilimlar nasil yukleyebiliriz.
Sonucta icinde Windows CE isletim sistemi var. Ancak bi turlu isletim sistemi ekranina düşemedim.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: keane_
kadaşlar araba dergilerindeki özellikle alman otolarının testlerinde dikkat ediyorum araçların çoğunda orta konsolda navigasyon sistemine benzer büyükçe bir ekran oluyor. Ülkemizde satılan hiç bir araçta görmedim (sonradan takılan görüntü sistemleri hariç). Yurt dışında standart ülkemizde opsiyonel olarakmı sunuluyor bu sistemler.
Kia sorento X-Force da navigation standart ayrıca türkiye haritalı
quote:
Orjinalden alıntı: ikulahli
Navturk u Mio Digiwalker cihazi ile aldim. Icine baska yazilimlar nasil yukleyebiliriz.
Sonucta icinde Windows CE isletim sistemi var. Ancak bi turlu isletim sistemi ekranina düşemedim.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yabancı forumları incelemeni tavsiye ederim, Youtube'da bunu yaptığını gösteren videolar gördüm ama bizimkiyle aynı model değildi, Mio'nun daha gelişmiş modelleriydi. Türkiye'de bunu yapan ya da araştıran biri olduğunu sanmıyorum ama yeni yazılım yüklerken satıcının ekranın önündeki bir kaç tuşa basılı tutarak işletim sistemini açtığını gördüm, bir tuş kombinasyonu var ama hangisi bilmiyorum.
Navturk un cd sini bekleyen arkadaşlar fazla ümitlenmeyin derim. Navturk un sitesine bakarsanız en son güncel haber 04/04/2006 ??? Navturk ile ilgili daha detaylı bilgiyi dehttp://tech.groups.yahoo.com/group/navturk/ bu adresten bulabilirsiniz.Buraya ayda 1-2 kere bi navturk yetkilisi girer bu hafta güncelleme var der gider herkez heyecanla bekler ama sonuçta hiç bişey çıkmaz :-) Çok akıllı Navturk yetkilileri aylardır cd olarak yada sadece program olarak satışa başlanıcak derler ama yine hiç bi ses çıkmaz. Çok yakında piyasaya çok daha iyi firmalar girecekler bazılarının haritaları hazır bile. 2007 de navigasyonda çok şeyler olacak gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: ardaboylu
arkadaşlar dwdsi yılbaşında çıkacak demişsiniz ancak ben bulamadım bi bilginiz varsa paylaşırsanız sewinirim...
NAVİ
2 hasta önce tomtom adlı bir navigasyon aldık eğer navi hakkında bilmek istediğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim
malikguzel sana sorum olucak navigasyon yer yön tarif ediyor mu ediyorsada türkçemi yooksa başka dildemi tarif ediyor
Yer yön sesli tarif ediyor ,sesi ise türkçe
quote:
Orjinalden alıntı: sercanbektas
malikguzel sana sorum olucak navigasyon yer yön tarif ediyor mu ediyorsada türkçemi yooksa başka dildemi tarif ediyor
totom un hangi modeli?
ülkemizde satılıyormu?fiyat? teşekkürler.
ülkemizde satılıp satılmadıgını bilmiyorum fiyat 700 euro italyadan alındı
quote:
Orjinalden alıntı: mab2003
totom un hangi modeli?
ülkemizde satılıyormu?fiyat? teşekkürler.
arkadaşlar bende 2004 mercedes e200 k var.arabada navigasyon mewcut fakat bn nasıl bu türkiye haritasını yükleyebilirim bilemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. kullanmak istiyorum bu özelliği. şimdiden teşekkür ederim.
Mercedes türkiye ye başvurun,arabadaki programa uygun harita olması gerekir bunu da en iyi mercedes bilecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: todaysyoung
arkadaşlar bende 2004 mercedes e200 k var.arabada navigasyon mewcut fakat bn nasıl bu türkiye haritasını yükleyebilirim bilemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. kullanmak istiyorum bu özelliği. şimdiden teşekkür ederim.
navturk bu sorunu mutlaka çözmeli bence.bir sürü araç var navigasyon cihazı olan,ama harita sorunu var.haritayı cd veya dvd olarak satarlarsa kendileri de çok kazanır.neyi bekiyorlar acaba?
Yanlış satış politikası bütün dertleri programın kırılacağı ve satışlarının düşeceği.Ne zaman program satışı başlıyavak diye sorun çok yakında derler bu yakında ne hikmetse yıllar oldu gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: eeprom
navturk bu sorunu mutlaka çözmeli bence.bir sürü araç var navigasyon cihazı olan,ama harita sorunu var.haritayı cd veya dvd olarak satarlarsa kendileri de çok kazanır.neyi bekiyorlar acaba?