Şimdi Ara

Navigon 70 Premium 5 inç Modelleri çok yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Bluetooth özelliği sayesinde aynı anda iki ayrı cep telefonunu cihaza tanımlayıp kullanma imkanı sağlamaktadır.

• Hareket Sensörü
    Daha genis ekran kullanımıyla güvenli ve konforlu sürüşler: Hareket sensörü ile birlikte elinizi cihazın ekranına yaklaştırdığnız anda önemli fonksiyonlar ekran üzerinde aktif olarak belirerek ve güvenli bir şekilde kumanda edilebilir. Bunu yanındında NAVIGON MyBest POI fonksiyonu ile kişisel olarak tercih edilen POI’ler, çok sayıda sınıflandırma kapsamında, direkt harita üzerinde gösterilmektedir ki rota üzerindeki bütün POI’ler, bir bakışta görülmekte ve etkinleştirilmektedir.
  • Hareket sensörü ile daha geniş ekran kullanım alanı

• Yeni bluetooth özelliği sayesinde aynı anda 2 tane cep telefonunu bağlayıp konuşun
  • Bluetooth

• Hızlı Gps ve yazılım

Display
    5.0" touchscreen in 16 : 9 formatGPS ST-AGPS
    Operating System Microsoft Windows CE
    Internal Memory 4GB Flash / 64 MB RAM
    Processor STMicroelectronics Cartesio STA 2064
    Battery 1400 mAh Lithium battery
    Weight 184 g
    Dimensions 137,4 mm x 83 mm x 15,3 mm
  • 3D lanmark görünümü

• Gerçekçi Görünüm

• 3D animasyon aftf şerit asistanı

• yeni tasarım

• Yeni Nesil Navigon N 70 Preimum demosu:

N 70 Preimum Demo
  • 5.0" dokunmatik ekran
    16:9 format (480 x 272 piksel)
    GPS :ST Microelectronics Solution
    İşlemci: ST Microelectronics Cartesio 2064, 533 MHz
    Bluetooth – Bluetooth eller serbest kit 2.0 Bluetooth eller serbest kit 2.0
    4GB Flash, 128MB RAM
    (NAVIGON 70 Premium)
  • merhaba,
    ürün özellikleri oldukça iyi görünüyor. daha önce forumda yazılanlara bakarak navigon almaya gitmiştim ancak bir çok ilçe isminin olmadığını son anda fark ederek vazgeçmiştim.
    benim sizden ricam navigasyonun içeriği yani haritası ile ilgili de bilgi vermeniz. yani kaç il/ilçe kapsıyor?, POI sayısı ne kadar gibi.... Başarsoft sürekli içerik bilgisi yayınlıyor, siz de yapabilirseniz çok iyi olur bence...
    iyi çalışmalar
  • bu cihazı ben bizzat test etme imkanı buldum kapalı bir alanda ofiste denememize rağmen çekti cihazın görünümü özellikleri oldukça başarılı sayın hadria adlı arkadaşım Navteq maps'i kullanan bir cihazdır bu navteq maps Türkiye'ye navigon la beraber giren bir yazılımdır 1 yıl içerisinde harita kapsamlarını sürekli artırmış ve artırmaya devam eden bir markadır şu an hiç bir cihazda olmayan 3D görünüm sistemi Navigon 8410 ve 4350 modelinde Q3 haritası ile gelmiştir mesela Ankara'da 19 mayıs stadı, Eski TBMM ve orada bulunan muhtelif müzeler 3D olarak aslına uygun bir şekilde sizlere sunulmaktadır Hatta Ankara'nın en ünlü Ulus Atatürk Heykeli 3D olarak Q3 haritasına gelmiş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadria

merhaba,
    ürün özellikleri oldukça iyi görünüyor. daha önce forumda yazılanlara bakarak navigon almaya gitmiştim ancak bir çok ilçe isminin olmadığını son anda fark ederek vazgeçmiştim.
    benim sizden ricam navigasyonun içeriği yani haritası ile ilgili de bilgi vermeniz. yani kaç il/ilçe kapsıyor?, POI sayısı ne kadar gibi.... Başarsoft sürekli içerik bilgisi yayınlıyor, siz de yapabilirseniz çok iyi olur bence...
    iyi çalışmalar

Sorunuz taca atılmış top gibi olmuş

Navigasyon sadece istanbul-ankara-izmir vs. kullanılmıyor.Ben sürekli yazdığım ve sallanmayan isteğimi gene yazayım.Teleatlas'çılara dedik ses yok,bari navteq'çiler yapsın.Mesela Adana,Ağrı,Tunceli,Van,Erzincan,Sinop,Tokat gibi illerin ekranlarını koyarlarsa bakalım hangi iller var kapsamda.Zaten gene nedense bu kapsama alanları verilemiyor.

• Next ve başarsoft,un üstüne tanımam harita dediginiz olay sizze göre sadece büyük illerimi kapsıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim_ister

bu cihazı ben bizzat test etme imkanı buldum kapalı bir alanda ofiste denememize rağmen çekti cihazın görünümü özellikleri oldukça başarılı sayın hadria adlı arkadaşım Navteq maps'i kullanan bir cihazdır bu navteq maps Türkiye'ye navigon la beraber giren bir yazılımdır 1 yıl içerisinde harita kapsamlarını sürekli artırmış ve artırmaya devam eden bir markadır şu an hiç bir cihazda olmayan 3D görünüm sistemi Navigon 8410 ve 4350 modelinde Q3 haritası ile gelmiştir mesela Ankara'da 19 mayıs stadı, Eski TBMM ve orada bulunan muhtelif müzeler 3D olarak aslına uygun bir şekilde sizlere sunulmaktadır Hatta Ankara'nın en ünlü Ulus Atatürk Heykeli 3D olarak Q3 haritasına gelmiş durumda

Sevgili kim_ister,

Bilgilendirme icin tesekkurler.

3 boyutlu harita secenegi sanirim IGO lu ve Mireo'lu cihazlarda bir yildan fazla suredir var. Teleatlas ve Basarsoft haritalarinda zaten vardi bu ozellik, anladigimiz kadari ile artik Navteq'te de var. Bunu sadece Navteq mapste var, ve sadece Navigon'da var gibi sunmussunuz, yaniliyorsam duzeltiniz... belki farkli 3D objeler vardir.. cunku genelde bu tur verileri firmalar bir ya da bir kac farkli firmadan alabiliyorlar..

Bir de uzun zamandir herkesin sormakta oldugu haritalarin icinde hangi il ve ilcelerin bulundugu bilgisini de paylasirsaniz, sanirim tuketiciler daha rahat karar verebileceklerdir. Bu bilgiyi niye sakliyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum. Yillar once Navturk'un de 81 il 500 ilcesi varken biz 11 il var diye baslamistik, hic kimse de yadirgamamisti...

Biz israrla bunu yayinliyoruz, taa bastan beri yayinliyoruz, cunku sokagini, ilcesini, koyunu haritada goremeyen tuketiciye haksizlik olsun istemiyoruz... Navteq piyasada yokken de yayinliyorduk, Teleatlas ve Navturk'ten de haritalarimiz az iken de yayinliyorduk.

Tabi ki yine de karar sizin ve Navigon'un...

Saygilarimla,

Alim K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 13 Eylül 2010; 23:11:04 >

• poi noktaları konusunda NAVTEQ maps yellowpages ile çalışıyor bu bilgileri oradan alıyor ayrıca internet sitesinde map reporter var müşteriler haritada olmayan yerleri isterlerse kordinat,tel,açık adres şeklinde girip kendi işyerlerini veya olmasını istedikleri poi noktalarını haritaya ekleyebiliyorlar Navigon harita kapsamı demişsiniz buyurun size navigon destek hattı : 0216 380 03 83 bun numarayı arayıp harita kapsamını sorabilirsiniz ki kesinlikle saklamıyorlar

saygılar
  • Kimse saklıyor demiyor,sadece internet'te bu içerik yok.Destek hattını aramak ile yayınlamak farklı şeyler.Bunu Teleatlas'çılarada diyoruz ama nanay,bu kadar zormu bu bilgi haritasını vermek.Örnek :http://www.basarsoft.com.tr/download/BasarsoftTurkiye200912.pdf bunu yapmak zormudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 11 Ekim 2010; 14:13:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.