Şimdi Ara

Navitech mi? Roadstar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki seçenek arasında kaldım

Navitech TDC-4070UR mi yoksa Roadstar RDM851 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mirza25

Merhaba arkadaşlar iki seçenek arasında kaldım

slm mrb eğer şaka yapmıyosan sabaha kadar Navirech kardeş
  • roadstar markasını duyunca bedava verseler arabama takmam diye düşünüyorum ama yorumlarda çok pohpohlamışlar bi an inandım galiba :)
  • quote:

roadstar markasını duyunca bedava verseler arabama takmam diye düşünüyorum ama yorumlarda çok pohpohlamışlar bi an inandım galiba :)

yok kardeş sakın aldanma görünüşüne aldanıcagın bi kaç model var ama navitech adı yeter ki adının da ödesinde iyidir gerçekten indaş yada double düşünüyosunuz sanırım ,özellikle bu iki marka arasında kaldıysanız kesinlikle navitech ama tabiki bi navitech den daha iyi olan bi pioneer ,alpine var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

roadstar markasını duyunca bedava verseler arabama takmam diye düşünüyorum ama yorumlarda çok pohpohlamışlar bi an inandım galiba :)

yok kardeş sakın aldanma görünüşüne aldanıcagın bi kaç model var ama navitech adı yeter ki adının da ödesinde iyidir gerçekten indaş yada double düşünüyosunuz sanırım ,özellikle bu iki marka arasında kaldıysanız kesinlikle navitech ama tabiki bi navitech den daha iyi olan bi pioneer ,alpine var

ya aslında bugün pionnerın en düşük modelini elime aldım 147 tl, markası pioneer olunca en düşük modelide olsa iyidir dedim ama haftada bir kere kullanacağım bir teyp için o kadar para vermeyi aklım almadı. ama navitechin o modelinde gözüm kaldı.bugün az kalsın roadstarı alıyordum kasadan döndüm :D
    navitech modelini elden alacağım bi yer bulamadım gitti, hepsiburada dan almayı düşünüyorum o zamanda 5-6 günde elimde olmuş olacak

• Navitech olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

ya aslında bugün pionnerın en düşük modelini elime aldım 147 tl, markası pioneer olunca en düşük modelide olsa iyidir dedim ama haftada bir kere kullanacağım bir teyp için o kadar para vermeyi aklım almadı. ama navitechin o modelinde gözüm kaldı.bugün az kalsın roadstarı alıyordum kasadan döndüm :D
    navitech modelini elden alacağım bi yer bulamadım gitti, hepsiburada dan almayı düşünüyorum o zamanda 5-6 günde elimde olmuş olacak

bence pıoneer ın çok düşük modelini alcagınıza yine navitech alın ,hepsiburadaya güvenilebilinir ama 5 6 gün hakkında fikrim yok olabilir

• siparişi veriyorum teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

siparişi veriyorum teşekkürler arkadaşlar

hakkında hyrlısı olsun kardeş güle güle kullan roadstar kabüsünüde unut
  • quote:

www.n11.com
    Teyp Çerçeveleri Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/piranha-charger-a-type-usb-sd-radyo-mp3-oto-teyp-P13781373

bunu al onları alma nedeni ise usb den klasör bulma vs var yani pioneer bir teypte nasıl usb den klasör ve şarkı bulma varsa bunda da var tabi pioneer örneği verdim fakat pioneerın kalitesinde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

www.n11.com
    Teyp Çerçeveleri Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/piranha-charger-a-type-usb-sd-radyo-mp3-oto-teyp-P13781373

bunu al onları alma nedeni ise usb den klasör bulma vs var yani pioneer bir teypte nasıl usb den klasör ve şarkı bulma varsa bunda da var tabi pioneer örneği verdim fakat pioneerın kalitesinde değil

siparişi gece verdi geç kaldın navitech iyi ya pirana fln boşver

• hocam s.a bende navitech almayı düşünüyorum memnunmusun önerirmisin hiç sorun yaşadın mı?
  • Bayağı geç oldu ama cevap vereyim yinede :) hani derler ya nefes aldın yeter hah aynen öyle bise :) navitechden sonra sony e geçtim arada gezegenler kadar fark var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirza25 M kullanıcısına yanıt
    nekadara aldınız?
  • Bu tanıdık vermişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.