Şimdi Ara

NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
15
Favori
131.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Focus aracımda navitech NX 232R modeli cihaz var. Ancak bluetooth görüşmelerimde karşı taraf sesinin yankılandığından şikayet ediyor ve bundan dolayı bu özelliği kullanamıyorum. Bu konuyu nasıl çözebiliriz?
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi 5 eylülde tekrardan yaptım. global.cfg güncellemesi oldu sadece. değişen bişiy yok. yol tabelaları gözükmüyor. tabela yardımı çok iyi bir şeymiş bunun farkına vardım :D
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    cihazın arkadasında bulunan hard reset yeri var oraya toplu iğne veya kalemle 5 saniye basılı tutup bırakın. sonra baştan kurulum yapın düzelecektir.
  • qxv 713 primo cihazım var hiç bi şekilde açılmıyor güç tuşu bozulmuş sanıyodum bazen arabadan güç gelince açılıyordu artık hiç açılmıyor evde şarja takıncada tepki vermiyor ne yapabilirim
  • Slm.navitech 761 primo cihazimi sanirim gecen ay di guncelledim.yol tabelalari gözükmüyor ve birde yonleri sanki yanlis soyluyor.tam emin olmamakla birlikte ekranda sola dönüş gosterirken sağa donun diyor.sizdede boyle bir durum oldumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben sorunu çözemedim hala. NX 206Y model navitech navigasyon takılı aracımda. İnternette okuduğum kadarıyla bu cihazlara özel sd kart oluyormuş ve içinde navigasyon haritası yazılımı bulunuyormuş. Şimdi bende bu sd karttan yok haliyle yazılım da yok ve navigasyonu kullanamıyorum. Ben sd kart satın alıp haritayı da indirip içine atsam çalıştırabilir miyim? Nasıl çözerim bu işi biri yardımcı olsun lütfen.
  • 6 yıldır navitech markalı navi kullanıyorum.Nav-pxb 215F.

eşime de yeni bir navi alayım dedim ama bir de baktım ki hiç bir gelişme yok. şaka gibi..ısıtıp ısıtıp benzer navileri satmışlar
  • İyi günler, bende nx257y var ve ayarlardan tmc bölümü pasif gözüküyor, yani tıklanmıyor. Bu sanırım trafik bilgisine göre rota çizen bir özellik, bu nasıl aktif hale getirilebilir. İnternette anten vs söz ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Merhaba ben sorunu çözemedim hala. NX 206Y model navitech navigasyon takılı aracımda. İnternette okuduğum kadarıyla bu cihazlara özel sd kart oluyormuş ve içinde navigasyon haritası yazılımı bulunuyormuş. Şimdi bende bu sd karttan yok haliyle yazılım da yok ve navigasyonu kullanamıyorum. Ben sd kart satın alıp haritayı da indirip içine atsam çalıştırabilir miyim? Nasıl çözerim bu işi biri yardımcı olsun lütfen.

aynı sorun bende de var. sanırım global.cfg dosyasındaki bir hatadan kaynaklanıyor. başarsoft firmasının çözümünü bekleyeceğiz sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Slm.navitech 761 primo cihazimi sanirim gecen ay di guncelledim.yol tabelalari gözükmüyor ve birde yonleri sanki yanlis soyluyor.tam emin olmamakla birlikte ekranda sola dönüş gosterirken sağa donun diyor.sizdede boyle bir durum oldumu.

aynı sorun bende de var. sanırım global.cfg dosyasındaki bir hatadan kaynaklanıyor. başarsoft firmasının çözümünü bekleyeceğiz sanırım :(
  • Merhaba,
    Navitech VR-M551 cihazı on aydır kullanıyorum. Cihazı aldıktan bir ay sonra cihaz açıldıktan sonra ekranda Application Error hatası çıkıyor. Açıklamasında " Application Blue ToothV4exe encountered a serious error and must shut down." Hata mesajı üzerindeki OK kısmına tıklıyorum mesaj kayboluyor. Cihaz normal çalışmasına devam ediyor. Ancak bluetooth fonksiyonu da doğal olarak çalışmıyor. Bu sinir bozucu hata mesajını her açılışta ekrandan nasıl kaldırabiliriz. Bluetooth çalışmasın önemli değil. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı? Varsa nasıl çözeceğiz.

• ciddi bir güncelleştirme geldi benim cihazıma az önce yükledim toplam 250 mb filan harita building fbl vsvs bi deneyin bakalım. düzelmez ise cihazın arkasındaki hard reset tuluyla baştan başlatmayı deneyin. düzelecektir.

bu arada benim ekran kalibrasyonu 1 yıl gidiyor 1 yıl sonra bozuluyor. her yıl kalibrasyon yapmak zorunda kalıyorum... kod malum:

[debug]
    experimental_features=1

[interface]
    extra_settings=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

İyi günler, bende nx257y var ve ayarlardan tmc bölümü pasif gözüküyor, yani tıklanmıyor. Bu sanırım trafik bilgisine göre rota çizen bir özellik, bu nasıl aktif hale getirilebilir. İnternette anten vs söz ediliyor.

Bu TMC yi nasıl aktif edebilirim bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aabursaaa

quote:

Orijinalden alıntı: hazar_oguzhan

arkadaslar cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var bende navitech QX-B512 PRİME VAR ICINDE MUZIK YUKLERKEN YANLIslıla ıcerısındekı navıgasyon klasörunu sıldım ve gerı bulamıyorum ve onu da sildiğim icin toolbox a giremiyorum ve güncelleme yapamıyorum nasıl çözümünü bulacagım acaba lütfenb yardım edin yarın 1400 km yola cıkıyorum yardımcı olanlardan allah şimdiden yardımcı olsun acaba o navıgasyok programını nerden bulabılırım yada o klasoru elınde bu cıhazdan olan bırı benımle paylasabılırmı acaba

lisans dosyalarınız navigasyon klasöründe olup , tekrar yükleme yapsanız da lisans olayından dolayı program hata verecektir. elinizde fatura varsa navitech ile ilrişime geçin yardımcı olacaklaardır.

Hortlatmıs olayım :) navıtech ıle ıletısıme gecmıstım hıc sorun yapmadılar fatura bıle ıstemedıler kargoyla taraflarına yolladım navıgasyonu kurulumu ucretsız sekılde yaptılar hatta gerı gonderırıken kargoyu bıle odedıler cevap vermeyı unutmusumda karsılıksız kalmasın ıstedım.

• navitech qx-515 cihazın orijinal rom dosyasını arıyorum.
  • Arkadaşlar Navitech DVX-M560 arıyorum bulamıyorum yok hiçbir yerde yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim bakmadığım yer kalmadı.
    Herkese iyi forumlar.
  • oktaytoksoz O kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesine baktınız mı. Stokta varsa oradan alabilirsiniz.
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Kendi sitesine baktınız mı. Stokta varsa oradan alabilirsiniz.
    Saygılar

Baktım 3-4 kere de aradım :) Beni Media Markt a yönelendirdiler. Online olarak stoklarında zaten yok görünmüyor yinede arayım dedim sadece teşhir ürünü varmış. Tüm büyük mağazalara, internet üzerinden ulaşabildiğim küçük elektronikçelere hepsine baktım sitesinden numaralarını alarak bana yakın navitech bayilerinide aradım. Yok arkadaş ben bişi anlamadım. Şu an sadece İstanbulda birkaç Gold mağazasında var görünüyor onlarıda online olarak satmıyolrmış. Yerinde görüp almamış gerekiyomuş. Eft/Havale yapayım gönderin dedim onada hayır :) nasıl bir ürünmüş anlamadım ya. 6 senelik ürünler heryerde satılıyor. Bu ürün yok. Ya çok iyi bir ürün kapış kapış gitmiş yada yetersiz ihtiyaçları karşılamıyor üretim yok :) Kendi kendime masal uyduruyorum artık :) Alibaba, aliexpress gibi sitelerden getirilip adını duymadığım ne olduğu belli olmayan ürünleri almayayım dedim ama durum bu malasef.
    İlginiz için teşekkürler.

• oktaytoksoz O kullanıcısına yanıt
    GG da var dostum. Görmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

GG da var dostum. Görmüştüm.

Teşekkür ederim ilgin için evet orada var ama birazcık pahalı gibi :) cuma günü istanbulda olucam oradaki Gold a bir bakayım ;) Bu arada sizde navitech kullanıyordunuz sanırım handsfree tel kullanımında sesinizin karşıya gitmesi kalitesi nasıl umarım genelde olduğu gibi çok kısık değildir :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.