< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (22. sayfa)
-
-
Bursa pil merkezine götürdüm cihazı 1800 miliamlerlik pil taktı calisma ışığı yandı ama görüntü gelmedi cihaza.en son pil bittiğinden dolayı ekran bembeyaz olup kapanıyordu çok memnundum cihazdan sanırım çalışmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 7 sene evvel 751T 7"lik tvli modelini almıştım. Araca bir türlü sabitleyemedim, uygun yerde yoktu. Arabamın teybinde sadece radyo ve cd çalar vardı ve FM Transmitter Bluetooth ve usb girişi olmadığı içinde bunu almıştım ama tv hiç kullanmadım. Ürünü de 3-4 defa kullanıp rafa kaldırdım. Tek avantajım bluetooth aracılıgı ile telefonda el değmeden konuşmaktı. Ürün kaliteli ama bana Google haritalar yeterli oluyor. Telefonda her yere sabitlenebiliyor. Ve herşey telefonda zaten mevcut. İllaki alacaksanız da Navitech tavsiye ederim.
-
Merhabalar, navitech NAV-PXB210f navigasyon cihazım açıldıktan sonra herhangi bir menüye girdiğimde kilitleniyor. Fabrika ayarlarına getirmek istiyorum ama menüye tıklayınca kilitleniyor. Yeniden başlatıyorum. Sorun yine aynı. Eski yedek dosyaları cihaza yükledim. Yine sorun düzelmedi. Acaba ROM sorunu mu oluştu. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
-
Satliyormusunuz ve ömür boyu güncelleme mevcutmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim qxf401 bilgisayarı görmüyor nasıl çözebilirim?
-
Telefonlar eski cihazların yerine geçmiyor. Harita için internet bağımlılar veya sınırlı süre harita veriyorlar. Gps ler cama yapıştırma dan verimli çalışmıyor. Kısaca ben bu cihazlardan vazgeçemiyorum. Keşke konu hep canlı kalsa. Yazı rengi vs. Değişim ihtiyaçlarım var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz geç oldu cevap ama geçen benim başımada böyle olaylar geldi,bildiğim yollardan çıkmaya çalışıyordu,kurdalarken araç seçimi otobüs olarak yaptığımdan böyle davranıyormuş ,otomobil moduna alınca düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X