Arkadşlar merhaba elimde navitech nx145r markanavigasyon teyp var.Bu teybin dış çerçevesinden istiyorum nereden bulailirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: szgn_hsdmr
Arkadşlar merhaba elimde navitech nx145r marka navigasyon teyp var.Bu teybin dış çerçevesinden istiyorum nereden bulailirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben de bu üründen almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
Şuanda herhangi bir fikir veremem daha aracıma bağlamadım.Üzerinde son değişiklikleri tamamladım sadece teypciye bağlatması kadı onuda haftasonu yapmayı planlıyorum ona göre size dönüş yaparım.Fakat bi bu ürün sahibi bi arkadaşım haritasının çok güzel olduğunu söyledi.
quote:
Orijinalden alıntı: szgn_hsdmr
Şuanda herhangi bir fikir veremem daha aracıma bağlamadım.Üzerinde son değişiklikleri tamamladım sadece teypciye bağlatması kadı onuda haftasonu yapmayı planlıyorum ona göre size dönüş yaparım.Fakat bi bu ürün sahibi bi arkadaşım haritasının çok güzel olduğunu söyledi.
Bağlandı mı?
Malesef bağlayamadım camını çatlattım dokunmatiği kırılmış.Yenisi ise 150 tl o yüzden bekliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme