cihaza navitools programi ile guncel tr haritalarini yukledim fakat nasil update edilip edilmedigini anlayabilirim bunu bulamadim ? birde kisa sureligine abd ye gidecegimden acaba direk yine ilgili siteden abd haritasini satin alip yuklersem cihazi abd de sorunsuz kullanabilir miyim ? yardimci olacaklara simdiden tesekkurler.
Saygilar.
quote:
Orijinalden alıntı: fulmonty
iyi aksamlar,
cihaza navitools programi ile guncel tr haritalarini yukledim fakat nasil update edilip edilmedigini anlayabilirim bunu bulamadim ? birde kisa sureligine abd ye gidecegimden acaba direk yine ilgili siteden abd haritasini satin alip yuklersem cihazi abd de sorunsuz kullanabilir miyim ? yardimci olacaklara simdiden tesekkurler.
Saygilar.
navigasyona girin ayarlar/hakkında/haritalar kısmında harita sürümünüzü görebilirsiniz.ABD haritasına gelince haritayı ister bir yıllık satın alabilir,isterseniz 1 aylık kiralayabilirsiniz ve sonra daABD de sorunsuzca kullana bilirsiniz..
tesekkurler peki bu nasil olucak, yani abd ye gidince navigasyonu acicam ve karsima direk abd haritasi mi gelicek ?
Uydu bağlantısı oldugunda haritada konumunuzu görürsünüz zaten..