Şimdi Ara

NAVİTECH QX-B433 Primo virüs bulaştı..lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar içine müzik atayım dedim.bilgisayarda virüs varmış.daha sonra virüs navigasyona bulaştı.1 tane çıktı sildim.ama şimdi attığım müzik dosyasısını göremiyorum.diğer dosyalrda beyaz renkli olmuş.kitlenmiş anlıyacağınız.neavigasyonda müzikler duruyor.arama da yapıyor.sıkıntı yok gibi gözüküyor.fakat bu virüs yüzünden bir şeyler yanlış gidebilir.lütfen bu konuda yardım ederseniz sevinirim..

• Bu durumda yapacak iki şey var.Antivirüs yazılımı ile virüsleri bulup temizlemek yada cihazı servise yollayıp yeniden işletim sistemi ve yazılım yükletmek
  • arkadaşım mobil winCE ye diğer xp ,vista vs yüklü bilgisayarlardan virus girse bile sistem farkı yüzünden aktif olup işlem yapamaz. panik yapmana gerek yok . cihazına hiç bir zarar vermeden öylece dururlar.
    viruslar tekrar bilgisayarına geri dönmesin diyerek virus tarama yaptı isen ok dir .
    Servise mervise gitmene gerek yok kolay gelsin.
  • İlk aldığınız gün Komple Yedek Almayı öneriyoruz. Bunu yapmışmıydınız?

Yaptıysanız geri yükleyin. Yapmadıysanız; cihazınızı servise gönderin. Temizlik etkili olamayabilir veya temizleme sırasında bir dosyayı kullanılmaz hale getirebilir Antivirus Yazılımı.

Yazılım derken kullandığınız Antivirüs de önemli; Mobile cihazlara uygun bir AV olmalıdır. Dosya yapısı ona göre biçinlendirilmiştir. Sıradan PC için kullanılan AV sonuç vermeyecektir.

Geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.