Arkadaşlar internetten driveri buldum bir kaç istede var ama hepside aynı yerden veriyor linki. driverı tanıttım ancak sotfwarede parametre hatası alıyorum.. bir türlü kuramadım.. Yardımlarınızı bekliyorum..
işletim sistemi nedir? vista ve XP ler için ayrı ayrı yazılım indirmelisiniz..
xp kullanıyorum
üstad bende proxy olduğu için sitelerde tam arama yapıp sana kesin sonuç veremiyorum. o yüzden şu şekilde arattır inca tv wizard download. bu yardımcı olacaktır.
incanın kendi sitesinde var olan driverler var "INCA I-TV004 Wizard Analog TV" gibi ama hangisinin olduğunu bilmiyorum.. Bu arada ilgin için teşekkür ederim.
Verilen linkler "INCA I-TV004 Wizard Analog TV" linkine aitmiş.. yani yine olmadı.. Acaba bu programın çalışan versiyonu olan var mı elinde?
internetten indirdiğiniz güncel sürücü xp-sp3 uyumlu olabilir... benim aver tv kartı cd'sindeki sürücüler sp2'de normal çalışırken sp3'te çalışmıyordu... sp3 için güncel sürücü indirmek zorunda kalmıştım...
fly lifewiev hakkındaki tüm driverler imzamda mevcuttur
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
internetten indirdiğiniz güncel sürücü xp-sp3 uyumlu olabilir... benim aver tv kartı cd'sindeki sürücüler sp2'de normal çalışırken sp3'te çalışmıyordu... sp3 için güncel sürücü indirmek zorunda kalmıştım...
Evet hocam olabilir sp3 kullanıyorum.. Ancak sp3 uyumlu sotfwareyi nereden bulucam?
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
fly lifewiev hakkındaki tüm driverler imzamda mevcuttur
Hocam benim kart inca farklı bir kartın yazılımları olurmu ki?
quote:
Hocam benim kart inca farklı bir kartın yazılımları olurmu ki?
bt 878 driver ve yazılımı uyar çünkü cip üreticisi sanırım fusion yada philips uyar ben daha önce denemiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
bt 878 driver ve yazılımı uyar çünkü cip üreticisi sanırım fusion yada philips uyar ben daha önce denemiştim.
Evet hocam philips üretmiş.. peki bunlardan hangisini indiricem.. teşekkür ederim ilgin için
ChrisTV PVR Professional
ve moretv programlarını kullanın(moretv sürücü istemez)
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
ChrisTV PVR Professional
ve moretv programlarını kullanın(moretv sürücü istemez)
Çok teşekkür ederim hocam moretv gayet güzel çalışıyor.. christv güzel program (özellik açısından) ama siyah beyaz gösteriyor bir iki kanal dışındaki bütün kanalları nedenini anlayamadım.. tekrar Teşekkür ederim..
INCA 878A TV KARTIYLA İLGİLi WİNDOWS 7 64 BİT KULANIÇIŞiyiM BİR TÜR DRİVER YÜKLEYEMEDİM AYGIT YÖneTİÇİŞİ YÜKLENMEDİĞİ GÖRÜNÜYOR YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM
gfbtitiG
kullanıcısına yanıt
Win7 malesef driverı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme