Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Lupara_

maalesef bişey anlamadım.

GPS in uydu gormesi icin bina disinda ve mumkunse acik gokyuzu goren bir yerde olmalisiniz...

alim k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

GPS bilgisi sıfır sıfır bilinmiyo bilinmiyo

Merhaba
    Navigasyon sistemleri kapalı alan bulunduğuz yeri göremeyeceğiniz gibi, gps bilgisini de veremeyecektir. Bu sebepten dolayı açık alanda olmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

daha önce ilk cihazı açtıgımda kırmızı okla bulundugum yer gözüküyodu hafıza kartı biçimlendirmeden önce

Merhaba
    sanırım farklı bir bölümden işlem yapıyorsunuz. Cihaznızı açtığınız zaman menü tuşuna basıp navigasyon yap bölümünden gidiceğiniz yeri yazın. Bu kısıma yazdıktan sonra yazdığınız adresi seçtiğiniz cihazınız uyfuyu bulduğu zaman navigasyona başlayacaktır. Siz sanırım rotalar bölümünden işlem yapıp rotayı göster dediniz bu yüzden size cihaz üstünde göstermekte.

• malesef yazdıgın şekildede olmuyo bugün dışarda denedim artık ürünü servisine göndermeyi düşünüyorum
  • navking maxi-m400 aldım. cihazın menüsünden navigasyon'a girmek istediğimde error uyarısı alıyorum uygulamayı tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor. cd'deki setup'ı kurduğumda da cihazın içindeki SD kartı takmamı istiyor ve içindeki bilgileri silip yeni yükleme yapıyor karta. bir saattir uğraşıyorum çözemedim. yardımcı olabilcek var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsinner

navking maxi-m400 aldım. cihazın menüsünden navigasyon'a girmek istediğimde error uyarısı alıyorum uygulamayı tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor. cd'deki setup'ı kurduğumda da cihazın içindeki SD kartı takmamı istiyor ve içindeki bilgileri silip yeni yükleme yapıyor karta. bir saattir uğraşıyorum çözemedim. yardımcı olabilcek var mı arkadaşlar?

Arkadaşım aşağıdaki işlemleri yapmalısın. Bu tür sorunlar navking web sitesindeki sıkça sorulan sorularda cevap verilmiş. Haberin olsun...

Hafza kartınızın hafızasına programı yeniden yüklemek için aşağıdaki talimatları takip ediniz.
    1. Hafza kartınız bilgisayarınıza kart okuyucusu vasıtasıyla takın ve hızlı biçimlendirin. Route 66 Cd sini bilgisayarınızın CD-Romuna takın.
    2. Cd nin açılan ana menüsünde Browse opsiyonuna tıklayın. Açılan pencerede Memory image klasörüne girin.
    3. Burada bulunan dosyaları hafıza kartının içine kopyalayın.
    4. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartını cihazınıza takın ve navigasyonu çalıştırın.
    5. Bu kısımda cihazınız interneti olan bir bilgisayara USB kablosu ile bağlayınız. Bilgisayarınızda, Windows XP ise Active SYNC Windows Vista veya Windows 7 ise Windows Mobile cihaz merkezi yazılımlarının kurulu olması gerekiyor. Bu yazılımları web sitemizin Destek>Araçlar kısmından temin edebilirsiniz.
    6. Yasal uyarıyı kabul ettikten sonra ana menü>Extra>Haritalar> Türkiye haritasına tıkladıktan sonra gelen listedeki "Lisans anahtarlarını seknronize et" seçeneği ile senkronizasyon başlayacaktır.
    7. Senkronizasyon tamamlandıktan sonra haritanızın kilidi açık konuma gelecektir ve navigasyon cihazınız kullanıma hazırdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: llevventt

quote:

Orijinalden alıntı: mcsinner

navking maxi-m400 aldım. cihazın menüsünden navigasyon'a girmek istediğimde error uyarısı alıyorum uygulamayı tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor. cd'deki setup'ı kurduğumda da cihazın içindeki SD kartı takmamı istiyor ve içindeki bilgileri silip yeni yükleme yapıyor karta. bir saattir uğraşıyorum çözemedim. yardımcı olabilcek var mı arkadaşlar?

Arkadaşım aşağıdaki işlemleri yapmalısın. Bu tür sorunlar navking web sitesindeki sıkça sorulan sorularda cevap verilmiş. Haberin olsun...

Hafza kartınızın hafızasına programı yeniden yüklemek için aşağıdaki talimatları takip ediniz.
    1. Hafza kartınız bilgisayarınıza kart okuyucusu vasıtasıyla takın ve hızlı biçimlendirin. Route 66 Cd sini bilgisayarınızın CD-Romuna takın.
    2. Cd nin açılan ana menüsünde Browse opsiyonuna tıklayın. Açılan pencerede Memory image klasörüne girin.
    3. Burada bulunan dosyaları hafıza kartının içine kopyalayın.
    4. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartını cihazınıza takın ve navigasyonu çalıştırın.
    5. Bu kısımda cihazınız interneti olan bir bilgisayara USB kablosu ile bağlayınız. Bilgisayarınızda, Windows XP ise Active SYNC Windows Vista veya Windows 7 ise Windows Mobile cihaz merkezi yazılımlarının kurulu olması gerekiyor. Bu yazılımları web sitemizin Destek>Araçlar kısmından temin edebilirsiniz.
    6. Yasal uyarıyı kabul ettikten sonra ana menü>Extra>Haritalar> Türkiye haritasına tıkladıktan sonra gelen listedeki "Lisans anahtarlarını seknronize et" seçeneği ile senkronizasyon başlayacaktır.
    7. Senkronizasyon tamamlandıktan sonra haritanızın kilidi açık konuma gelecektir ve navigasyon cihazınız kullanıma hazırdır.

çok teşekkür ederim sorunu hallettim.. Esenlikler

• arkadaşlar müsade ederseniz benimde bir sorum olacak satürnden ucuz diye 99liraya nav 310 aldım ne hikmetse kendi sitelerinde bile böyle bir model yok sonra ürün bilgilerinde mini s 350 yazdığını gördüm neyse gelelim sorunuma
    cihazı açıyorum kesinkle sadece konumu pozisyonu ayarladan başka bir şeçenek çıkmıyor ve cihaz uydulara bağlanmıyor nedenmi? rota belirle diyorum rota belirleniyor ama sonraki adım kesinlikle çıkmıyor ucuz etin yahnisi az olurmuş bizimkide o hesap oldu galiba
    ne yapsam geri versem yada teknik servise gidip bi sorsammı kararsız kaldım
  • kareş navking in 5 inc olanını almıştım bende ama benimde senin gibi kafama yatmadı kullanamadım..

iade ettim eğer imkanın varsa iade et sana başka marka öneririm 50 fazla verirsin belki ama kafan çok rahat olur...

en azından benim oldu..

yada telefonla teknik servisi arayıp yardım almaya çalış yine içine sinmezse iade bence. ben 5 gün kafa yordum sarmadı bnei bu cihaz..
    6. gün idae vatan bilgisayar... saolsun zorluk çıkarmayıp aldı ürünü..
  • hayır yani acaba benmi bir şey eksik yapıyorum anlayamadım bu kadar berbat bişeyi nasıl satar bunlar anlamadım bi türlü
  • Yanlış bişeyler yapıyor olabilirsin.. teknik servise ulaşma imkanı varsa belki sana düzgün bilgi vererek yardımcı olurlar... yerinde olsam iade hakkın varsa geri veririm.. menüsüde kullanışlı ve anlaşılır değil..

araç mı kullanacan cihazı mı anlamaya çalışacan.. benim görüşüm böyle ama kullananlar menun olabilir..
  • Navking web sitesinde eğitim videoları bölümü açıılmış durumda. kullanım kılavuzundan anlamayanlar bu videoları izleyerek çok rahat bir şekilde cihazı kullanabilirler. İade etmesi en kolayı ama para ver al kullan sonra iade et. Firma ile görüşmeden bence çok yanlış bir yaklaşım.
  • arkadaşlar ben yaklaşık olarak 1 senedir maxi hd olanını kullanıyorum haritam güncel ama izmir gibi bir yerde de hala güncellenmemiş yerler var, haritam güncel 2010 TQ2 olan yani, ama aynı modeli arkadaşta gördüm, 3 ay önce almış, menüsü benden tamamiyle farklıydı, galiba işletim sistemine güncelleme gelmiş diye düşündüm, siteye baktım ama bulamadım. sadece haritalar için güncelleme vardı. bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba?

bir diğer sorunum ise, güncellemeyle yoldaki radarları da bulabildiğini duymuştum böyle birşey var mı acaba? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Navking k280 cihazım var.
    Bazı yerlerde sapıttığı için hariştayı değiştirdim. route 66 nın adres bulma yöntemi daha pratik. Ancak çizilen rotanın kolaylığı açısından basarsoft daha kullanışlı.
  • farklı harita nasıl yüklediniz?içeriği tamamen değiştiriyormusunuz?yoksa sadece haritamı değişiyor?bu arada bende harita güncelleyim diye sildim tekrardan harita yükleyemiyorum!!!sitesindeki navking eğitim videolarının aynısını yapıyorum ama sonuç yok..bu arada k280 yeni cihazım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerya

farklı harita nasıl yüklediniz?içeriği tamamen değiştiriyormusunuz?yoksa sadece haritamı değişiyor?bu arada bende harita güncelleyim diye sildim tekrardan harita yükleyemiyorum!!!sitesindeki navking eğitim videolarının aynısını yapıyorum ama sonuç yok..bu arada k280 yeni cihazım!

www.navking.com adresinden indirmiş olduğunuz haritayı sadece dahili hafızanın içindeki ROUTE66_V9>Data>Maps klasörü içine kopyalamanız yeterlidir.

navigasyon almak istiyorum bu ürün nasıl?

http://urun.gittigidiyor.com/NAVKING-ROUTE66-MAXI-TV-5-0-quot-NAVIGASYON-CIHAZI_W0QQidZZ36849127

Maxi TV ürünümüz PCNET dergisinde 2010 yılın ürünü ödülünü almıştır. Ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz.

http://www.navking.com/ProductNavigationDetail.aspx?d_product_id=188

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

http://urun.gittigidiyor.com/NAVKING-ROUTE66-MAXI-TV-5-0-quot-NAVIGASYON-CIHAZI_W0QQidZZ36849127

cihaz güzel.ama harita yaramaz.
  • quote:

quote:

Lütfen yaramaz demiş olduğunuz haritadaki sorunları support@navking.com adresine gönderirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Navking Navigasyon

quote:

quote:

Lütfen yaramaz demiş olduğunuz haritadaki sorunları support@navking.com adresine gönderirmisiniz?

ilginiz için teşekkürler.

sorunlarla ilgili yaklaşık 2 ay kadar önce mesaj gönderdim. mesajım cevap bekleyen mesajlar arasında. haritam Q2.

-Haritayı kötü yapan en önemli sorun anayol yerine sürekli tali yollara sokması.
    -hızlı da seçsem,kısa da seçsem doğru sonuç alamadım. Ara noktalar ekliyorum ama yeni çizdiği yolda eklediğim merkezlere girip tekrar kendi yoluna dönüyor.
    -feribot ve ücretli yolları kullanmak için ayarlamalarını yapıyorum,ara noktalar ekliyorum ama Bakırköye bir türlü TEm den gidemedim..
    -çizdiği rota ekrandayken alternatif rotalar çizememesi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.