Arkadaşlar merhaba, nav cihazi alacagim fazla araştırmadım ama şuan aklımda 3 marka var
navking mini phrianna myguide 3100
bu 3 ünü karşılaştırdıgımızda hangisini neden önerirsiniz? navking in harita güncellemelerini internetten bulabilir miyim? myguide da sd karta program atıp çalıştırabiliyormuşunuz(navigasyon programı). ve haritalarını netten bulmuş arkadaş. Aynı şeyi phrinna ve navking için de yapabilir miyim?
ayrıca sık sık yurtdışına çıkıyorum yurtdışındada kullanmak için bu harita yüklemesinin kolay olmasını istiyorum.
kafam karıştı karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim Selamlar.
Selam,
myguide 3100 baslıgı altında bu mesajına cevap attım.. sanıyorum yardımcı olacaktır.. her 3 modeli de denemis biri olarak benim icin tercih bellidir, ancak ihtiyaclarına gore kendinin tespit etmesi daha dogru olacaktır ..
Ben daha önce de bu forumda MyGuide'ı tavsiye ettiğimi belirtmiştim. Bir kaç aydır kullanıyorum ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Yurtdışına çıkacağınız zaman da sorun yaşayacağınızı sanımıyorum. Genelde yazılımı bir çok haritayı destekliyor. Sonuçta Avrupa'da da satılan bir ürün olması sanırım harita indirmenizde ya da satın almanızda kolaylık sağlayacaktır.
Merhaba ;
Şu an MyGuide kullanıyorum, gayet pratik ve istediklerime cevap alabiliyorum. Bilmediğiniz noktaları bulmakta ve yönlendirmekte başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
SELAM BEN MY GUIDE 3100 KULANIYORUM HARİKA BİR CIHAZ PRANHA VE NAVKİNG TEN MEMNUN KALMADIM HİÇ BİRİNDE YENİ HARİTA YOK AMA MY GUIDE 'IN HARİTASINI DEDİĞİNİZ GİBİ NETTEN İNDİRİP SD KARTLA KULLANILIYOR
myguide i incledim harita çok yavaş geldi bana, kullanım ve ekran kalitesi açısından navking daha dikkatimi çekti ve aldım umarım navking te harita güncellemeleri, karttan program yüklemesi gibi konularda myguide daki gibi sorun yaşamam
bu arada route66 için avrupa haritalarını internetten nerden bulabilirim? teşekkürler