Şimdi Ara

Navking nav66 navigasyon açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar dün aldım ürünü eve getirip usb den pc ye bagladım sabaha kadar 12 saat şarjda takılı kalcak dedi sabah açamadım yaa kullanma klavuzunda öyle bir yeer gösteriyor ki açma kapama yerı parmak sıgmıyor acaba ordan mı açıcam bi başka tuş var dokunmatı ekran dıyor fakat ürün kapalı oldugundan işlemiyor ne yapmam gerek acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: askhom

ya arkadaşlar dün aldım ürünü eve getirip usb den pc ye bagladım sabaha kadar 12 saat şarjda takılı kalcak dedi sabah açamadım yaa kullanma klavuzunda öyle bir yeer gösteriyor ki açma kapama yerı parmak sıgmıyor acaba ordan mı açıcam bi başka tuş var dokunmatı ekran dıyor fakat ürün kapalı oldugundan işlemiyor ne yapmam gerek acaba

yan çerçenin üstünde siyah düğmeden açabilirsin. eğer ordanda açılmıyorsa, müşteri hizmetleriyle görüş
  • quote:

Şu en üstteki "POWER" butonuna basınca veya basılı tutunca cihaz hiç mi tepki vermiyor?

Yoksa ekrana görüntü geliyor da navigasyn yazılımı mı çalışmıyor?

Birincisi ise; donanımsal olarak cihaz arızalı demektir.

İkincisi ise; cihaza "format" atılmıştır. Bana geçen hafta Bimeks'ten gönderilen ürün gibi daha önce çok iz bırakılmadan kullanılmış-denenmiş ve formatlanmış olarak içi boş gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Şu en üstteki "POWER" butonuna basınca veya basılı tutunca cihaz hiç mi tepki vermiyor?

Yoksa ekrana görüntü geliyor da navigasyn yazılımı mı çalışmıyor?

Birincisi ise; donanımsal olarak cihaz arızalı demektir.

İkincisi ise; cihaza "format" atılmıştır. Bana geçen hafta Bimeks'ten gönderilen ürün gibi daha önce çok iz bırakılmadan kullanılmış-denenmiş ve formatlanmış olarak içi boş gelmiştir.

cihaz bozukmuş değiştirdim sağolun ilginiz için peki şimdi şu sorun var müzik nasıl dinliyebilirim

multimedia bölüm var resimler görünüyo videolar görünüyo fakat müzik görmüyor hangi formatta görüyor acaba müzikler

şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Navigasyon Cihazları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.