Şimdi Ara

Navturk'mü yoksa Navcity'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Arkadaşlar ben yeni bir GPS cihazı almayı düşünüyorum. İki cihazda karar kıldım;
    -NAVITECH - NAV-P135K ve
    -Garmin Nüvi 200
    Bunlardan ilki Navturk haritasıyla, ikincisi ise Navcity haritasıyla çalışmakta. Bilgim yok, bu iki harita sisteminden hangisi daha detaylı bilgi vermektedir? İleride destek açısından hangisi daha avantajlı durmaktadır? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim, teşekkürler...

• (Asılırsanda frenk ipiyle asıl) diye acaba niye demişlerdir hep merak etmişimdir?
  • İkincisi diyor ..
  • Alacagin aletin 4.3 ekrani ve BT si olmali.

Yazilimi IGO, MIO veya Sygic ve (Garmin de olabilir ama cok pahalidir) TR Haritasi da Basarsoft uretimi olursa ilerisi icin de sorun yasamazsin.

Bu secenekleri ihtiva eden ulkemizdeki en ucuz alet NAVIGO ismi ile yeni cikti.
    ve galiba 400 TL den satiliyor.
  • Hepinize teşekkürler..Sayın sas_sas, dediğinizi dikkate alıp biraz daha araştırma yaptım. Ebay'den düzenli alış-veriş yapmama rağmen Türkiye'deki internet sitelerinden alış-veriş yapmaktan içekiniyorum. Ankarada'ki bir çok elektronik mağazasını gezdim ancak NAVİGO cihazını bulamadım. Fakat Mavi bilgisayarda belirttiğiniz özelliklere sahip bir cihaz buldum: Piranha Voyager....Özelliklerini aşağıda verdim bakıp bir değerlendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler... OK verirseniz bunu almayı düşünüyorum...

PİRANHA VOYAGER.....389 YTL (12 Taksit)

Genel Özellikler
    • 81 il ve 500 ilçeyi kapsayan 700.000 Km lik detaylı yeni Navturk 2008 harita
    • 4.3 İnç Dokunmatik TFT LCD ekran
    • Cep telefonları ile entegre kullanım için Bluetooth desteği
    • Türkçe konuşan robot ile sesli yol tarifi
    • Taşınabilir Mp3 ve Mp4 oynatıcı
    • 2GB'ye kadar destekli dahili SD kart okuyucu
    • 400 Mhz Samsung 2440 CPU ile yüksek işlemci hızı
    • Yeni nesil Sirfstar III dahili GPS anteni ile daha hızlı uydu bağlantısı
    • Vidalama veya yapıştırma sorunu olmayan kolay monte vakumlu ayak
    • 3D (üç boyutlu) harita görüntüsü alabilme
    • GPS koordinat konumlama
    • Kayıt gerektirmeyen doğrudan uydu bağlantısı (tak,kullan)
    • Gece sürüş modu, Yaya modu
    • Araç hızını gösterebilme
    • Windows tabanlı işletim sistemi
    • 2 Farklı dil desteği (Türkçe, İngilizce )
    • Binlerce önemli nokta bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)
    • Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    • Kulaklık çıkışı ve harici anten girişi
    • 2 Yıl garanti

Paket İçeriği
    • Cihaz
    • Vakumlu ayak
    • Seyahat şarj aleti
    • Araç içi çakmak şarj aleti
    • Torpido üstü yardımcı montaj aparatı
    • USB Kablo
    • Taşıma kılıfı
    • Yazılım CD
    • Türkçe kullanma kılavuzu ve garanti kartı

• Sorunun muhatabı ben değilim ama ..Sakın ..!!! alma sakın...

Oku forumu biraz daha bu cihaz ve yazılımı için yapılan yorumlara bak.

Navigo Türkiye'den almak için çok iyi bir cihaz. Navigo yazsan google çıkıyor zaten satan firmalar ilk sıradaki 429 YTL. gayet iyi.

Üstelik ebay alışverişi yapıyorsan, al oradan cihazını. Burada 700-900 YTL aralığındaki cihazlar 300 USD civarında. Aradaki farkın yarısıyla lisanslı Türkiye haritasını alırsın üstüne, oldu bitti işte.
  • Sayın enistgok, uyarınız için çok teşekkürler. Haklısınız, forumu eşeledikçe Navturk hakkında bilgi sahibi oluyorum :). Ebay'den alış-veriş yapıyorum, ancak getirtebileceğiniz ürün fiyatı için bir üst limit var. Tam emin değilim ama bu, 100$-100€ arası birşey. Dolayısıyla limit üstü bir cihaz getirttirip, gümrükle uğraşmak istemiyorum. Sanırım güvenilir bir firma bulup internet üzerinden buradan alacağım Navigo'yu...Tekrar teşekkürler, iyi akşamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O limit 200 Euro diye biliyorum.

Yapmadım, teorik bilgim.. ama daha önce bu yönde yazışma yapıp teyitleştiğimiz ebay satıcıları oldu. Yöntemi şu; satıcı, kargo aşamasında Gift olarak deklare edilecek, ve değeri düşük bedelli deklare edilecek. Gerisi sizin posta gümrüğünüzde kaybedeceğiniz vakit belki de nakit.

Hatta bir forumda repaired veya fixed açıklamasıyla firmalardan gönderi yaptıranlar okudum. Aklınızda olsun.
  • Tekrar merhaba, GIFT yazma konusunda yardımcı olanlar olduğu gibi yazmak istemeyenler de var..Örneğin şu anda beklemekte olduğum 25$'lık bir motorsiklet parçası için, belirttiğim halde "gift" olarak yazmak istemedi satıcı. Bakalım gelince sıkıntı olacak mı gümrükte...Dediğinizi yapıp Ebay'de de bakacağım navigasyon cihazlarına. Ama oradan alınca , burada bir de harita yükleme işiyle uğraşmam gerekecek sanıyorum, yanılmıyorum değil mi? Elektroniğin bir çok dalında epey bilgili olduğum halde, bu navigasyon konusunda son derece cahilim ve yanlış birşey yapmak istemiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Sorunun muhatabı ben değilim ama ..Sakın ..!!! alma sakın...

____!!!!!!!!! ___

Sorunun muhatabi ben degilim, hepimiziz. Herkes..
    Agzina saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 20 Haziran 2008; 6:30:52 >
  • A.B.D.den getirttiği Mio C520 cihazına Sayın sas_sas, gayet kolay anlaşılır şekilde açıkladığı yolla 3-4 ayrı navigasyon yazılımı yükledi. Onun mesajlarını bulabilrsiniz.

Ya da benim yaptığım gibi aynı cihaza lisanslı IGO 2006 yı takıp direkt çalıştırabilirsiniz.( MİO cihazları çok yakın zamana kadar IGO haritaları ile çalışıyordu en son yazılımı ile çıkan cihazlar piyasada mı bilmiyorum ama benim geçen hafta aldığım cihaz uyumluydu ve tak-çalıştır ile kullanıyorum. )

NOT: sas_sas, hem size sorulmuş hem de sizin bu konudaki bilginiz daha fazla... da... tutamadım kendimi, yine şunu aldım bunu nasıl yükleyecem mesajı gelir diye verdim cevabı.

Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: droral

Tekrar merhaba, GIFT yazma konusunda yardımcı olanlar olduğu gibi yazmak istemeyenler de var..Örneğin şu anda beklemekte olduğum 25$'lık bir motorsiklet parçası için, belirttiğim halde "gift" olarak yazmak istemedi satıcı. Bakalım gelince sıkıntı olacak mı gümrükte...Dediğinizi yapıp Ebay'de de bakacağım navigasyon cihazlarına. Ama oradan alınca , burada bir de harita yükleme işiyle uğraşmam gerekecek sanıyorum, yanılmıyorum değil mi? Elektroniğin bir çok dalında epey bilgili olduğum halde, bu navigasyon konusunda son derece cahilim ve yanlış birşey yapmak istemiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 20 Haziran 2008; 8:50:41 >

• arkadaslar merhaba.
    Ben gecen gun mio 136 yi geri verip.Remco gps 6020 aldim.Cihaz cok guzel hemen baglaniyor ve evimin salonundan bile 4 uydu buluyor ama icinde Navturk var.ben baska bir harita kullanmadim.Cok fark varmi.sizce Navturk u degistirmelimiyim.degistirmem gerekiyorsa bunu nasil yapmaliyim
    tesekkurler..
  • Arkadaslar,
    uygun fiyat ve en guncel/kapsamlı harita ile en detaylı güvenilir yazılımı arıyorsanız, bir de çok hızlı işlemcisi ile hesaplama yapabilen ve uyduya bağlanabilen navigasyon arıyorsanız MyGuide markası Türkiye'ye giriş yaptı, bir de onu araştırın derim ben ...
  • başar soft sitesini öneririm.oraya bi bak istersen.kaliteli ucuz ve garanti yerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.