Şimdi Ara

Navy Field ( KONU YENİLENDİ ) ( KULÜP VE FİLO EKLENDİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Navy Field ( KONU YENİLENDİ ) ( KULÜP VE FİLO EKLENDİ )

Navy Field Oynayan ve oynamak isteyen arkadaşlar olarak bu konu altında toplanalım arkadaşlar eski konular vardı ama hortlatmak istemedim
    Oyunun sitesi:www.navyfield.com
    Ben nelson sunucusunda oynuyorum en yeni sunucu olduğundan dolayı yeni başlayacak arkadaşları da beklerim oyundaki adım: aykancv oynayan ve başlayacak olan arkadaşlar buraya yazarlarsa beraber birşeyler yapabiliriz.

Oyunda genel olarak 3 gemi tipi var bunlar:
    Uçak gemisi ( CV )
    Savaş gemisi ( FF, DD, CL, CA, BB)
    Denizaltı ( SS )

Savaş gemileri kendi içerisinde beşe ayrılıyor bunlar güçsüzden güçlüye doğru:

• Frigate( FF ) Yani fırkateyn
    • Destroyer ( DD ) Yani destroyer
    • Light Cruiser ( CL ) Yani hafif kruvazör
    • Heavy Cruiser ( CA ) Yani ağır kruvazör
    • Heavy Battleship ( BB ) Ağır savaş gemisi

Uçak Gemilerinin ilk seviyelerinde gemiler tamamen silahsız oluyor yani uçaklarınızın elinde kaderiniz ilerleyen seviyelerde ise ana ve yan silahlar ufak ufak gelmeye başlasa da en fazla 90 puan değerinde silahlara sahip olabiliyorsunuz (En büyük gemilerde bu değer 465 e kadar çıkıyor)
    Keşif uçağı, Savaş uçağı, Bombardıman uçağı ve torpido uçağı olarak da 4 farklı uçak tipine sahip olabiliyorsunuz.

Denizaltıların özelliği ise elbette görünmemek ama bunlar günümüz denizaltıları aksine arada bir yüzeye çıkmak zorundalar (Oyunda bu süre bir dakika civarında değişiyor) bunun dışında bu tip gemilerin temel silah noktaları az olsa da normal gemilerden daha fazla yan silah noktasına sahipler ve unutmadan eklemeliyim ki torpido oyunun en güçlü silahıdır güçsüz bir oyuncuyu 1, orta seviyelerdeki bir oyuncuyu 2-3, güçlü bir oyuncuyu 4-6 torpido rahatlıkla batırabilir ama unutmayın ki normal gemilerinde torpido atabilme özelliği var.

Oyunda oyuncuya yönelik bir lvl sistemi yok mürettebatımızın her bir mensubu ayrı ayrı exler kazanıp ayrı ayrı levellara sahip oluyor ve +/- 1/2 lvl farkları oluyor.
    Ve kullanabileceğimiz gemileri belirleyen Bridge Operator (Kaptanımızın) levelıdır. Bunun dışında ileri seviye silahlar kendine yönelik uzmanlığı ve levelı olan denizciler istiyor.
    Bunun dışında sahip olduğunuz en yüksek levellı gunnera göre naval gunlar, pilota göre uçaklar vs. açılacaktır.

Gemimizin güverte zırhı,yan zırhları, temel iskelet zırhı gibi özellikleri biz belirliyoruz ve zırhımız güçlendikçe gemimiz yavaşlıyor. Aynı şekilde ağırlık/beygir gücü olarak çok çeşitli motor imkanlarımız var.
    (Her şey bir ağırlığın yanında bir hacim(space) de tutuyor ve her geminin bir hacim ve ağırlık limiti var.)
    Bunun dışında AA (Anti airplane) silahları ve torpidolarımız da var hatta 1 dolar karşılığı 300 tanesine sahip olabildiğiniz deniz mayınları da var. Gemimizin T ve R slotları bulunmakta ana silahlarımızı T slotlarına ( Naval Gun ) yan silahlarımızı ( Torpido,AA,Mayın döşeyici) R slotuna koyuyoruz.

Aynı zamanda mürettebatımız da 15 e yakın skille sahip profesyonellik kazandırdığımız alana göre o alanda skilleri daha çok gelişiyor.
    Gemi yönetiminine gelince denizde olduğumuz için gemilerimiz zart diye durup kalkmıyor ağırlığa ve motor torkuna göre bir hızlanma ve durma mesafesi,dönüş yayı genişliği gibi öğeler de var...

Burada anlatmakla bitirmek biraz zor arkadaşlar bu MMORPG değil MMOTSG yani Massive Multiplayer Tactical Strategy Gamedir yani taktik strateji söz konusu...Hepinizi bekliyoruz hedefimiz bir takım toparlayıp kendi clanımızı kurmak gelenlere seve seve yardımcı olacağız

~Donanmamız~

• aykancv
    • Sonhanedan
    • ner0
    • EaqLe
    • tlky066
    • aldewine

Donanmamıza ait resimler: (TCG Bordalı gemiler bize ait)

İmza kodumuz:

[center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_41011983/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e0/d6/ba/e0d6bae6614798e6efc626876321d146.jpg[/image][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo juridicus -- 6 Temmuz 2010; 4:13:25 >

• Amiral Battıya çok benzettim
    Şaka bir yana oyun karmaşık gözüküyor biraz daha detaylı bir tanıtım yapsaydın daha çok daha ilgi görür
  • Oyunda genel olarak 3 gemi tipi var bunlar;
    Uçak gemisi
    Savaş gemisi
    Denizaltı
    Savaş gemileri kendi içinde kruvazör,fırkateyn,destroyer gibi klasmranlara ayrılıyor.
    Oyunda oyuncuya yönelik bir lvl sistemi yok mürettebatımızın her bir mensubu ayrı ayrı exler kazanıp ayrı ayrı levellara sahip oluyor ve +/- 1/2 lvl farkları oluyor.
    Ve kullanabileceğimiz gemileri belirleyen levelımız bridge operator(Kaptanımızın) levelıdır. Bunun dışında ileri seviye silahlar kendine yönelik uzmanlığı ve levelı olan denizciler istiyor.Mesela 11 inçlik 3 namlulu bir top 55 level heavy gunner denizci isteyebilir...
    Gemimizin güverte zırhı,yan zırhları, temel iskelet zırhı gibi özellikleri biz belirliyoruz ve zırhımız güçlendikçe gemimiz yavaşlıyor. Aynı şekilde ağırlık/beygir gücü olarak çok çeşitli motor imkanlarımız var.
    (Bunun dışında her şey bir ağırlığın yanında bir hacim(space) de tutuyor ve her geminin bir hacim ve ağırlık limiti var.)
    Bunun dışında AA (Anti airplane) silahları ve torpidolarımız da var hatta 1 dolar karşılığı 300 tanesine sahip olabildiğiniz deniz mayınları da var. Gemimizin T ve R slotları bulunmakta ana silahlarımızı T slotlarına ( Naval Gun ) yan silahlarımızı ( Torpido,AA,Mayın döşeyici) R slotuna koyuyoruz.
    Aynı zamanda mürettebatımız da 15 e yakın skille sahip profesyonellik kazandırdığımız alana göre o alanda skilleri daha çok gelişiyor.
    Gemi yönetiminine gelince denizde olduğumuz için gemilerimiz zart diye durup kalkmıyor ağırlığa ve motor torkuna göre bir hızlanma ve durma mesafesi,dönüş yayı genişliği gibi öğeler de var...

Burada anlatmakla bitirmek biraz zor arkadaşlar bu MMORPG değil MMOTSG yani Massive Multiplayer Tactical Strategy Gamedir yani taktik strateji söz konusu...

• Garip bir oyun.Oyunda hep başkalarıyla yani başka oyucularla mı savaşıyoruz?
  • Oyunda başlangıçta size oyunu öğretip madden yardımcı olacak bir dizi görev var görev olarak.
    Onun dışında savaşlar diğer deniz savaşı oyunları gibi rastgele ortalıkta gezip vuruşarak olmuyor kurulan savaş odalarında takımlar halinde yada pvp olarak yapılıyor ve gece savaşı,konvoy baskını,clan savaşı,yüksek lvl savaşı (1-120 lv) düşük lvl savaşı (1-60) gibi savaşlar da var bunun dışında clanlar limanları yönetip gelir elde edebiliyorlar bunun içinde limanın eski sahibi ile savaşa girmeleri gerekiyor yani pearl harbour gibi liman savaşları da söz konusu.

Bir de 4 millet var (Japonlar,Almanlar,Fransızlar,Amerikalılar) her milletin iyi olduğu gemi alanları var mesela japonlar denizaltı ve büyük sınıf savaş gemilerinde iyiyken almanlar orta sınıfta ve ana toplarda (naval gun)larda iyi ya da amerikalılar hepsinde ortalama gibi...
  • Güzel bir oyuna benziyor. Denemek lazım.
  • www.navyfield.com adresinden downloads bölümünden indirebilirsin FTP seçeneğinden indirirsen herhangi bir update'e ihtiyaç duymazsın geldiğinde nelson serverına gelip bana forumdan özel mesaj atarsan seve seve yardımcı olurum her konuda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Download.com dan indiriyorum. FTP deki ile ayni boyut olduğu için onu tercih ettim. Ben de Nelson da açtım oyun şuan %35 te 2 mbit internet ile 20 dakika sonra filan indirmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 4 Temmuz 2010; 20:27:32 >
  • Tamam oyundayım ve bir aksilik olmazsa buradayım sabaha kadar adım aykancv ama oyuna girdiğinde sol altta quitin sağındaki yukarı ok tuşuna basıp chat penceresini açıp
    "/w aykancv xxxx" şeklinde mesaj atarsan ulaşabilirsin bana ama savaşta olursam okuyamayabilirim cevap verene kadar ara ara yaz sen en geç 5-10 dakkada cevap alırsın
  • Evet akradaşlar nero geldi öğrettim herşeyi ilk gün için baya da iyi bir gemiye sahip oldu sabahladık beraber yok mu başka gelen DH takımı oluruz oralarda
  • Oyun iniyor inşallah güzeldir.
  • Evet 3 Kişi olduk şimdiden bekliyoruz herkesi :)
  • Katılım bekliyoruz.Guild kurabiliriz katılıma göre.
  • Cidden oyun çok zevkli. Hiç durmadan ayni tür savaşa sıkılmadan sabaha kadar giriliyor
    Oyundaki kullanıcı adım Nero888
  • Oyun karışık zannetmeyin.Zaten sorularınız olursa expresci yanıtlıyor.Hakikaten sabaha kadar oynanılıcak oyun.
  • Çok İlginç Bi oyuna benziyor denemek lazim gerçekten...
  • İndiriyorum bende bakalım savaşlarda tuşlara basmaktan ziyade kafa patlatmayı duruma göre hamle yapmayı sevenlerdenim düşündüğüm gibiyse oyun saracağa benziyor.

Ekleme:Üyelik alırken server soruyor bunun bi etkisi var mı yoksa oyun içinde de seçebiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 5 Temmuz 2010; 20:50:13 >
  • İkinize de mesaj attım Sonhanedan ve tylk066
  • hangi serveri seçek haci ? Kayit olurken
  • Oyunu indirdim kurdum :) baya zevkli gerçekten. Nelson serverında adım "aldewine" eklerseniz sevinirim yada msj atarsanız. NOT: hiç bişey bilmemekte bodoslama oynamaktayım feci şekilde yardıma ihtiyacım bulunmaktadır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.